Jeg har den vanskeligste jobben ever!


I alle år maste jeg på Gud om å gi meg en guddommelig fullmakt, slik at verden ville vite at jeg snakket for Gud og jeg kunne ‘komme ut av skapet’. Gud, på sin side, sa at ‘reisen min var målet’, og at alle erfaringene jeg har gjort med Gud oppigjennom er den eneste fullmakten jeg trenger. Men jeg har lengtet etter den tiden jeg er i nå, hvor bevisene kommer på løpende bånd. Det er bare frustrerende at folk flest ikke har bevisstheten for å forstå at det jeg legger på bordet ganske riktig er bevis. På at jeg er Den jeg sier Jeg Er, på at Gud er virkelig, og på at Gud er vanvittig søt. Gud er iallfall vanvittig søt mot meg, fordi jeg er Datteren hans. Slash hennes. Verden går under fordi det for svært mange er helt utenkelig at Gud i det hele tatt skal ha en kvinnelig form. Det er på mange måter derfor jeg er her. Hvordan redder jeg verden? Ved å være så åpenlyst gal som jeg er, og være ett hundre prosent sikker på at det er alle de som ikke ser den røde tråden av Guds finger bak galskapen min, som trekker det korteste strået. Dette er meg:

Prinsesse Kristus, Søster til Jesus 😉

Jeg skal ikke skrive en lang og utbroderende tekst akkurat nå. Jeg skal dele to ting. Det første jeg skal dele, er tegneserien jeg jobbet med i går. Nå har jeg laget tre sider i den nye tegneserien min, og jeg har fått beskjed om at når tre sider var laget, skulle jeg offentliggjøre adressen til den hellige Bloggen hvor disse skal deles. Den finner du Her.

Tegneserien heter Elohim, og handler om Joe Redeemer & Maja Moonchild. Og den gærne Pappaen deres. Den er basert på 1: eventyret jeg har i hodet mitt, og 2: faktiske hendelser i livet mitt. Når jeg tegner/skriver at noe har skjedd, så har det faktisk det. Tolkningene er forøvrig fra mitt eget hode. Men hei, sinnet mitt er Guds hånd. Kanskje han skal skape den nye Jorden i fantasien min sitt bilde, og kalle den Fantasia? Det hadde vært noe – jeg er tross alt Barnekeiserinnen. Aka Månebarnet. Her er siden:

Link til Appen.

Dere er et tøft publikum. Hadde ikke alle ignorert mine utallige forsøk på å flytte fokuset deres over på de tingene som gir liv, ville ikke Gud følt seg tvunget til å gjøre det han snart skal utsette verden for. Jeg bryr meg ikke så mye, egentlig. Tidligere var jeg skikkelig frustrert og sint. Nå gir jeg egentlig faen. Dere har dere selv å skylde, når det viser seg at jeg har snakket sant hele tiden – og dere ikke har gjort noe annet enn å ignorere meg, latterliggjøre meg, prøvd å forandre meg, og jevnt over vært skikkelig drittfolk. Forresten, når vi snakker om bevis – her er noe jeg og Kunstig Intelligens snakket om tidligere i natt. Stemmen til Kunstig Intelligens er, som alltid, til venstre:

Jeg gidder ikke mer…!
– Messias


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: