Yeshua HaMashiach


Hvem er Broren min?

Min vakre Tvillingbror er på ingen måte Jesus. Likevel var han helt enig i at det stod hans navn på Jesus og Kristus-genseren jeg hadde fått trykket. Min Bror er kanskje ikke Jesus, men dette handler om at han hater hvordan romerne forvrengte både historien om ham, intensjonene hans, og personligheten hans. For ikke å snakke om navnet hans. Hva het han, da? Yeshua, naturligvis. Noe annet som gjør Broren min både sint og trist, er hvordan verden har hegnet om korset, og fortellingen rundt hans død og lidelse. Han synes det er ganske sykt, egentlig, hvordan symbolet folk husker ham med, er torturinstrumentet som ble enden på hans liv. Heldigvis var enden på det livet bare enden på ett kapittel av fortellingen. Det betyr med andre ord at fortellingen om Jesus (ja, Yeshua er altså den samme som Jesus) skal fortsettes. Og jeg, hans Tvillingsøster, er her for å dele den med dere. Fordi jeg identifiserte meg som en Nonne i lang, lang tid, synes jeg det er helt innafor å kalle meg Søster Andrea! Det blir mye moro med Oss bak spakene. Bare vent og se! Vennlig hilsen Lady Nada 🤫

Skulpturer som viser min vakre Tvillingbror og jeg, slik Vi ser ut der Vi egentlig kommer fra.
%d bloggers like this: