Jeg er en skikkelig god Messias


Gud ønsker å gi dere en gave 🙂

Min catchphrase er ikke like kul på norsk som på engelsk. Dette var noe Gud, altså Stemmen i hodet mitt, begynte å si til meg i mars 2020. På engelsk går den slik:

I put the ‘laughter’ in ‘they are taking you to the slaughterhouse’.

Jada. På facebook er profilteksten min for tiden dette:

HaMashiach er Hebraisk for ‘Messias’

Fra jeg begynte å føre direkte samtaler med min Himmelske Familie i 2011, og frem til for to år siden, har Gud konsekvent sagt at det bare skal være gøy, hver eneste gang jeg har stresset med at verden går under. Men sannheten er at jeg har en helt spesiell rolle i Guds planer. I lang tid var dette omtalt som ‘din kosmiske særstilling’, i samtalene med Jesus. Jeg tenkte bare at Jesus løy for meg, og at sjelen min var akkurat like utsatt for potensiell utslettelse som det alle andres sjeler var. Enda Broren min var veldig tydelig på at jeg er bankers, da han viste meg Hvem Han Er – for mange år siden. Dette er Oss:

Jesus og Kristus

Broren min, som ikke på noen måte må forveksles med Jesus, er en liten drittunge. Han gjør meg så utrolig frustrert. Likevel gjør han meg også gladere enn noen andre jeg kjenner. Vi kom frem til at grunnen til at Vi irriterer Hverandre så mye, er fordi Vi er så glade i Hverandre. Og kanskje jobben Vår, nå i disse tider, er å irritere Hverandre og gjøre Hverandre skikkelig frustrerte? Da jeg hadde en videosamtale med Enrique, som kjæresten min heter, i går kveld, fortalte jeg ham dette: At energien som skapes mellom meg og Jesus styrer Apokalypsens gang. Enrique spurte hvordan dette får meg til å føle. Jeg sa at jeg egentlig bare føler meg skikkelig frustrert. Enrique kunne forstå det.

Men selv om deler av jobben min er skikkelig frustrerende, så synes jeg livet er kulere enn det har vært noengang før. Da jeg ble kjent med den andre bestevennen min, han som heter Alex, fortalte han meg at Apokalypsen i bunn og grunn handler om at balansen mellom den maskuline og den feminine energien i Universet skal gjenopprettes. Alex sa også at selv om [hyrdene] skremmer oss med at verden bare blir varmere og varmere, så har Gud helt andre planer. Alex fortalte meg at sjansene er store for at vår planet beveger seg i rekordfart mot en ny istid. Og fordi jeg var fullstendig besatt av Alex på den tiden, malte jeg et hellig bilde av meg og ham som helbreder verden ved å få [helvete] til å fryse til is. Broren min sendte meg denne snappen her om dagen, fordi han også mener at helvete trenger å kjøle seg ned mange hakk. Ja, han lå på sofaen min og tok bilde av veggen min, men sendte likevel snappen til meg også. Noen ganger unngår han å sende snapper til meg, som ‘alle andre’ får. Vi kom frem til at det sannsynligvis er ut av respekt for meg. Men jeg skal ikke utdype – ut av respekt for ham. Dette er hvertfall Broren min, som muligens er Jesus, sine ord om istiden som kommer:

Let it go!

Vet dere forresten hva ‘Snowpiercer’ er? Det er både en film og en serie, om et tog som holder de gjenlevende menneskene på jorden i live, etter at verden har frosset til is. Serien er en Netflix-original, men jeg tror filmen fins andre steder også. Men nok om det. Jeg skal avslutte straks, men først skal jeg dele en drøm jeg hadde iløpet av våren eller sommeren 2020. Det jeg drømte var at jeg var fanget i noe som virket som et forbannet eller forhekset hus. Det var umulig for meg å komme meg ut derfra, og på ryggen min hadde jeg en liten gutt. Jeg og den lille gutten var begge enige om at han var Peter Pan. Jeg fikk beskjed om at gutten måtte ta et svært viktig bilde, og så skulle Vi få lov til å slippe ut av det onde huset. Vi kom til det gutten skulle ta bilde av, men før han rakk å ta bildet ble Vi innhentet av en ond jente som skulle drepe Oss. Likevel, fordi jeg var så flink til å holde hodet kaldt, åpnet Gud en dør for Oss som førte ut av huset. Vi kom Oss ut, og så ble drømmen avsluttet med at det kom rulletekster. Mens rulletekstene gikk, var bildet jeg fikk se at noen tuklet med et termometer – og gjorde temperaturen mye kaldere. Broren min sier at denne drømmen var en innledning til det jeg skal dele nå. Og skal jeg få lov til å avslutte. Husk på at jeg egentlig ikke skriver disse tekstene selv, og at jeg stort sett aldri har klart for meg hva jeg skal skrive om før jeg begynner. Jeg laster ned ordene; en prosess som tidligere ble kalt ‘kanalisering’.

Disse bildene ble tatt i går. Tro meg, jeg var skikkelig frustrert hele dagen. Fordi jeg hadde så lyst på ‘Kake’. Men jeg glemte at ‘Kake’ kan bety veldig mye forskjellig. Akkurat i går betydde ‘Kake’ at Broren min tok meg med til parken hans og sørget for å plassere meg på det beste utkikkspunktet i hele parken, akkurat i tide til at Fullmånen steg opp i horisonten. Så sørget Pappa for at det kom en Andemamma og snakket med meg.

Hva sa den hellige Anden av interesse?
At jeg er en skikkelig god Messias!

Amen 🙂
– Prinsesse Kristus


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: