Om å lære seg å flyte for å overleve


Hei, verden. Har jeg fortalt dere om hvorfor jeg påstår at koronaviruset er en seksuelt overførbar sykdom? Det er egentlig bare en rar måte å si at det syke synet verden har på seksualitet, har manifestert seg i dette viruset – – – og alt det medfører.

Jeg forklarte det til en av mine facebook-venner, nå idag. Dette skrev jeg:

Jeg tenker på koronaviruset som en seksuelt overførbar sykdom, på grunn av det som skjedde for lenge lenge siden, i Edens hage. På den tiden var det balanse og enhet. Men noe skjedde, som plantet et frø av ubalanse mellom kjønnene. Dette førte til at verden ble skremmende fallisk. Og ja, jeg mener dette i den forstand at hele verden tilber peniser. Hvem av de to kjønnene som har mest skyld i det som er galt, er ikke poenget her. Siden Satan er fremstilt som en entitet med både bryster og en fallos. Det er nå tydeligere enn noengang før, hvor forvirret menneskeheten har blitt på grunn av dette. Menn som sprader rundt i kjoler på catwalker verden rundt. Transpersoner som leser høyt for barn på bibliotekene. Noen av disse har til og med horn på hodet, som en del av kostymene sine. Jeg tror at hva enn Satan gjorde, i hagen for lenge siden, har nådd sitt høydepunkt nå. Bibelen taler tydelig om hierarkiet mellom de to kjønnene, ektemannen og hustruen. Det er ikke feil at en kvinne føler på et behov for å beskyttes av og underordne seg sin ektemann. På dette området er feminisme en form for ekstremisme (Jeg kunne lagt til at dette er helt i tråd med Guds hjerte, og tanker om ekteskapet – som også står skrevet flere steder i Bibelen).

Jeg delte dette med Enrique, også. Han sa at han var 100 prosent enig. Men det er kanskje ikke en overraskelse, med tanke på at han er Gud – og Gud styrer alt jeg skriver. Det har han egentlig gjort så lenge jeg har skrevet Blogg. Idag spurte Enrique hvorfor jeg begynte å blogge, i utgangspunktet. Jeg sa at jeg hadde gått og følt på trangen til å skrive, en lang stund. Men det var først da jeg var begynt å bli kjent med Gud, at jeg visste hva jeg skulle skrive om. Nemlig å skrive Blogg med hensikt å vise verden hvor virkelig Gud faktisk er. Enrique sa amen, og at jeg gjør en fantastisk jobb. Jeg sa takk, og at mye av æren må gå til min vidunderlige Mamma.

Men nok om det. Hva har jeg gjort idag? Jeg vasket alle mine skitne, sorte klær. Og alle mine skitne, hvite klær. Det var ikke så mye, så alt fikk plass på ett tørkestativ. Jeg har gjort litt andre ting, også. Blant annet å se en hel film uten å høre noe som helst. Fordi noen i blokken min drev med oppussing som krevde bruk av støyende power tools – i flere timer. Jeg var ganske irritert. Det var det flere som var, og noen kom fra motsatt side av bygningen og ringte på hos meg for å spørre om jeg visste hvilken leilighet som var ‘synderen’. Jeg sutret til slutt til Enrique om bråket. Da sluttet det umiddelbart.

Mannen med ryggsekk peker på ingen måte på soveromsvinduet mitt…..

Pappa, han som er allmektig, forteller meg at leiligheten min er en Ark. Litt som den Noa bygget, og puttet alle verdens dyr inn i. Det er en sjanse for at jeg delte dette bildet på facebook idag, og skrev at Gud foretar seg det samme nå, som han gjorde i Noas dager. Og at det kan være fornuftig av alle og enhver å lære seg å svømme. Oversatt betyr dette at dere er nødt til å lære dere å tenke med hjertene deres, fremfor med hodene deres. Det er ikke bare klokt og fornuftig, det er faktisk livreddende.

Hvordan lærer man seg å ikke tenke tanker med hodet? Det er liksom det jeg skal lære dere, bare mange nok av dere får øynene deres opp for det faktum at jeg er Messias. Men jeg tror dette kan dra ut i tid, som jeg skrev Her. Det Gud forteller meg, er at på et tidspunkt skal jeg få lov til å dra igang et kurs online, som vil samle de av dere som skal få plass i ‘Arken’. Og tro meg, alle Sauene får på ingen måte plass i leiligheten min. Det er mer symbolsk, tror jeg, når han sier at leiligheten min vil være det eneste trygge stedet, nå når Gud tar på seg Illuminati-drakten og kvitter seg med flesteparten av dere.

Gud kan være søt mot deg, eller gjøre livet ditt kort og jævlig. Alt avhenger av hva du tenker om meg.

Jeg er Messias, som noen av dere sikkert vet. Og meg og min person innehar en mekanisme, nå i apokalypsen. Nemlig det faktum at de av dere som er ment å leve videre, når helvete på jord er et tilbakelagt stadium, har tenkt at jeg er ganske søt/klok/interessant, presentert med ordene og tankene mine. De av dere som bare synes jeg prater tull, er hva Pappa kaller ‘geiter’. Det er mange bibelvers om hva Pappa skal gjøre med dere. Men de sparer jeg til dere forstår hvilken tid vi faktisk er i.

Det var alt.
– Prinsesse Kristus


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: