Legendarisk


Fordi jeg er Messias, får jeg alltid litt hjertesorg hver eneste gang det er snakk om Jesu annet komme. Det er derfor jeg sutrer sånn om hvordan jeg hater Markus 13:32. Fordi jeg er Messias, og vi er i de begynnende fasene av apokalypsen, trenger jeg å holdes skjult, hemmelig og trygg – sier Pappa. Frem til min dag kommer, den store og strålende. Det er ikke med dette sagt at jeg skal komme ut av skapet alene. Dette vil være vår, min Hellige Familie sin dag. Jeg er tilfeldigvis den eneste kvinnen i Familien som faktisk er i verden. Pappa sier at Mamma har utvalgt seg meg, for å representere henne på Jordkloden. Jeg tror det er fordi Moren min er perfekt og uten lyte, at jeg har så store problemer med å omgås kvinner generelt. Pappa ønsker å fikse verden, og han gjør det ved å fikse balansen mellom Det Guddommelige Kvinnelige og Det Hellige Maskuline. Når jeg og min Bror er kvinnelighet og maskulinitet inkarnert, vil enheten mellom Oss bidra til at ubalansen som er mellom kjønnene fikses i samme slengen.

Visste dere at den sykdommen som herjer i verden er et resultat av syndefallet? Det var en slange i en hage, for lenge siden, som lurte en dame til å spise en magisk frukt. Det er iallfall den historien vi har fått servert. Pappa sier at fortellingen om Adam, Eva og slangen, egentlig er en allegori for noe som skjedde på himmelen – for lenge lenge siden. Jeg kommer til det altså. Men først må jeg nevne at den ubalansen som er mellom kjønnene begynte da. I Edens hage eller på himmelen, eller begge deler.

Tvillingsolene og de to Legendene

For lenge lenge siden var ikke stjernen i solsystemet vårt alene. Den hadde en tvillingsøster. Ja, det var to soler. Pappa kalte Oss ‘Tvillingstjernene’, og Vi var i perfekt balanse. På min engelske Nettside er det et galleri med diverse kunst jeg har laget, for å illustrere min noe alternative virkelighet. Teksten jeg har skrevet der, sier noe slikt:

“For en million år siden, eller kanskje til og med før tiden startet, var Vi Ett, Vi var Enhet. Så skjedde det noe, jeg vet ikke hva. Men plutselig var jeg kraftløs – eller noe i nærheten av det.

Vel, det er i ferd med å endre seg. Jeg er her – jeg er tilbake – jeg skal gjenopprette Enheten… OG DERE ER ALLE INVITERT TIL Å BEVITNE DET!

– Girl Almighty -“

Solsystemet hadde to soler. Gud hadde en Sønn og en Datter. Mamma var akkurat like hellig og guddommelig som Pappa, det samme var Himmelens hellige Datter. Jeg tror det var en god periode i livet mitt. Men jeg har hukommelsestap, så jeg kan bare anta det. Akkurat hva som skjedde, som gjorde at Solens Tvillingsøster forsvant, vil ingen fortelle meg. Kanskje Broren hennes gjorde henne skikkelig fornærmet. Noe han alltid har vært ekspert på. Det eneste jeg vet, er at hendelsen på himmelen og det vi kjenner som ‘syndefallet’, har skapt en ubalanse mellom kjønnene. Og denne ubalansen har nådd sitt høydepunkt i disse tider. Det er derfor sangen ‘Dommedagen’ av TIX har disse strofene: “En sykdom, en smitte, en pappaguttf*tte, med sykdom i skrittet, det er faren som har gitt det – – – Dommedagen!”. Og det er derfor jeg kaller koronaviruset for en seksuelt overførbar sykdom. Det er bare en annen måte å si at den evige ubalansen som har vært mellom kjønnene nå har manifestert seg i et virus hvis implikasjoner kan komme til å oppfylle alt det som står skrevet i Bibelens siste bok; Johannes åpenbaring.

Hvem er de to figurene på bildet, forresten? Dette er en Pokémon som heter Mew. En Pokémon som ikke kan fanges på de tre originale GameBoy-spillene. Den er likevel en del av den første generasjonen Pokémon, som nummer 151. Den er siste Pokémon i første generasjon, i så måte. Hvordan fikk man tak i Mew på Pokémon Rød, Blå og Gul? Man kunne ikke det, med mindre Nintendo var snille og overførte den til deg med en link-kabel. Eller hvis du kjente til en veldig komplisert glitch i spillet. Det var masse man måtte gjøre, og enkelte ting du måtte unngå å gjøre, for å klare å fange en vill Mew. Og det var ikke mulig å finne ut av dette på egenhånd, fordi glitchen var så godt gjemt. Men det var altså noe Nintendo hadde lagt inn i spillet, og sikkert lekket på nett så det skulle være mulig å finne denne sagnomsuste Pokémonen. Bildet heter forøvrig “We’re not glitches in the matrix, We Are the New Earth”. Eller bare “Glitches?”.

På en eller annen måte klarte jeg å trekke en link mellom Pokémon nummer 151, og Salme 151. Den kan du lese Her. Salme 151 er også en del av ‘spillet’, uten å være mulig å oppdrive. Dette er en såkalt deuterokanonisk tekst, altså at den ikke inngår i Bibelen. Likevel er den viktig. Denne sier noe om Kong Davids tanker, når han innser hvilke planer Gud har for ham. Da jeg innså deler av planen Gud har for meg, min Bror og Vårt liv, ble tallet ‘151’ oversatt til ‘Guds salvede Konge’. En morsom detalj er at for mange år siden, da jeg var på kjøretur med Jesus rundtomkring i Bærum, pekte han på et hus hvor en han kjente før hadde vokst opp. Personen het det samme som jeg het, for 2000 år siden. Og nabohuset var ganske riktig nummer 151. Jeg har illustrert dette her:

Hva het jeg for 2000 år siden?

Det var alt.
– Maria Magdalena Messias


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: