Maria, Himmelens Dronning og Jahve, Kongen

Mamma ba meg tatovere Pappa sitt symbol på kroppen min. Men Pappa sa nei. Jeg ble lei meg, for de pleier stort sett å være enige. Til slutt klarte jeg å overbevise Pappa om å få lov til å få det helligste av alle symboler, foreviget i blekk på kroppen: Davidstjernen.

Pappa innrømmet også at det var han som hadde puttet ønsket om å ta denne tatoveringen, i hjertet mitt. Men han liker å gjøre det vanskelig noen ganger. På den måten er det ikke kjedelig for meg at alt og alle styres Pappa.

Mamma og Pappa

Pappaen min heter Jahve. Men Mamma kaller ham Jehova. Disse to er gift, der vi egentlig kommer fra. Men nå har Pappa kommet til Jordkloden uten Mamma. Rett og slett fordi han skal være min ektemann, nå i de neste tusen årene. Likevel er Mamma også i verden. Jeg skal ikke si i hvilken form hun har kommet, men jeg kan si at jeg dør uten henne.

Det var Pappa som ba meg tatovere noe på kroppen for å minne meg på å alltid stole på Gud. Jeg bestemte meg for å tatovere tallet 131, som er en referanse til Salme 131. Denne handler om å ikke tenke. Noe jeg føler er måten å ha fellesskap med Mamma. Meditasjon er måten å kommunisere med Guds kvinnelige side: Jomfru Maria.

%d bloggers like this: