Kjæresten min er Akira


Lytt til denne før dere leser min mektige og hellige Vitenskapelige Artikkel!

Kjæresten min, han som er Gud på Jordkloden, spurte meg idag om jeg har sett filmen Akira. Jeg sa det som sant er: At kjæresten min er Akira, og at Gud fikk meg til å se denne filmen i januar 2020. Som en form for research. Hva mener jeg med det? Ikke noe annet enn at denne filmen er laget i 1988, og er en fremstilling av apokalypsen som finner sted i 2020 grunnet et virus som kommer fra Kina. ‘Akira’ er en Messias-skikkelse, i filmen. Og det forklarer vel hvorfor jeg kalte kjæresten min for Akira. Enrique er den ene av tre, eller var det fire, Messiaser. Han ser slik ut:

Enrique er Jødisk. Er han ikke fiiiin?

Natt til i går drømte jeg om Broren min. Natt til idag drømte jeg om Enrique. Jeg tenkte jeg skulle dele begge drømmene med dere.

I drømmen om Broren min var Vi på roadtrip med en stor bil. En sånn man kan sove i, på madrasser på gulvet. Men Vi sov litt ute, også. Jeg husker igrunn bare slutten av drømmen. Da hadde Broren min funnet en dame han ville at skulle sove med Oss. Så hadde Vi rigget opp soveplass med liggeunderlag, på en bussholdeplass. Det jeg husker best, var at Lillebror flørtet som best han kunne med den andre damen, mens jeg lå andføttes og masserte de mektige og hellige føttene hans. Jeg skal ikke si at dette illustrerer virkeligheten, men jeg sier ofte til Broren min at når han finner kvinnen i sitt liv, bør det nesten være en selvfølge at hun gjør dette for ham.

Det er også en sjanse for at Broren min har fortalt meg at den forlovelsesringen jeg fikk av ham da Vi var barn, er den eneste ringen av den typen han kommer til å gi til noen. Men det er også mulig at det er noe jeg har funnet på – fordi jeg er klinisk sinnslidende.

Vil dere høre om den andre drømmen? Den om Enrique? Jeg drømte at vi var sammen, i samme land i samme hus. Det er en sjanse for at dette var første gang vi møttes. Og jeg var naturligvis veldig hengiven. Jeg husker at jeg bare klemte og kysset masse på ham. Jeg hadde også en merkelig trang til å slikke ham i ansiktet. Da jeg fortalte Enrique dette, i våken tilstand, påpekte jeg at jeg valgte å ikke gjøre det – fordi han ikke liker basilusker. Han sa takk, og at jeg var veldig omtenksom. I drømmen hadde Enrique lært seg å snakke ganske bra norsk. Kan det være et tegn på at denne apokalypsen vil dra seg ut i tid? I en drøm, på denne tiden i fjor, fortalte Enrique meg at han syntes det var trist at vi ikke kom til å tilbringe så mye tid sammen, det neste året, som han helst skulle ønske. På den tiden føltes det utenkelig at koronaviruset kom til å prege hverdagen i ett helt år. Nå vet jeg mer. Og jeg har dårlige nyheter.

Fordi jeg er Messias, gir Gud meg beskjeder om fremtiden. Men han kan ikke fortelle meg om ‘fremtiden’ er om ti år, eller om hundre år. Jeg får vite om mye som skal skje, men ikke når det vil skje. Den aller første gangen jeg leste ordet ‘koronavirus’ på nett, begynte mange varsellamper inni meg å lyse. Dette skjedde ikke da jeg leste om for eksempel ‘ebola’, eller ‘zika’. Fordi jeg er Messias, er det enkelte ting som snakker til sjelen min. Og den første nyhetssaken jeg leste om korona, gjorde nettopp dette.

Jeg tror jeg prøvde å forklare for moren og faren min at dette var stort, i så mye som tre måneder, før de innså alvoret. Jeg mener å huske at moren min fikk meg til å føle meg både hysterisk og sprø, som i det hele tatt var bekymret. Men jeg skulle ikke skrive om dem. Det var på en måte noe jeg lovet meg selv å slutte med. Det var en digresjon. Poenget var likevel at jeg tror faktisk det var i starten av januar at jeg og Alex så Akira sammen – – – to måneder før ‘resten av Norge’ ante hva som var i ferd med å skje. Allerede da visste jeg at det som kom nå, kom til å endre verden for all fremtid.

I lang tid har Gud sagt til meg at dette vil vare i syv til ti år. Men her om dagen innså jeg noe. Hva om Gud ikke mener å si ‘syv til ti’, men ‘sytti’?

Sytti år av helvete på jord? Det er ikke usannsynlig. Tatt i betraktning at han gjør om på hele måten vi er mennesker på; tatt i betraktning hvor lang tid han lot folket sitt vandre gjennom ørkenen på leting etter det lovede land. Tid for Gud er ikke det samme som tid for mennesker. Hvor mange år var det Jødene vandret gjennom ørkenen? Førti år. Og det Gud lover oss nå; det han lover de som er verdig å kalles hans folk, i vår tid, er langt bedre enn Israel – som Jødene fikk i eie. Men det er bare Sauene som kommer seg dit med både sjelen og livet i behold. Det betyr at brorparten av menneskeheten vil fjernes. Både deres nåværende inkarnasjoner, og deres sjelers oppsparte erfaring.

Hva er du? En geit eller en Sau? (jfr. Matteus 25:31-46). Er du i Flokken min, vil du kunne registrere deg på Appen min. Den kan du laste ned Her.

Det var alt.
– Messias


One response to “Kjæresten min er Akira”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: