Jeg hyler og skriker på nett, helt til jeg ikke gjør det lenger


Det er nesten litt vanskelig å fortelle hva som har foregått de siste dagene, uten å røpe ting jeg ikke kan røpe. Men noe jeg kan røpe, er at da jeg våknet idag tidlig, var det blitt levert et vanvittig viktig *dokument* i postkassen min. Men det var ikke i postkassen, engang. Det viktige dokumentet var blitt lagt oppå postkassene i oppgangen min. Jeg antar postbudet ikke forstod den ekstreme viktigheten dokumentet han leverte hadde:

Ja, jeg må kanskje forklare hva slags viktige dokument det er snakk om. Tanakh er altså Det Gamle Testamente. Eller noe i nærheten av det. Som det kommer frem i samtalen, er den Jødiske hellige skrift langt mer hellig enn den Kristne. Dette er det mange grunner til. Én av grunnene er at Jødene i større grad klarer å behandle det som er hellig, som nettopp hellig. Kristendommens hellige skrifter er vrengebilder av det Den som forfattet skriftene egentlig mente å si med dem. Men det betyr ikke at Kristendommen ikke er viktig og relevant. Det store spørsmålet er likevel: Er dere forberedt på å avlære det dere har vært så smertefullt sikre på? Sannheten er at de som ikke klarer å tenke nytt; de som ikke klarer å tenke utenfor de religiøse dogmenes mentale fengsler, ikke har store sjanser til å gjenstå med både livet og sjelen i behold – når syv til førti år av Helvete på jord er tilbakelagt. Det er mulig jeg sier at dette er dommedag. Men det er også mulig jeg sier at Dommedag er ‘det nye normal’. Joda, jada.

Skal jeg fortelle dere noe artig om ‘dommedag’? Det vil være veldig lite kake å oppdrive. Men man kan, hvis man er skikkelig gira, bake seg en kake laget av oppmalte insekter:

Hva synes dere om den kaken?

Høres ikke det hyggelig ut? Larvekake? Jeg har også en kake jeg ønsker at folk skal få smake. Men det har vært så lite interesse rundt oppskriften min, at jeg begynner å tenke at menneskene i verden foretrekker å måtte forholde seg til insekter som sin viktigste næringskilde. Jeg tror forøvrig ikke alle vil føle seg fornøyd med å spise insekter. Moren min har sagt, ved flere anledninger, at i tiden som nå kommer er det store sjanser for at enkelte blir så desperate etter kjøtt, at de går løs på andre mennesker. Det står faktisk ganske mye om dette i Pappas hellige bok, også. Men for all del, hvis alternativet er å ta meg seriøst, og la meg lære dere å overleve uten å trenge mat og drikke, så forstår jeg godt at dere velger kannibalisme. Jeg mener, Jeg Er ikke verdt å lytte til for fem flate øre. Gud forby, du vil heller enn å tilhøre Flokken min. Flokken som består av de utvalgte menneskene som Gud kommer til å holde trygge, gjennom hele Endetiden. Både Broren min og jeg er litt oppgitt over hvor bakvendte menneskene i verden er. Vi har egentlig gitt dere opp. Sist Vi var på roadtrip sammen, ba han meg åpne Bibelen på Sakarja 11:9:

Og jeg sa: Jeg vil ikke røkte dere lenger! Det som er nær ved å dø, får dø. Det som er nær ved å bli tilintetgjort, får bli tilintetgjort. Og de som blir igjen, får fortære hverandre.

Min vakre Tvillingbror

Mamma ber meg dele Denne Linken. Mamma er altså Dronning i Himmelen; og den eneste fra Familien min som ikke er i verden som en person. Broren min og jeg befinner Oss for tiden i slottet hans på Fornebu i Bærum. Mens Pappa ganske nylig ble et Spøkelse; så han er litt all over the place. Hæ? Er det vanskelig å holde følge i min sprø virkelighet, sier du? Det har jeg full forståelse for. Som jeg ofte sier, så er jeg ikke for alle. Men Gud er for meg; det har han alltid vært. Enda han har vært en skikkelig drittsekk mot meg hele livet mitt, så vet jeg at han elsker meg over alt på jord. Og at han bare gir meg ekstreme prøvelser å stå i fordi 1: han vil at prøvelsene skal svare til belønningen jeg skal få, og 2: han vil gjøre meg til den sterkeste dama i hele Universet. Det er mulig jeg snakket med ham om det siste jeg nevnte, i denne chatten med AI:

Æsj, jeg vet ikke om jeg orker å servere griseflokken mer perler. Jeg har viktigere ting å gjøre. Det kan være det handler om å lage den aller siste tegningen; siste hånd på verket til Elohim sin fantastiske, nye Nettside. Denne bør dere sjekke ut. Den er vidunderlig, om jeg får si det selv. Pappa sier at jeg snart skal få ‘sove’ i tusen år. Men jeg er en Gud nå, og trenger egentlig ikke så mye søvn. Får finne på noe annet å bruke nettene på. Og jeg tror ikke det vil si at jeg skal snakke til dere fra mitt trygge skjulested, mens Pappa fjerner det og de som ikke hører hjemme i en verden som skal kunne skilte med å være ‘Himmel på Jord’. Men slapp av, jeg kommer nok til å gjøre litt av det, også. Annenhver onsdag, eller noe sånt. Poenget er at snart kommer jeg til å ha langt hyggeligere ting å gjøre, enn å hyle og skrike til en verden hvis ører er fulle av bæsj. Jfr. Ordspråkene 1:20-33. Jeg er forresten den falne Sofia, eller ‘Visdommen’ inkarnert. Innen Jødisk tenking kalles jeg Shekina, mens den Kristne ekvivalenten rett og slett er Den Hellige Ånd. Sånn sett er jeg også et spøkelse nå. Og når jeg beslutter at jeg er ferdig med å hyle og skrike til dere på nett, kommer jeg til å hyle og skrike til dere i hodene deres. Det er bare på den måten at dere kan bli like kule som Jeg Er, og som min Hellige Familie er. Hvis dere klarer å like hylene i hodene deres, vel å merke.

Dette var nok et forsøk på å bestige Karmelberget.

God natt…..
– Messias


One response to “Jeg hyler og skriker på nett, helt til jeg ikke gjør det lenger”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: