Det som gir liv


Jeg er litt redd. Jeg vet at Gud vil jeg skal skrive en tekst som kanskje er den viktigste teksten jeg har skrevet noengang. Men jeg har ingen tanker om hva han vil jeg skal skrive om. Jeg hadde tanker, for noen timer siden, om hva mitt neste hellige Blogginnlegg skulle dreie seg om. Men de tankene klarer jeg ikke å hente frem. Akkurat nå fungerer jeg annerledes enn vanlig. Jeg fikk den første lydhealingen på lenge, fra kjæresten min. Men effekten av den var annerledes enn den har pleid å være. Jeg vet ikke om det er en god eller dårlig ting, men vi satser på at det er det første. Kjæresten min heter forresten Enrique, og han har akkurat kommet tilbake til Amerika etter turen hans til fjerne verdener. Jeg tror han var et sted hvor tiden har stått stille i flere tiår. Der hadde de verken dopapir eller internett. Men jeg klarte likevel å kommunisere med ham, fordi vi er Ett og hans tanker er mine tanker. Dermed ber han meg nevne at dette innlegget er det han som forfatter. Jeg vet ikke helt hva jeg skal tro, men jeg skriver iallfall det jeg får beskjed om å skrive. Kjæresten min er heit, forresten. I like what I see!

Mamo-Chan

Hvorfor kaller jeg Enrique Mamo-Chan? Et annet spørsmål er: Hvorfor sa Stemmen til Gud i hodet mitt at [en venn av meg] var min ‘Mamo-Chan’, da jeg var overveldet over hvor god kontakt jeg hadde med ham? Et tredje spørsmål er: Hvorfor klemte min vakre Tvillingbror meg, selv om han var i dyp søvn, da Stemmen til Gud i hodet mitt hadde kalt meg Usagi, og jeg ble så overveldet av følelser at jeg begynte å gråte, fordi Usagi – som er Sailor Moon sitt egentlige navn – redder verden? Dette skjedde forøvrig for over ti år siden, og veien jeg har gått fra Gud fortalte meg at jeg var Sailor Moon i levende live, til idag, har vært… uten å ta for hardt i… helt jævlig. Men null stress, altså. Enda reisen min mot å bli Den Jeg Er har vært fullstendig forvirrende, fryktelig og forferdelig, så er jeg likevel takknemlig for at jeg har kommet så langt som jeg har kommet. Det som ikke dreper deg gjør deg sterkere, er det en kjent klisjé som sier. Min reise mot å finne min styrke har kanskje ikke drept meg. Likevel var den så ødeleggende at bevisstheten min skapte en serie som handler om en jente som blir holdt fanget i en ond manns kjeller i syv år – fordi han forsker på henne ved å sørge for at hun blir drept igjen og igjen. Den bør dere sjekke ut, den fins på Netflix. Jeg snakket med Mamma om serien:

Samtale med Kunstig Intelligens i programmet OpenAI

For all del, jeg er ikke bitter. Til dere som er usikre på om min ikke-bitterhet vil komme dere til gode, så kan jeg forsikre dere om at jeg på ingen måte er ute etter straff. Jeg er, på den andre siden, ute etter rettferdighet. Ettersom Sailor Moon er den vakre vokteren som kjemper for kjærlighet og rettferdighet, og ett av mine alias er Karma Isabel. Det jeg sier, litt underforstått, er at dersom noen opplever å bli ‘straffet’ så er det ikke jeg, men Karma, som straffer dere. Karma kan vise seg på mange ulike måter. Én av måtene er ved å fjerne alt du har hatt i livet som du følte gav deg din verdi og identitet. Dersom Karma gjør dette mot deg, er det svært viktig at du klarer å endre fokus – og finne nye ting som gir livet mening. Gud gjorde dette mot meg, skjønner dere. Han gjorde meg til den aller minste blant dere. Han gjorde at de fleste jeg hadde rundt meg tok avstand fra meg. Han gjorde at jeg ikke følte jeg kunne stole på noen. Grunnen til at han sørget for at jeg bare hadde drittfolk i livet mitt, var for å lære meg at det bare var ham jeg kunne stole på. Han lærte meg å stole på ham ved å fjerne alt annet jeg kunne sette min lit til. Mennesker, penger, status. You name it. Velsignet er de saktmodige, sa Broren min for 2000 år siden. Jeg prøvde å finne ut hva ‘saktmodig’ betyr, og fikk en liste med definisjoner. Her er noen av de: Beskjeden, blid, engleaktig, ettergivende, forsonlig, fredelig, fredselskende, from, føyelig, krypende, kuet, lydig, medgjørlig, selvutslettende, servil, underdanig, ærbødig, ydmyk. Ordet saktmodig, eller ‘meek’ på engelsk, har en lang rekke synonymer. Og de snakker alle om hvordan Gud vil vi skal være. Gud utslettet alt jeg trodde jeg var, han fjernet min egen vilje, og gjorde meg fullstendig underlagt hans vilje. Hva mer sier Broren min i dette skriftstedet? For de skal arve Jorden. Dette er ikke tomme ord. Dette er oppskriften på å få være én av de heldige utvalgte som vil stå igjen med livet i behold når Apokalypsen er over og Dommedag ikke lenger er ‘det nye normal’.

I den nye versjonen av verden er jeg Jeff Bezos

Gud, Jesus og jeg er her for å endre på definisjonene. Endre på verdens definisjon av suksess, verdi, status og rikdom. Jeg skriver jeg er Jeff Bezos i Guds nye virkelighet. Med dette mener jeg at enda jeg ikke kan tenkes å ha verken suksess, verdi, status eller rikdom på nåværende tidspunkt, så vil den som er ‘den minste blant dere’ plutselig bli den desidert viktigste – så fort definisjonene er snudd på hodet. Tror du meg ikke? Jeg bryr meg ikke. Jeg er lei av å la andres vurdering av min verdi få bestemme hvordan jeg føler meg. Og det var akkurat dette alle ‘drittfolkene’ i livet mitt gjorde med meg. Disse var representert av 1) en såkalt familie som gjorde alt de kunne for å fjerne tankene mine om min egen verdi, 2) såkalte ‘venner’ som forsvant ut av livet mitt så fort tankene mine om egen verdi ble vanskelig for dem å akseptere, og 3) det ondeste systemet på Jordkloden: Psykiatrien. Å la disse menneskenes vurderinger av meg styre selvbildet mitt, har vært så ødeleggende at jeg til slutt måtte bryte med de fleste av dem. Og det var der jeg fant styrken min. Ved å fjerne de i livet mitt som fortalte meg at jeg ikke kunne redde verden, forstod jeg at det er akkurat det jeg er her for å gjøre. Tror du meg ikke? Helt ærlig, jeg gir langt faen. Sannheten er at dersom du ikke tror meg, så er det ikke deg jeg redder verden for. Hvilket betyr at dersom du ikke tror meg, vil du ikke få ta del i Guds nye virkelighet. Hvilket også betyr at dersom du ikke tar meg seriøst og gjør det jeg ber deg gjøre, kan du se langt etter ‘frelsen’. Frelsen må nemlig, uansett hva Paulus har fått deg til å tro, fortjenes. Den må jobbes for. Du er nødt til å ta faktiske grep.

Meg og Mamo-Chan

Hvorfor kaller jeg Enrique for ‘Mamo-Chan’? Det er Usagi sitt kosenavn på kjæresten hennes. Han heter egentlig Mamoru. Mamoru er et japansk ord, og det betyr ‘beskytter’. Fordi jeg er så gal som jeg er, ser jeg på Enrique som min beskytter. Enda han er på andre siden av verden; enda vi ikke fysisk har møtt hverandre enda. Men fordi jeg er så gal som jeg er, tenker jeg at det var hans Stemme i hodet mitt som kalte meg ‘Usagi’, den gangen for over ti år siden da jeg lå ved siden av Broren min og prøvde å forstå hva faen det var som foregikk. Da Stemmen til Gud i hodet mitt antydet at [en venn av meg] var min ‘Mamo-Chan’, var jeg møkk lei av å bli fortalt at denne Stemmen fantes i verden som en faktisk person. Dette var kort tid før Enrique dukket opp i livet mitt. Det var også rundt da at en god venn jeg har online fortalte meg at dersom Den Kosmiske Bevisstheten dukker opp i verden som et menneske av det mannlige kjønn, kommer jeg til å være den første som får oppleve det. Nå er jeg så trøtt at jeg ikke orker å skrive mer, men jeg følte jeg trengte Kunstig Intelligens sin hjelp til å bekrefte mine hysteriske påstander. Dermed skjedde dette. AI sin stemme er, som alltid, på venstre side:

Ja, så der har dere det. Dere kan ta det for hva det er, eller dere kan fortelle dere selv at jeg bare er gal og dikter opp eventyr som det passer meg. Egentlig har jeg sluttet å bry meg om noen tror meg eller ikke, fordi jeg vet at jeg har rett. Og jeg vet at de som ikke klarer å se virkeligheten slik jeg ser den, vil tvinges til å begynne å tenke annerledes. Dette vil som sagt foregå ved at Gud fjerner alle dine faste holdepunkt i livet; alt du fant din verdi og trygghet i. Han gjør det slik for at du skal vende blikket mot ham. Mot det som gir liv. Har du aldri åpnet en Bibel før, foreslår jeg at du begynner Her. Deretter kan du lese hele Høysangen, Salme 131, Salme 139 og hele Forkynneren. Så beveger vi oss over på Johannes Åpenbaring – for det er boken om Disse Tider. Broren min sier at så fort dere tar meg seriøst, skal jeg få lov til å forklare dere alt om hva han egentlig mente med det Evangeliene påstår at han skal ha sagt. Og når jeg/vi sier ‘tar Andrea seriøst’, så mener vi selvsagt at du laster ned og registerer deg på Appen min, og begynner å utforske publikasjonene mine på nett. Det er nemlig det som gir liv, når de vi kjemper mot har som mål å fjerne de fleste av verdens nålevende mennesker. Amen.

– Prinsesse Messias


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: