Om Prinsesse Kristus


Andrea Isabel HaMashiach

Etternavnet mitt betyr at Jeg Er Messias. Jeg valgte å begynne å bruke HaMashiach som etternavn sommeren 2020. Dette handlet litt om at jeg hadde store problemer med min jordiske mannlige forelder, og ikke ønsket å assosieres med ham. Og litt om at jeg er gift med Jesus, og ønsket å bruke hans ‘etternavn’. HaMashiach betyr det samme som ‘Messias’ eller ‘Kristus’. Og ja, jo, jeg er Kristus, Tvillingsøster til Jesus.

Jeg er altså både gift med og Søsteren til Jesus. Men Vi foretrekker begge to at det Hebraiske navnet hans, Yeshua, brukes. Foruten å være Søsteren til Yeshua, og Kristus selv (hashtag ChristHerself), er jeg også Datteren til både Gud og Maria. Og… eh… jeg er forlovet med Gud i hans menneskelige form. Selv om han også er min Pappa.

Min Pappa er altså Gud den allmektige, Himmelens og Jordens skaper. Og han skal fikse verden nå 🙂

Pappa Jahve, Mamma Maria, Brosjan Jesus og Søster Kristus er de fire Personene som denne Hellige Familien består av. Og vi har gjort oss opp noen tanker om verden, og hva verden trenger. For det første trenger menneskene på jorden å slutte å tenke tanker. De må lære seg å skru av tankene i hodet fullstendig, i lange perioder av tid av gangen. Pappa sier at når mange nok mennesker klarer å ha det helt stille i hodene sine, vil han få nok arbeidsro til å orke å fikse de store problemene vår verden står overfor. Mamma strekker den så langt som å si at de menneskene som ikke gidder å lære seg å skru av tankene, ikke har livets rett i den verdenen som de planlegger å skape. Mamma og Pappa krever med andre ord meditasjon av de menneskene som ønsker å stå igjen, når Apokalypsen er overstått.

Mamma sier også at målrettet og fokusert arbeid med å skru av tankene, vil være avgjørende for at et menneske skal få beholde sin menneskelige sjel, som er fundamentet for vår menneskelige bevissthet.

Og hvorfor er jeg her?
  • Jeg skal gjøre verden vakker
  • Jeg skal lære dere hvordan dere lager Kake (les: mediterer)
  • Jeg prøver å ikke dø nå når verden går under
  • Jeg forteller dere om min vakre Tvillingbror – som foretrekker at dere kaller ham Yeshua
  • Jeg prøver å se søt ut
  • Jeg tilber Mammaen min

Mamma heter Maria, og det var faktisk også mitt navn, på den tiden Broren min het Yeshua. Men jeg het Maria Magdalena. Historien husker meg som både en prostituert og besatt av alle demoner som fins. Det gjør både meg og Familien min veldig sinte. Sannheten er at Maria Magdalena er 1) hellig, 2) guddommelig, og 3) Yeshuas kvinnelige ekvivalent. Og det er vel på sett og vis derfor jeg har kommet tilbake – 2000 år senere. For å rydde opp i misforståelser. Dere er velkomne til å følge Bloggen min. Det kan komme til å redde livene deres!

Sjekk forresten om du er en geit eller en Sau her (det er bare Sauer som vil klare å laste ned denne Appen, og få tilgang til Månebarnets Flokk). Resten er geiter, og de er uinteressante for Gud, Jesus, Kristus og Maria. Sorry, sånn er det bare, når Dommedag er Det Nye Normal. Dere ble advart i 2000 år….!

Her er en video noen laget, og de fleste jeg viser den til sier at den handler om meg 🙂
12 En lukket hage er min søster, min brud - et avstengt oppkomme, en forseglet kilde.  13 Du skyter opp som en lysthage av granatepletrær med sin kostbare frukt, som hennabusker sammen med narder  14 og safran, kalmus og kanel sammen med alle slags viraktrær, myrra og aloëtrær sammen med alle de beste velluktende urter. 15 En kilde i hagene er du, en brønn med levende vann og strømmer fra Libanon.
Salomos Høysang, kapittel 4
%d bloggers like this: