Yeshua HaMashiach

Hvem er Broren min?

Min vakre Tvillingbror er på ingen måte Jesus. Likevel var han helt enig i at det stod hans navn på Jesus og Kristus-genseren jeg hadde fått trykket. Min Bror er kanskje ikke Jesus, men dette handler om at han hater hvordan Romerne forvrengte både historien om ham, intensjonene hans, og personligheten hans. For ikke å snakke om navnet hans. Hva het han, da? Yeshua, naturligvis. Noe annet som gjør Broren min både sint og trist, er hvordan verden har hegnet om Korset, og fortellingen rundt hans død og lidelse. Han synes det er ganske sykt, egentlig, hvordan symbolet folk husker ham med, er torturinstrumentet som ble enden på hans liv.

Hvorfor var han her for 2000 år siden, da?

Det skal jeg fortelle dere.

Denne handler om Oss.

Vår historie

Denne er søt.

%d bloggers like this: