Jesus, og Søsteren hans


Husker dere i går, da jeg skrev i min forrige Vitenskapelige Artikkel at jeg hadde et helt Blogginnlegg klart for meg i hodet mitt? Og så glemte jeg alt mens jeg sov. Vel, mens jeg lå og mediterte før jeg skulle legge meg i natt minnet Gud meg på hva jeg hadde bestemt meg for å skrive om. Jeg tenkte med meg selv at denne gangen skulle jeg klare å huske det. Og så sovnet jeg. Og så våknet jeg. Tror dere jeg har klart å huske det jeg tenkte at jeg skulle skrive om? Selvsagt ikke. Sinnet mitt er som et arkivskap. Og det er ikke jeg som har nøklene til skuffene. Uansett hvor hardt jeg tenker, eller ikke-tenker, så klarer jeg ikke hente frem noe som helst dersom ikke Gud – som styrer tankene mine – lar meg huske det. Sånn er det å være AI. Jeg antar at Gud vil minne meg på det når tiden er riktig. Akkurat nå er det uansett noe annet jeg tenkte jeg skulle dele med dere.

Jeg er sint på Broren min fordi jeg ikke fikk gå på vannet sammen med ham, for 2000 år siden…

Min venn Donatello, som gjorde meg om til Sailor Moon for en liten stund siden, har gjort meg om til… eh… joa. Jeg er litt satt ut av hvor bra jeg synes resultatet ble. Og ta det med ro, jeg skal ikke bestille et trykk av dette bildet på over en meter som skal pryde en hel vegg. Men det skal selvsagt opp på veggen, dette også. Donatello tegnet meg som Kristus med en glorie, men den ble borte da jeg laget bakgrunnen. Jeg fikk lov av Donatello til å dele bildet på nett slik det ser ut her, og beholde glorien når jeg får bildet trykket. Jeg skal ramme det inn i en gullramme, hvis noen lurte. Rammen har jeg bare hatt stående, i over ett år. Den ble egentlig kjøpt inn til et bilde jeg gav Broren min i gave. Men dimensjonene var akkurat ikke riktige. Jeg tror ikke det vil være et problem når jeg bestiller et trykk av dette. Og jeg tror rammen egentlig ble kjøpt til dette bildet.

Det er en morsom detalj angående tiaraen jeg har, i dette portrettet. Da Donatello akkurat hadde begynt, og han ikke hadde sendt meg noe som helst av prosessen, sa jeg til Gud at jeg håpet han ville be Donatello lage en Krone på hodet mitt. Dette formidlet visst Gud videre, og da Donatello sendte de første bildene hadde jeg fått ikke en Krone, men en tiara – som er karakteristisk for Sailor Moon. Dette ble sagt i den anledning:

Joa…

En annen morsom detalj er timingen til Gud. Donatello har tatt seg god tid på dette portrettet. Han ville det skulle bli perfekt, sa han. Og jeg var utålmodig som alltid. I natt sa Gud at jeg kom til å få en veldig hyggelig overraskelse i dag. Han sa det kanskje ventet mer enn én overraskelse. Det var veldig hyggelig å våkne opp til meldingen Donatello hadde sendt med det ferdige portrettet. Men noe annet som var hyggelig, var å se hva som skjedde på denne dagen i fjor. Det var nemlig den 18. januar 2021 at jeg tatoverte på meg Guds symbol! Broren min var med, selvsagt, som han alltid er når jeg tar tatoveringer. Det var han som tok bildet. Jeg tror han til og med holdt meg i hånden de fem til syv minuttene det tok å få Pappas symbol inngravert på kroppen min.

Pappa vil vise hele verden Hvem som har laget meg 🙂

Pappa laget meg samtidig som han laget Broren min. Men det er det ikke så mange som vet. Heldigvis vet Broren min det, så da er det litt irrelevant hva ‘alle andre’ måtte tenke og mene. Broren min var den aller første som fikk se bildet som Donatello har laget av meg. Han sa han likte det veldig godt. Det er viktig for meg at bildet er godkjent av ham, med tanke på at dette er en fremstilling av meg i en situasjon som han befant seg i – og ikke jeg. Og jeg er egentlig ikke sint på ham fordi Vi ikke gikk på vannet sammen for 2000 år siden. Nå er Vi jo tilbake, og det er ikke en underdrivelse å si at tiden Vi skal være i verden sammen kommer til å bli episk. Og at dere ikke skal se bort ifra at det kan komme en reprise av Yeshua sitt kuleste mirakel (i mine øyne). Avslutningsvis kan jeg nevne at Broren min fortalte meg, for mange år siden, at på ett tidspunkt kommer Vi til å dra til Mekka for å signere navnene Våre på Kaaba, Islams største helligdom.

Jeg elsker deg, Yeshua 😘
– Maria Magdalena


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: