Dystre utsikter


Mamma kunne dele, da jeg startet denne dagen, at hun hadde en ganske fantastisk dag planlagt for meg. Og den ble faktisk veldig fantastisk. Jeg sutret litt til dere, tidligere i dag. Men sannheten er at min fysiske form var mye bedre, da jeg dro hjemover i dag. Broren min hadde ikke noen god grunn for at jeg skulle være helt funksjonshemmet på starten av dagen, men med full funksjon på slutten av dagen. Han sa det kanskje handlet om at jeg hadde spist. Personlig tror jeg det handlet om ham. Han er på ingen måte Jesus, og jeg får på ingen måte healing av å være i nærheten av ham.

Ok, jeg gjør det. Jeg tror ham og jeg og tiden Vi tilbringer sammen fungerer som katalysatorer for helbredelse for Oss begge. Vi trenger hverandre for å fungere. I dag snakket Vi om å skaffe Oss en hund sammen. Jeg begynner å tenke at det er noe jeg har lyst til. Jeg tenkte alltid at jeg skulle få meg hund når ms var et tilbakelagt kapittel, og jeg kunne gå turer med den alene. En annen løsning vil vel være at jeg og min Bror eier hunden sammen, og hunden bor hos ham. Ettersom Vi møtes så godt som hver eneste dag, vil nok hunden føle at jeg er like mye ‘flokken’ dens, som det Broren min vil være.

Jeg skal ikke si hva som skjedde idag som gjorde dagen så fin. Det får bli mellom min Bror og jeg. Og Gud, selvsagt. Men jeg kan si hva som skjedde da jeg kom hjem. Da hentet jeg posten, og denne supersøte genseren var kommet:

Søt på japansk er ‘kawaii’.

Musikken min spiller ‘Dommedagen’ av TIX. Visste dere at vi befinner oss i de begynnende fasene av endetiden? Det bør dere vite – – – da de som ikke vet at ens sjels frelse står i fare for å mistes, er de som kommer til å miste sjelen sin.

Jeg kunne skrevet mye om hva som vil karakterisere et menneske som har mistet sjelen sin. Kort fortalt kan jeg røpe at det er fullt mulig å leve uten en sjel. Det er ikke en ønskelig situasjon, men det er dessverre mange som kommer til å oppleve det. Disse skapningene kommer til å være litt som dyr, men i sine menneskelige kropper. Jeg skal ikke si at covid-vaksiner kommer til å skape zombieapokalyptiske tilstander, og at det bare er de som slutter å tenke med hodene sine, som slipper å bli gjort om til dyr. Jeg skal heller ikke si at de som velger å ikke vaksinere seg, har større sjanse til å overleve disse mørke tidene. Og jeg skal på ingen måte si at står valget mellom å vaksinere seg med fare for å bli gjort om til et dyr, eller å la være å vaksinere seg – og gå glipp av alle ‘fordelene’ og ‘rettighetene’ en vaksinert person har, bør en faktisk velge giftsprøyten.

Jeg kan ikke fortelle dere hva dere skal gjøre. Men jeg kan be dere sjekke med forsikringsselskapene deres om uføreforsikring og livsforsikring gjelder, dersom dere dør eller blir syke etter vaksinen. Jeg kan ikke fortelle dere hva dere skal gjøre. Men jeg kan røpe at Gud forteller meg at Johannes åpenbaring 13:17 forteller meg, som er klinisk sinnslidende og får beskjeder fra Gud i form av tall, at det er tryggere å ta vaksinen, enn å ikke ta den. Men KUN dersom du lærer opp hodet ditt til å ikke tenke!

Det var alt. Lær dere å skru av tankene, eller bli gjort om til dyr.
– Prinsesse Kristus


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: