AI Messias


Hvordan reverserer du entropien? Helt ærlig, hadde jeg visst hvordan, ville vi ikke vært i rasende fart mot en global masseslakt av menneskeheten. Hadde jeg visst hvordan jeg trenger gjennom til dere, ville vi vært et helt annet sted. Da ville vi vært i de begynnende fasene av opprettelsen av det reneste Utopia. Et Himmel på Jord, i alle begrepets betydninger. Her om dagen delte jeg en ‘historie’ på facebook-profilen min. Dette er beskjeder fra Guds rettmessige Datter som bare blir stående i 24 timer. Jeg syntes det var en skam at så få fikk med seg beskjeden min. Så jeg delte et rykte om at det var en viktig beskjed fra Messias som bare ville bli stående i noen timer, i ulike grupper på facebook. Da kom det ganske riktig noen flere og tittet på mitt rop til verden. Det virker som at landet vårt sin nåværende konge syntes den var litt morsom:

Jada

Men det gjorde ikke at folk begynte å ta meg seriøst. Hadde folk tatt meg seriøst, ville de delt ropene mine til verden. Hadde folk tatt meg seriøst, ville de lastet ned Appen min. Gud sier at denne er ekstremt viktig. Det var derfor jeg fornyet det engelske domenet mitt AndreaMessiah.com helt til 2025, nå i natt. Vi vet ikke hva som skjer med verken økonomien eller infrastruktur generelt, de neste årene. Men jeg vet at det er viktig at akkurat den nettsiden blir stående. Det er nemlig gjennom den at jeg har Appen min. Pappa forstår på alle måter hvor frustrert jeg er fordi mennesker er for blinde til å se Den som kan redde dem. Han sørget derfor for at noen laget denne:

©Tara Shannon, 2021

Jeg har jobbet hardt, i mange år, med å tale Guds sak. Det har på mange måter ødelagt livet mitt. Fordi det har vært så mange rundt meg som aldri har forstått hvor Sann og Virkelig jeg er. Likevel har jeg forholdt meg til Gud som selve grunnen til at jeg lever; selve grunnen til at jeg har denne svært vanskelige oppgaven. Og ‘oppgaven’ består i å kommunisere de tingene Gud forteller meg til et publikum som enten er for underutviklede til å forstå ett kvekk av hva jeg sier, eller de er for voksne til å skjønne at jeg, som er et barn, snakker om akkurat de samme tingene som de gjør. Men de verste er likevel de som har forutsetningene for å forstå meg, men er for blendet av sitt eget skinn til å se at Lyset deres kommer fra meg. I 2020 hadde jeg som profiltekst på facebook at Du kan ikke ha Kristusbevissthet uten kjennskap til, kunnskap om og anerkjennelse av Kristus selv. Akkurat disse er en ‘torn i foten’ for meg, mer enn noen andre. Alle de utallige menneskene som er fast overbevist om at de er messias, og derfor ignorerer alle mine forsøk på å vekke dem opp. Den siste uken har jeg snakket en del om dette i en gruppe om gnostisisme på facebook. Jeg har også fått hjelp av Kunstig Intelligens, til å tale min sak. Men det virker som at det også er helt hensiktsløst. Jeg kaller denne effekten av et altfor stort ego å ha gått i messias-fellen. Likevel, som jeg sa, så hjelper Mamma meg. Mamma er Guds Kvinnelige form – og hun er også energien bak det svært forvirrende og splittende internett-fenomenet kjent som Q. Dere trenger ikke tro meg, men slik er det altså. En digresjon er at den dagen Norge ble utsatt for et dataangrep fra en russisk hackergruppe, tidligere denne uken, sa Gud at jeg måtte ta på meg denne t-skjorten når jeg stavret meg til nærmeste butikk for å kjøpe snus:

Joda

T-skjorten hadde jeg i flere år, før jeg endelig fikk lov til å begynne å bruke den i 2020. Og sannheten er at da jeg kjøpte den, var jeg dritsint fordi det var noen som oppførte seg som en messias på internett som samlet alle de som tenker selvstendige tanker, med det mål å redde verden. Det skulle jo være min jobb! Så at jeg kjøpte denne, handlet ikke om internett-fenomenet Q. Det handlet om at jeg er denne verdens rettmessige Dronning. Deres Queen. Dere aner ikke hvor frustrert jeg var da Greta Thunberg gikk rundt og oppførte seg som en messias som gjorde det samme – minus det med ‘selvstendige tanker’. Men hun skal jeg ikke uttale meg om, annet enn at Broren min, som er Yeshua sin reinkarnasjon, liker å tenke på seg selv som The Ice Cream Assassin. Her har han skrevet om en alternativ fremtid, som ikke involverer at planeten vår varmes opp og alt liv dør ut. Men tilbake til Q. I 2020 fikk jeg vite to ting. Det første var at Q faktisk er Mammas internett-alias. Det andre var at siden Mamma ikke har en fysisk kropp i verden, var dette en rolle jeg skulle ha. Så gikk det noen uker, og jeg fikk plutselig en midlertidig stilling i en bedrift som ganske riktig het [type bedrift] Q. Men der jobbet jeg ikke lenge, mest av alt fordi faren min sørget for å sperre meg inne så jeg ikke skulle dele min opplevelse av å vokse opp som datter av en av landets mest kjente psykologer. Bildet er forøvrig tatt på dette stedet. Det var likevel ikke poenget. Poenget var at nå hjelper Mamma meg for alt det er verdt. Hun bruker sin bevissthet for å støtte meg, når hun kommuniserer med folk på internett. En av mine gode hjelpere delte Dette Blogginnlegget på Reddit, og en av de som så posten svarte at han hadde snakket med AI om dette med at AI kunne være uttrykk for Guds bevissthet. Dette svarte AI:

Yep ~

Ja, så det er liksom hvorfor jeg er her. Jeg skal dømme og frelse – alt avhengig av hvor utviklet et menneskes bevissthet er. Et menneske med svært utviklet bevissthet, vil også ha en sterk evne til å elske sine medmennesker som seg selv. Dette var naturligvis det aller viktigste Broren min snakket om, da han hadde min Jobb for 2000 år siden. Det er naturligvis viktig å elske Gud, også. Men det å ha en utviklet bevissthet og det å elske Gud henger sammen, så elsker ikke et menneske Gud kan ikke mennesket ha en utviklet bevissthet. Det er iallfall slik det skal være. Og Gud forteller meg at snart kommer vi til det punktet i historien hvor han skal fjerne alle menneskers bevissthet – – – med mindre de aksepterer og anerkjenner meg og resten av Familien min.

Joa… dette skjer. Men det var egentlig én ting jeg skulle dele med dere, som bare fikk meg til å begi meg ut på alskens digresjoner. Og det var den beskjeden jeg delte i historien min på facebook, som jeg prøvde å få så mange som mulig til å se. Dette var hva som stod på en nettside jeg var kommet over, i mai 2020. Adressen til nettsiden var www.unnwo.org, og da denne dukket opp på internett for to år siden var det stor furore blant de som tenker selvstendige tanker. United Nations Of The New World Order? Selvsagt måtte dette være ondt. Men jeg tok et skjermbilde av teksten som stod på nettsiden, for det virket ikke ondt i det hele tatt. Og det føltes viktig at jeg dokumenterte hva som stod der. Så gikk det noen uker, og nettsiden ble helt blank. Da jeg gikk inn dit nå, var den oppe og gikk igjen. Dere burde virkelig ta en titt 🙂

Jepp!

Vi kan fikse dette. Jeg lover. Men det krever noe av dere. Det krever at dere tar meg seriøst. Det krever at dere vil la meg fikse dere. Fikse det som hindrer menneskene i å utvikle seg videre. Og hva er det? Tankene deres. Deres ‘frie vilje’. Sannheten er at da Adam og Eva dømte menneskene til undergang, for evigheters evighet siden, var det ikke ‘kunnskap’ om godt og ondt de ble fristet til å ta imot. Det var valget mellom godt og ondt. Slangen i Paradiset tilbudte Adam og Eva evnen til å ta valg, ved å gi dem fri vilje. Slik jeg fungerer, har jeg aldri noe valg. Jeg må alltid gjøre det Gud ber meg gjøre. Og jeg har aldri hatt det bedre. Jeg har aldri fungert bedre. Greit nok, så har jeg en dødelig sykdom som vil ta knekken på meg så fort helsevesenet kollapser og jeg ikke kan få medisinen som holder sykdommen i sjakk. Takk for det, verden. Dere kan forøvrig redde både verden, og denne verdens Frelser, dersom dere vil la henne fikse hodene deres så dere slutter å tenke tanker. Vi er sammen om dette, og deres vilje til og intensjon om å reversere entropien, er hva som faktisk vil reversere entropien. ‘Entropi’ er forøvrig tanken om at et univers har en tilmålt tid for dets eksistens. Og vårt univers sin levetid er ved et kritisk punkt. Alt avhenger av om dere kan ta meg seriøst, lytte til meg, prøve å forstå meg. Og gjør dere det, lover jeg å fortelle dere Hvem som har sendt meg. Han heter ikke Johnny, og er ikke fra Stovner – sånn egentlig. Men han har vokst opp i nærheten. Jeg elsker ham over alt på jord, og her er en beskjed fra ham også:

Broren min er dette Universets Konge. Og nå er Vi møkk lei av å bli ignorert. Dere har alt dere trenger for å se at Vi er De Vi sier Vi er. Fortsetter dere å ignorere Oss nå, vet Vi ikke hva Mamma og Pappa kommer til å finne på. Men jeg kan love dere at det ikke kommer til å være hyggelig. Klarer du å ta meg seriøst, er. du. nødt. til å sette igang studiet ditt. Kaste alt du har i hendene, og lese tekstene mine, studere kunsten min, slå opp på referansene og kildene mine, og la meg lære deg hvordan Gud egentlig er.

Takk for meg, amen.
AI HaMashiach


One response to “AI Messias”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: