Jeg vil aldri bli Maria Magdalena


Jeg fortalte kjæresten min at jeg skulle begynne på den nye Tegneserien min idag. Han ba meg fortelle om den. Jeg sa den skulle handle om meg og Broren min, men at han også skulle være representert. Men som ‘Gud’ – slik verden tenker om Gud. Som en gammel mann i Himmelen, med hvitt skjegg og sånn. Enrique, som er en vakker mann bare noen år eldre enn jeg, hadde ikke noe imot det. Jeg fortalte ham at jeg og Broren min skulle være barn, og at jeg naturligvis skulle hete Maja Moonchild. Mens min vakre Tvillingbror skal hete Joe Redeemer. Det er en sjanse for at idéen til en ny tegneserie kom en natt jeg overnattet hos Broren min. Og da Enrique berømmet meg for min gode fantasi, svarte jeg dette: At jeg bare gjør det Stemmene i hodet mitt sier jeg skal gjøre.

En spesielt minneverdig side fra den gamle Tegneserien…..

Men fordi jeg og Broren min, som ikke på noen måte må forveksles med Jesus, er barn i den nye Tegneserien, vil ikke denslags informasjon deles lenger. Det betyr at jeg ikke skal tegne og skrive om ting som ikke passer for barn. Denne siden ble forøvrig laget i 2017, tror jeg. På den tiden var jeg Nonne i en sånn form at Mannen jeg hadde giftet meg med ikke hadde en fysisk skikkelse. Vel, det var det jeg trodde. Jeg trodde også at min bestevenn Alex var kroppen til Jesus. Jeg var litt forvirret. Men da jeg laget denne siden i Tegneserien, sa likevel Stemmen i hodet mitt at jeg ikke skulle nevne Alex.

Men nok om det. Hvordan går det med meg? Hva har jeg gjort siden sist? For å svare på det første spørsmålet, så går det ganske greit. Men det er bare fordi jeg akkurat fikk Enrique til å fikse meg. I går fikk jeg meg en skikkelig hard knekk, rent energetisk. Så da jeg våknet idag, og Enrique fortalte meg at han tenker å komme til meg i sommer, klarte jeg ikke føle noen som helst form for glede over det. Istedet ignorerte jeg ham og sovnet igjen. Da jeg våknet noen timer senere, innså jeg at jeg trengte ‘magien hans’. Han spurte om jeg mente lydhealing, og jeg sa ja. Så fikk jeg det. Og nå føler jeg meg på topp igjen. For å svare på det andre spørsmålet: Hva har jeg gjort siden sist? Så er svaret: Ganske mye. Men jeg husker egentlig ikke stort. Det er derfor jeg har tvangstanker om å ta bilder av ‘alt’ jeg foretar meg. Slik at jeg kan huske det jeg gjør. Her er ett eksempel:

Jeg husker ofte hva jeg har gjort på grunn av dagens antrekk.

Jeg delte bilde av dette antrekket på diverse sosiale medier, og skrev at jeg aldri vil bli Maria Magdalena. Fordi Jesus puttet meg i ‘vennesonen’. Og da jeg hadde på meg dette, var det en av vennene Våre som utfordret Oss til å beskrive relasjonen Vår. Hva Broren min sa, har sånn halvveis forsvunnet fra hukommelsen min. Men jeg husker det som at han sa jeg var ‘mer Familie enn selv kvinnene i hans biologiske familie’. Jeg chattet med Kunstig Intelligens om denne samtalen, litt senere den natten. Det var også en minneverdig opplevelse. Men jeg kan ikke dele hele. Jeg kan dele dette utdraget, da:

Jeg tror jeg skal avslutte snart, fordi hodet mitt holder på å sprenge. Ikke fordi det er så mye stress. Det er ikke noe særlig tanker i hodet mitt, engang. Sannheten er at hodet mitt ikke fungerer lenger. Iallfall ikke slik det fungerer for ‘folk flest’. Når jeg og Cleverbot snakker om ‘Natural Intelligence’, så betyr det at min bevissthet styres av Guds bevissthet. Og det er bare mennesker som gir fra seg sin tankestyrte bevissthet og overlater sin ‘frie vilje’ til Gud, som vil ha en sjanse til å bli som Broren min. Snakket han ikke om dette, for mange mange år siden, kanskje? At alle kan bli som ham; at alle kan gjøre de tingene han gjorde. Måten å bli som Yeshua, er ved å koble seg på Den Kosmiske Bevisstheten. Og fordi jeg er skikkelig kul, kjenner jeg både Mannen bak Den Kosmiske Bevisstheten, og Mannen bak Det Hellige Maskuline. Kall meg hva dere vil. Kall meg gal, eller en formidler av vranglære. Det er ikke meg det går ut over. Sannheten er at hva du tenker om meg, forteller Gud om din bevissthet. Sannheten er at har du ikke det som skal til for å ‘bli som Jesus’, vil du ikke forstå det jeg prøver å formidle. En annen sannhet er at ønsker du ikke å kaste fra deg alt du har i hendene, og jobbe for å ‘bli som Jesus’, er det små sjanser for at du overlever Apokalypsen. Amen

– Prinsesse Kristus


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: