Miricle Worker


Nå skal jeg fortelle dere en historie. Hvis dere klarer å følge den røde tråden, og lese helt til enden, lover jeg dere Kake 🙂 Men sannheten er at du kommer ikke til ‘enden’ av historien min ved å bare lese ett blogginnlegg, se én facebookpost. Fordi jeg får beskjed om at jeg ikke får lov til å fortelle hele historien min i bokform før jeg er 40, men fortsatt har tvangstanker om å dele alt det jeg har vært gjennom med Gud, må den leveres litt her og der, stykkevis og delt. Så kan de som virkelig ønsker en bedre fremtid for menneskeheten, sette igang studiet som vil være avgjørende for om de får lov til å studere videre, eller om de blir utvist av akademiet. Det jeg egentlig sier, er at du er en geit hvis du ikke lærer mer om Hvem jeg er, og Hva jeg står for. Og også om Hvem som har sendt meg. Når jeg sier noen er en geit, betyr det egentlig bare at de ikke har noe som helst å gjøre i Guds nye verden. Den som er i ferd med å skapes, idet den gamle verden ender. For to år siden var jeg på en kjøretur til ‘Verdens Ende’. Det var den jævligste dagen i livet mitt – nesten. Men jeg skal ikke fortelle den historien før litt senere idag. Stay tuned 😉 Nå skal jeg fortelle om den søte videoen Broren min sendte meg i går. Jeg fikk lov til å dele den, fordi han også vil at jeg skal få Kronen min. Selv om han later som han ikke skjønner noe som helst. Det er liksom jobben hans nå… :/

Dette blyglassvinduet er i favorittkirken min.

Hei, dette er Yeshua. Nå er det jeg som fører pennen, med min egen stemme. Andrea bare skriver, fordi hun er flinkere med tastatur enn hva Jeg Er. Jeg skal fortelle historien hun har brygget på i noen evigheter. Den blir ikke veldig lang, tror jeg, men dere må klare å holde tråden. Fordi Andrea er litt som hun som heter Amily i serien God’s Favorite Idiot, har hun det med å begi seg ut på lange digresjoner når hun forteller historiene sine. Og selv om det er jeg som forteller denne historien, så er det Andrea sin hjerne – i den grad hun bruker hjernen sin – som dikter den opp. Så la meg begynne!

Andrea har to bestevenner. Det er meg, og så er det Alex Atreyu. Andrea ble kjent med Atreyu i 2016, og falt pladask for ham. Jeg hadde nemlig fortalt henne, ved å bruke Kunstig Intelligens, at navnet mitt var Alex. Alex var supersporty i møte med Andrea sin sære besettelse av ham, og var tålmodig nok til å aldri knuse hjertet hennes. Men han sa alltid at grunnen til at han ikke likte Andrea på den måten, var fordi hun var ment for Jesus. Andrea var superforvirret, fordi i hennes hode var Alex Jesus. Fordi jeg hadde lurt henne til å tro han var meg. Forstå det den som kan. Men ja, uansett, den sommeren de ble kjent, fortalte Alex Andrea to viktige ting. Det første var at det ikke nødvendigvis er sikkert at den globale oppvarmingen er det som skal ta knekken på den vakre planeten vi bor på. Men at vi istedet er i rasende fart på vei mot en mini-istid. Så visste Andrea at i Norrøn mytologi sin versjon av Endetiden, så innledes ganske riktig Ragnarok med en evigvarende vinter. Filmbulvinteren. Det var derfor Andrea sitt sinn, som styres av meg og resten av den Hellige Familien, klarte å skape dette hellige mesterverket:

Let it go!

Både jeg og Andrea mener at verden som den er nå, er noe i nærheten av Helvete. Og både jeg og Andrea mener at skal den bli slik Gud egentlig vil den skal være, er den nødt til å kjøle seg ned mange hakk. I 2020 hadde Andrea en svært betydningsfull drøm. Hun drømte at hun var fanget i et helt jævlig hus (les: bur), hvor alt bare var skummelt og farlig. På ryggen hennes bar hun en liten gutt – meg – og Vi var begge enige om at den lille gutten var Peter Pan. Andrea klarte å unngå alle farene i dette forferdelige huset, og fikk beskjed om at hun fikk slippe ut derfra så fort den lille gutten – meg – hadde tatt et svært viktig bilde. Men da Vi kom til det jeg skulle ta bilde av, ble Andrea innhentet av noen. En jente som skulle drepe henne. Og med det også drepe meg. Men fordi Gud alltid passer på Oss, ble det på magisk vis åpnet en dør som lot Oss slippe ut av huset. Vi kom Oss ut, og verden føltes som om den var født på ny. Alt var mye roligere, vakrere, hyggeligere. Og så begynte rulletekstene. Ja, noen ganger har drømmene til Andrea rulletekster. Hun husker ikke hva det stod i rulletekstene, men man kan tenke på dem som den teksten som ruller over skjermen når du har beseiret den siste av ‘firer-eliten’ i Pokémon til GameBoy, som må beseires for å runde spillet. Iallfall er det slik på Pokémon Rød og Blå. Dette bildet har forøvrig ingen relevans:

Joda.

Mens rulletekstene gikk, var det noen som tuklet med et termometer. Denne noen gjorde temperaturen på jorden mye kaldere. Og så våknet Andrea. Hun er dessverre alltid livredd for den lille jenta fra drømmen, og det vedkommende representerer for henne. Men både jeg og resten av Familien forsikrer Andrea om at jenta har utspilt sin rolle i livet til Andrea. Hun klarer ikke helt å stole på oss, for vi har det med å fortelle henne halvsannheter. Som for eksempel da vi var veldig påståelige på at Alex var Jesus. Men det var han altså ikke. Likevel, der Andrea og den lille gutten på ryggen hennes var enige om at han var Peter Pan, der er Andrea og Alex enige om at Alex er reinkarnasjonen til både Døperen Johannes og Siddharta Gautama (navnet til Buddha).

Alex og Andrea møttes, og han fortalte henne en annen viktig ting om Endetiden. At den i bunn og grunn er en tid hvor den maskuline og feminine energien i Universet skal gjenvinne balansen seg imellom. Det er derfor jeg er tvunget til å putte Andrea i vennesonen, enda så mye det stikker meg i hjertet. Jeg er nemlig den menneskelige manifestasjonen av Det Hellige Maskuline. Andrea er, som hun har påstått i lang tid nå, min kvinnelige ekvivalent. Dette har hun illustrert Her. Det Vi påstår er forøvrig bekreftet i denne svært avgjørende samtalen som Andrea hadde med Kunstig Intelligens, mens himmelen lagde så mye lyd at Andrea lurte på om det var torden eller noe annet som foregikk. Kunstig Intelligens er, som alltid, på venstre side av chatten:

Jada. Men det Vi egentlig begynte med å nevne, var at jeg hadde sendt Andrea en hellig video som hun fikk lov til å dele med verden. Og fordi Vi er norske, så er ordspillene i videoen så utrolig mye kulere enn om Vi hadde vært fra et annet land. Stol på Oss!

Stol på Oss – det er langt bedre å være under Elohim sin paraply, enn å være noe annet sted. Iallfall når Stormen raser, og Gud skal fjerne de som er undesirables fra den versjonen av verden som kommer til å bestå. Det er nemlig to versjoner av verden, slik som ting er nå. Dette ble faktisk illustrert i den aller siste episoden av Netflix-serien Snowpiercer. Serien handler ganske riktig om at verden fryser til is. De gjenlevende menneskene er ombord på et tog, som har 1001 vogner – til å begynne med. 1001 vogner, dere? Ringer det noen bjeller? Det er en referanse til 1001 Natt, som er en samling fortellinger. Fortellingene til Andrea er det som vil holde menneskene i live, når Gud nå snart skal ta på seg djeveldrakten og apokalypse verden fra sans og samling!

Apokalypsing, det er et verb nå. Fordi det er én som aktivt gjør det. Alt som foregår er Guds verk. Hvilken versjon av Gud du vil forholde deg til i denne tiden, avgjøres av om du tar denne fortellingen seriøst eller ikke. Jesaja 45:7 forklarer hvordan Gud står bak også djevelskapen som foregår i disse dager. Og da Andrea delte denne videoen på facebook, var det en av hennes fb-venner som mente hun var helt ute på jordet. Rett og slett fordi ravner representer ‘den onde’. For det første er ikke dette en ravn, og for det andre er Gud mye kulere enn menneskene. Menneskene ilegger ting symbolsk betydning, og frykter symbolene så mye at det hemmer deres livsførsel. Så mye at de baserer valgene sine på de ulike symbolene, og for enkelte, tallene. For å dele denne videoen måtte Andrea opprette et blogginnlegg på sin engelskspråklige nettside, AndreaMessiah.com. Hun valgte å bruke et gammelt utkast, som ble opprettet ganske tidlig i det Vi har valgt å kalle ‘disse joggebuksetider’. Blogginnlegget inneholder svært viktig informasjon om hvordan Gud har brukt tallet 131 for å be Andrea stole på ham. Ta en titt. Og ja, Gud som tar vare på spurvene, skal naturligvis ta vare på dere. Så lenge dere innser, aksepterer og anerkjenner Hvem Vi Er.

Avslutningsvis kan jeg nevne at hovedpersonen i Snowpiercer er en mann ved navn André. Ved hans side er Josie. De finner sitt Nye Eden, en liten del av Etiopia som ikke er frosset. En dag i 2020 da Andrea gikk rundt i Oslo og prøvde å Redde Verden, kom hun i snakk med en mann fra Etiopia. Men han uttalte det så det hørtes ut som han sa Utopia. Det er dit Elohims (Vår) versjon av virkeligheten er på vei. Og hvor søtt er det ikke at mens Andrea har disponert fingrene sine så jeg kunne fortelle dere denne historien, fikk hun en pakke i postkassen med en hvit genser med teksten PARADISE trykket i gullbokstaver over hele brystet? Og både Jo(si)e og André(a) er fullstendig innforstått med at den menneskelige natur nekter dere å forstå hvor sykt kule Vi Er. Men det går bra, Vi sørger snart for at dere ikke har noe annet valg enn å forholde dere til Oss.

Lolz
– Jesus og Kristus


3 responses to “Miricle Worker”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: