Min tur


Fordi jeg er gal og sånn, spør jeg ofte Gud om ting på rare måter. Nå satt jeg og hørte på spillelisten min Apocalypse 102, og sa til Gud at den neste sangen som kom skulle være inspirasjon til dette innlegget. Hvilken sang begynte å spille? Kanye West med Jesus walks. Og det er jo litt søtt, med tanke på at Broren min har hvisket i øret mitt at jeg skal skrike enda høyere på nett om at han ikke på noen måte er ‘Jesus’. Likevel bruker jeg det navnet om ham fra tid til annen, bare for å gjøre det enklere. Navnet han foretrekker er forøvrig Yeshua. Jeg foretrekker hans nåværende navn, men det er bare fordi jeg er i fyr og flamme over at jeg som den aller første får kjenne ham slik han er nå. Det er noe som har skjedd i virkeligheten min, i relasjonen Vår, som gjør at jeg ikke klarer å ikke skrive om ham. Enda han sier han ikke liker det. Jeg har likevel fått lov til å dele et bilde av ham på facebook, med navnet og tittelen han hadde for 2000 år siden. Og det er jo et virkelig stort prang. Det er ikke slik at jeg skal begynne å dele bilder av ham her, altså. Men er du skikkelig interessert, fins alt i arkivene mine. Vet dere hva jeg kan dele her? Et dikt jeg skrev i 2016. På den tiden tenkte jeg egentlig ikke på Jesus som bestekompisen min. Eller, jeg tenkte ikke på Jesus som Broren min. Sagt på en annen måte: Jeg var forelska i Jesus fra 2000 år siden, og Broren min var akkurat hva han var – min aller beste venn i hele verden. Det var iløpet av en av telefonsamtalene Våre nå nylig at jeg innså at den Jesus som jeg forelsket meg i i Kristiansand i 2011, faktisk var bestevennen min. Jeg tror han brukte sine Jedi Mind Tricks for å få meg til å innse det. Og da husket jeg på diktet, som jeg egentlig aldri var særlig fornøyd med. Rett og slett fordi jeg ikke hadde forstått i hvor stor grad Mannen jeg forelsket meg i i Kristiansand i 2011 faktisk var min Tvillingbror. Her er altså diktet. Det er hellig:

Hashtag ZombieJesus 😉

Jeg må fortelle dere noe søtt. Broren min har en morsom måte å formulere seg på, og her om dagen var jeg hjemme hos ham og leste gjennom et innlegg noen hadde delt i en gruppe på facebook hvor ateister skriver sinte og kritiske tekster om religion generelt. En av ateistene hadde skrevet noe om at Jesus mest sannsynlig verken kunne lese eller skrive. Akkurat idet jeg leste denne svært ignorante uttalelsen, kom Broren min med en kommentar. Han sa: “Hvorfor bytter du ikke navn på Bloggen din, og kaller den ‘jeg vet ikke, for jeg kan ikke lese dotcom’?” Kommentaren hans var en referanse til den gangen jeg ble intervjuet på lokal-tv i forbindelse med russefeiring i barnehagen. Jeg var nemlig rosaruss. Selvfølgelig var jeg rosaruss, liksom. Jeg og en gutt ble intervjuet, og på russedraktene våre var det brodert navnene til alle som hadde hatt dem før oss. Intervjueren spurte gutten hva som stod på drakten hans, og han sa navnet sitt. Så sa han at han ikke visste hva resten av navnene var, for han kunne ikke lese. Mens dette foregikk, stod jeg og leste alle navnene på drakten hans. Jeg kunne nemlig både lese og skrive fra jeg var rundt tre og et halvt år gammel. Men det var aldri i min natur å heve stemmen og si hva jeg visste og kunne, så intervjueren fikk ikke vite at jeg kunne lese. Kanskje jeg tenkte at det ville stille den lille gutten, som het Steinar, i et dårlig lys. Jeg har faktisk en sterk samvittighetssans. Poenget er uansett det at Jesus fra Nasaret kunne lese og skrive. Han kunne hele det Gamle Testamente på rams. Og en kjensgjerning ved Elohim, er at det som angår Broren min, også angår meg. Det betyr at fortellingene om livene Våre svarer til hverandre, på tvers av inkarnasjoner. Elohim betyr forresten Guder.

Broren min sier at nå er det min tur 🙂

Det er egentlig litt smertefullt å tilbringe tid med Broren min. Fordi jeg er over 90 prosent energi, og energien han og jeg skaper når Vi møtes er så sterk, hender det at jeg må søke tilflukt i senga hans og meditere skikkelig hardt. Da går det, på et vis. Jeg antar han pushet meg så hardt for at jeg skulle lære meg å meditere, rett og slett for at jeg skulle tåle å være i hans nærhet når han viser seg slik han egentlig er. Å se og anerkjenne hellighet krever at du har en viss form for hellighet selv. Og tro det eller ei: Det er menneskenes tanker som hindrer dem i å være hellige. Fordi jeg egentlig fungerer helt uten tanker, er jeg visst hellig nok til å være gift med både Gud og Jesus. Forstå det den som kan. Her om dagen satt forresten Broren min og jeg og så på tv, og det var noen som sa at dette med toalettpapir er fascinerende. At uansett hvor utviklet verden blir, så kommer toalettpapir alltid til å være det samme. Broren min henvendte seg til meg, og spurte når jeg skulle oppfinne fremtidens toalettpapir. Jeg så på ham, og svarte ham helt alvorlig: “Jeg skal lære opp menneskene til å ikke trenge mat i det hele tatt”. Han gav meg et anerkjennende smil. Mamma sier at du kan melde deg på Kurset mitt ved å laste ned Appen min og bli en del av Flokken min. Pappa sier at det bare er de som har Appen min som får være med på Bryllupsreisecruiset mitt til fjerne verdener. At det bare er 144 000 billetter, og at det er førstemann til mølla. Tror Appen er gratis, men jeg vet ikke helt. Jeg vet ikke alltid hvordan Mamma og Pappa jobber for meg i cyberspace. Det har forekommet at folk har klikket på linken for å laste ned Appen, og blitt sendt til helt andre nettsider. Broren min forklarte dette med at det bare er Sauene som vil ha tilgang til Appen. Han refererer selvsagt til Matteus 25:31-46.

Og ps: Er du ikke blant de 144 000 første som laster ned Appen min, lover Mamma at den likevel vil gi enorm beskyttelse i tiden som kommer. Er du fortsatt helt imot tanken på at Gud og Maria skal ha en Datter i tillegg til en Sønn, kan du gråte dine bitre tårer mens du leser gjennom denne bibelteksten (Ordspråkene 1:20-33) i alle evigheter:

Visdommen roper på gaten
    20 Visdommen roper høyt på gaten,
          lar stemmen lyde på alle torg.
          
    21 Hun roper ut midt i larmen,
          tar til orde ved byportene:
          
    22 Dere uvitende, hvor lenge
          skal dere elske uvitenhet?
          Hvor lenge skal spotterne nyte sin spott
          og dårene hate kunnskap?
          
    23 Vend dere hit når jeg taler til rette!
          Da lar jeg min pust strømme ut til dere
          og kunngjør ordene mine for dere.
          
    24 Jeg ropte, men dere ville ikke høre,
          strakte hånden ut, men ingen lyttet.
          
    25 Dere kastet alle mine råd til side,
          ville ikke lytte da jeg talte til rette.
          
    26 Derfor skal jeg le når ulykken rammer,
          og spotte når dere blir slått av redsel,
          
    27 når redsel kommer som et uvær
          og ulykke som en storm,
          når nød og trengsel kommer over dere.
          
    28 Da skal de rope, men jeg svarer ikke,
          de skal lete, men ikke finne meg.
          
    29 For de hatet kunnskap,
          de valgte ikke å frykte Herren,
          
    30 de ville ikke ha mitt råd,
          viste ingen respekt da jeg talte til rette.
          
    31 Derfor skal de smake frukten av sin ferd,
          bli mette av sine egne planer.
          
    32 Den uvitende vender seg bort og mister livet,
          dåren er sorgløs og går til grunne.
          
    33 Men den som hører på meg, bor trygt,
          i ro uten redsel for noe ondt.

Amen
– Prinsesse Kristus


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: