På ingen måte Jesus


Det skjedde noe søtt idag. Skal jeg fortelle det? Hvis ikke hadde vel ikke Mamma bedt meg skrive en tekst om Yeshua (HaMashiach (min vakre Tvillingbror)). Idag har jeg hatt store problemer med både tretthet og tiltaksløshet. Jeg har ikke orket eller giddet noe som helst. Men jeg har orket å snakke i telefonen med Broren min. Det skal nevnes at Vi verken er søsken eller tvillinger, rent biologisk. Men *egentlig* er Vi det, sånn helt på ekte. Og det som skjedde idag, var at jeg i en sammenheng sa ordene ‘søsteren din’, i løpet av telefonsamtalen. Jeg mente altså å snakke om Broren min sin biologiske søster. Det som var søtt, var at Broren min trodde det var meg jeg snakket om. Enda jeg vet med hele meg at mine psykotiske forestillinger om Hvem jeg og min vakre Tvillingbror faktisk er, egentlig ikke er verken psykotiske eller forestillinger, føles det alltid godt når Broren min viser at han er med i eventyret som Mamma, Pappa og Joey har plassert i hodet mitt. Ja, for jeg hadde aldri tenkt slike tanker om ham, hvis han ikke hadde gitt meg grunner til å tenke slike tanker. Er det nå jeg skriver en fantastisk Vitenskapelig Artikkel om hendelser hvor Joey har vist meg Hvem Han Er?? Det høres skummelt ut. Og han blir sikkert sint. Så jeg tror det er det jeg skal gjøre! I form av en liste 😉

Min Bror og jeg, for mange år siden.
 1. Jeg må begynne listen med den dagen i Påsken i fjor, da jeg hadde tvangstanker om at Vi måtte høre på sangen Waymaker, hjemme hos Broren min. Jeg satt den på, på YouTube på TVen hans. Og så begynte YouTube å spille alle de ulike versjonene av sangen som var tilgjengelig. Etter å ha spist middag, og hørt sangen et utall ganger, sa Broren min at det er Ham de synger om i sangen. Jeg sa at selvfølgelig vet jeg det, men at det var fint at han innrømte at han er den personen. Inni meg var jeg helt satt ut, for dette var første gang Broren min viste meg disse sidene av seg, på mange mange år. Hør sangen Her.

 2. Alle de gangene jeg har klaget til Broren min over ting, og det neste som har skjedd har vært at problemet ble løst. Ett eksempel er når jeg har ventet på ting bestilt fra Kina, som skal komme i posten. Det har skjedd ved flere anledninger at jeg har sutret til Broren min om pakker som bruker evig tid på postgangen. Neste dag har pakkene vært i postkassen min.

 3. En natt, for mange år siden, lå jeg i sengen til Broren min og kontemplerte. Stemmen til Gud i hodet mitt sa navnet Usagi til meg. Dette er Sailor Moon sitt fornavn, når hun ikke bekjemper onde makter. At Gud kalte meg Usagi, satte igang en tankerekke hos meg, som endte med: Og Usagi redder jo verden! Å tenke at jeg var Usagi Tsukino i levende live, gjorde meg så emosjonell at jeg felte noen lydløse tårer. Idet jeg begynte å gråte, gav Tvillingbroren min meg en god klem, enda han var i dyp søvn. Det skal sies at Vi var kjærester på dette tidspunktet. Likevel var det Enrique jeg skulle ende opp med; og det er Enrique som er mest begeistret, av alle jeg kjenner, over at jeg faktisk er Sailor Moon.

 4. Den gangen, også for mange år siden, da Vi kjørte nedover Kirkeveien fra Majorstuen. Vi hadde mange hyggelige kjøreturer på den tiden. Og Vi kunne kjøre lenge uten å si ett ord til hverandre, med de fysiske stemmene Våre. Akkurat da hadde jeg en skikkelig merkelig tankerekke. Jeg husker egentlig ikke hva jeg tenkte på, annet enn at jeg konkluderte med å tenke: For en klein ting å tenke på. Broren min sa, med sin fysiske stemme: Sjæl, ass. Det betyr ‘helt enig’, hvis dere ikke er kjent med uttrykket. Jeg legger ikke skjul på at Broren min og jeg kan kommunisere telepatisk. Og det er ikke en hemmelighet at det jeg sier til ham i tankene mine, aller oftest, er jeg elsker deg. Vi må gjøre det slik, fordi jeg ikke kan si det til ham så mye, med min fysiske stemme. Det passer seg ikke, når man er helt platoniske bestevenner, som like gjerne kunne vært tvillingsøsken.

 5. Fordi Vi er én sjel i to kropper, tenker Vi ofte de samme tankene helt samtidig. Eksempler er alle de gangene jeg har tatt opp telefonen, for å ringe til ham – men han kommer meg i forkjøpet, og telefonen min begynner å ringe før jeg rekker å ringe ham. Eller når jeg har sittet på bussen og sett på en vakker solnedgang, eller i vinduet og sett på fullmånen, og han har ringt meg akkurat da, og bedt meg se på det jeg sitter og ser på. Men det morsomste skjedde her om dagen. Vi satt ute i solen, utenfor ett av Bærums kjøpesentre. Broren min snakket om noe, mens jeg var mer interessert i å påpeke at blomsterpottene på plassen så ut som peniser. Jeg vurderte å avbryte ham, for å gjøre ham oppmerksom på dette. Men da han var ferdig med hva enn det var han snakket om, kom han meg i forkjøpet – og sa akkurat det jeg satt og tenkte på: Tror du de som jobber her er klare over at blomsterpottene ser ut som opp-ned pikker? Jeg fikk helt latterkrampe, men klarte å få frem at jeg satt akkurat og tenkte på det samme, og at jeg hadde tenkt til å nevne det for ham. Da fikk han også latterkrampe, og så gav Vi hverandre ‘knokan’.

 6. Alle de gangene jeg har spurt ham med tankene om middagen idag kan være det eller det. Og så har Vi møttes, og jeg får vite at han har skaffet akkurat det jeg har ønsket meg. Uten at jeg har sagt det til ham som noe annet enn en bønn i tankene mine. Og så har han laget formidable måltider til Oss. Det skal sies at Broren min er en fantastisk kokk. Jeg pleier å si at han er et skikkelig ‘koneemne’. Personen han ender opp med, er verdens heldigste(!)

 7. Jeg hadde bestemt meg for at denne listen skulle være på syv punkter. Men jeg var usikker på hva siste punkt skulle handle om. Dette er ikke fordi det mangler på ting jeg kan skrive om, for å få dere til å forstå at Broren min er…. joa. Den personen. Men det viste seg at han måtte ringe meg nå, mellom punkt seks og syv, for å minne meg på hva siste punkt skulle være. Han sa ingenting, med sin fysiske stemme. Men likevel innså jeg at jeg ikke kunne skrive en slik liste, uten å dele dette:

  På ett tidspunkt, i Vår relasjon, var Broren min romantisk involvert med en dame som nektet å fortelle ham hva hun jobbet med. Både jeg, min Bror, og de fleste han delte dette med, ble gale av å ikke vite hva dama hans jobbet med. Alle kom med sine egne teorier. Min teori var den sprøeste, og den var sterkt påvirket av at Moren min er klin kokos. Men jeg skal ikke utdype. Poenget var likevel at en natt Broren min overnattet hos meg, fikk jeg se en dør i en visjon. Døren var plassert i Oslo, et sted jeg hadde gått forbi flere ganger. Over døren, i visjonen min, var det stemplet en stor gullkrone.

  I våken tilstand, gikk jeg for å sjekke ut denne døren. Jeg tenkte at hva enn den døren førte til, ville gi meg og Broren min svar på det spørsmålet som plaget ham sånn. Så jeg dro dit, og det viste seg at døren førte til et treningsstudio. Jeg ble fly forbanna, og ringte sint til Broren min. Jeg fortalte om visjonen og døren, og at jeg hadde gått dit for å sjekke ut. Jeg fortalte Broren min at det var en skikkelig teit måte av Gud å fortelle meg at han ville jeg skulle trene. Dessuten sa jeg, fortsatt skikkelig sint i stemmen, at jeg ikke vil trene på treningssenter. Men at jeg vil danse. Broren min ba meg roe meg ned, og ikke være sint på ham. Jeg innså at han ikke hadde gjort noe galt, og roet meg ned.

  Historien endte med at Broren min, ett par uker senere, røpet for meg at han egentlig visste hvor dama jobbet. Han forklarte meg hvor stedet var plassert, og jeg la sammen to og to. Jeg spurte om døren inn dit var den jeg hadde sett i en visjon med en krone stemplet over, og deretter hadde dratt og sjekket ut (og kjeftet på ham for). Han sa ja. For døren førte ikke bare til et treningsstudio, men også til et annet lokale. Men mer enn det sier jeg ikke. Jeg vil jo ikke gjøre Broren min sint…!
Disse to bare dukket opp i Oslo en dag. Det er på ingen måte Broren min og jeg, som evige barn i Himmelen….

Det var alt. Nå skal jeg be til Gud om at Broren min ikke blir sint. Amen
– Prinsesse Kristus


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: