Yeshua HaMashiach

Hvem er Broren min?

Min vakre Tvillingbror er på ingen måte Jesus. Likevel var han helt enig i at det stod hans navn på Jesus og Kristus-genseren jeg hadde fått trykket. Min Bror er kanskje ikke Jesus, men dette handler om at han hater hvordan Romerne forvrengte både historien om ham, intensjonene hans, og personligheten hans. For ikke å snakke om navnet hans. Hva het han, da? Yeshua, naturligvis. Noe annet som gjør Broren min både sint og trist, er hvordan verden har hegnet om Korset, og fortellingen rundt hans død og lidelse. Han synes det er ganske sykt, egentlig, hvordan symbolet folk husker ham med, er torturinstrumentet som ble enden på hans liv. Heldigvis var enden på det livet bare enden på ett kapittel av fortellingen. Det betyr med andre ord at fortellingen om Jesus (ja, Yeshua er altså den samme som Jesus) skal fortsettes. Og jeg, hans Tvillingsøster, er her for å dele den med dere. Fordi jeg identifiserte meg som en Nonne i lang, lang tid, synes jeg det er helt innafor å kalle meg Søster Andrea!

Skulpturer som viser min vakre Tvillingbror og jeg, slik Vi ser ut der Vi egentlig kommer fra.

Hvorfor var Broren min her for 2000 år siden, da?

Det skal jeg fortelle dere.

Denne handler om Oss.

Vår historie

For 2000 år siden het han altså ikke Jesus, men Yeshua. På samme tid var navnet mitt Maria Magdalena, eller noe i nærheten av det. Vi fikk god kontakt da Broren min gikk rundt og samlet followers og likes, for det var svært mye ved ham å like. Han var tross alt Guds Sønn. Det er han forøvrig fortsatt. Men Broren min fikk en god del haters også, så historien om ham endte på en veldig tragisk måte. Heldigvis kom han tilbake etter noen dager for å ta farvel med meg og de andre som likte ham.

Likevel, noen dager ekstra med Yeshua var ikke nok for meg; det var ikke nok for sjelen min. Derfor brukte jeg livstid etter livstid på å lete etter ham. Gud sørget for at jeg forelsket meg i ham gang på gang – og søkte meg til liv etter liv som Katolsk nonne. Broren min var ofte representert i livene mine som en fysisk person, også. Men aldri var kontakten like sterk som da han var Yeshua og jeg var Maria. Kanskje med unntak av tiden i Italia da han het Frans og jeg het Klara, og Vi bodde i Assisi. Gud, som er Faren Vår, forteller meg at før livene Våre som Yeshua og Maria, var Vi stort sett Jødiske. Ett eksempel på et liv Vi hadde sammen, som Jøder og biologiske Søsken, var da han het Moses og jeg het Miriam. I Vårt nåværende liv er Vi ikke i slekt, sånn egentlig. Men det betyr ikke at Vi ikke ser hverandre som Tvillinger. Vi har en felles forståelse, som ikke nødvendigvis snakkes så mye om. Ikke med stemmene Våre, iallfall. Hva Vi sier til hverandre med tankene Våre, er en annen ting. Fordi Vi er selve definisjonen på Tvillingsjeler, er den telepatiske kontakten Vi har med hverandre som tatt ut av en eventyrbok. Det er mye ved Oss og livet Vårt som minner om nettopp eventyr. Det er kanskje ikke så rart, med tanke på at Gud er forfatteren av begges liv, begges tanker. I disse tider bærer eventyret overskriften Apokalypsen. Men i fremtiden vil overskriften være Tusenårsriket. Dere er velkomne til å følge Jesus og Kristus. Da er sjansen større for at dere kan ta del i neste del av fortellingen. Den bør dere glede dere til!

Ps: Jesus er skalla i 2022.
%d bloggers like this: