Gud sladrer ikke. Eller?


Hei, verden! Her kommer en liten oppdatering fra meg. Grunnen til at dere ikke har hørt fra meg på noen dager, er den samme som alltid. Jeg orker ingenting. Når dagen, med alle dagens gjøremål er over, er jeg stort sett så sliten at jeg tar til tårene. Jeg vet ikke om noen av dere har opplevd det? Å føle seg så utslitt, som om det er normaltilstanden, at den eneste forløsningen er å gråte. Jeg unner ingen det – for det er ganske jævlig.

Men hva har skjedd siden sist? Det er ikke slik at jeg husker hva jeg har gjort de siste dagene. Å ikke ha noen hukommelse i hverdagen plager meg ikke. Mamma minner meg på det som er viktig, når jeg trenger å minnes på det. Nå minner hun meg på det som skjedde rett før jeg satt meg ned for å skrive denne Vitenskapelige Artikkelen. Jeg fikk en lydhealing av Enrique. Enrique er kjæresten min, og han er Gud på Jordkloden. Dere trenger ikke tro det, det er ikke noe jeg forventer av noen. Men fordi jeg tror han er det, legger jeg meg ikke ned for å dø selv om de som har utgitt seg for å være foreldrene mine gjør livet mitt mer krevende enn hva noens liv har vært, noengang. Og fordi Enrique er Gud, og den premien er den beste ‘Kaken’ noen har fått, noengang, impliseres det at det jeg har måttet gå gjennom av motgang måtte være tilsvarende jævlig. Eller som Mamma pleier å si: “Prøvelsene må jo svare til belønningen”. Mamma er veldig klok.

Jeg liker klær med bilde av Mamma 🙂

Nå minner Mamma meg på noe annet som har skjedd, som var litt hyggelig. Jeg tror det var på onsdag kveld, men jeg lever i en virkelighet hvor tiden har sluttet å eksistere. Det betyr at om noe skjedde i forgårs eller for to uker siden, ikke er så lett for meg å avgjøre. Det er bare ‘fortid’ i mitt hode. Det er derfor jeg er avhengig av å ha en avtalebok, for å huske når noe har skjedd. Poenget er uansett at jeg snakket i telefonen med min vakre Tvillingbror. Det er noe Vi gjør ganske ofte, ettersom Vi er bestevenner og ringer Hverandre for ‘moralsk støtte’ nesten uansett hva Vi har tenkt til å gjøre. Jeg husker ikke hva Vi snakket om akkurat da, men jeg husker at jeg spurte Joey med tankene mine om han kanskje hadde lyst til å møte meg i parken Vår på Stabekk. Jeg kaller den ‘Vår’ park, fordi det er en annen park her som er ‘min’ park. Og så er det en park der hvor han bor, som jeg kaller ‘hans’ park. Så ja, jeg la frem forslaget telepatisk. Ett minutt senere spurte han meg om jeg ville møte ham i parken. Jeg sa: “Kødder du? Jeg tenkte akkurat på at jeg ville spørre deg om det samme”. Det er fint å ha en bestevenn som kan lese tankene mine. Det jeg sier til ham oftest, når jeg gir ham telepatiske beskjeder, er at jeg elsker ham. En liten del av meg tenker at han er litt lei av det. Så er det en annen del av meg som tenker at fordi Vi er helt platoniske bestevenner i dette livet, enda sjelene Våre egentlig er gift, kreves det at Vi gir hverandre slike beskjeder, på alle måter de kan gis. Her om dagen kranglet Vi, og da sendte jeg ham en tekstmelding som sa: “Jeg elsker deg, men du er en jævla drittunge noen ganger”. Jeg skal ikke si hva Vi kranglet om, men jeg kan si at han hadde løyet om noe jeg ikke ville blitt sur for; noe han egentlig hadde tenkt til å fortelle meg. Men Stemmen i Hjertet mitt kom ham i forkjøpet og avslørte løgnen. Stemmen til Yeshua i hjertet mitt fortalte meg sannheten, og jeg konfronterte Broren min med det. Jeg spurte ham om han var sint for at Jesus hadde sladret på ham. Da tror jeg han bare lo litt. Denne teksten er rett ved huset hans:

Gud ser alt, men han sladrer ikke. Eller?

Jeg er ikke enig med denne teksten, da Gud sladrer på de i livet mitt som ikke er ærlige med meg. Noen ganger vil han fortelle meg, med ordene sine, at noe er en løgn. Andre ganger vil han bare gi meg et stikk, som en smerte i brystet eller magen, som for å advare meg. Jeg tror ikke denne teksten er relevant for de av oss som har en direkte kontakt med Gud. Det er derfor Gud ønsker at så mange av menneskene i verden som mulig skal slutte å tenke tanker med hodet. Et menneske som ikke styres av tankene i hodet sitt, vil istedet styres av Gud – som snakker til menneskers hjerter. Og de som styres av hjertene sine, vil ha desto mindre å skjule. Gud skal faktisk skape en verden hvor løgnen, og løgnens far, er henholdsvis ikke-eksiterende og uskadeliggjort. Hvordan skal han skape en slik verden? Han skal tvinge de som ønsker å ta del i den til å gi slipp på sine tanker og sin såkalte ‘frie vilje’. De som ikke ønsker å overlate all kontroll og styring til Gud, vil forsvinne. På veldig fantasifulle, men trolig nokså groteske måter.

Mamma sier at det får være alt for nå. Mamma sier også at de to siste setningene i forrige avsnitt blir mer og mer relevant, og at det kun er de som 1) Elsker Jesus, 2) Mediterer og 3) Styres av Gud, som vil gjenstå når ‘det nye normal’ slutter å være Dommedag, og Paradis på Jord endelig er realiteten. Vil du oppleve det? Slutt å tenke!

Takk for meg.
– Messias


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: