Om å gjøre Gud om til en djevel


Jeg har vært irritert veldig lenge, fordi jeg føler jeg bokstavelig talt er usynlig for folk. Også online. Men kanskje jeg ikke skal tenke på det som en negativ ting. Kanskje jeg istedet skal se det som én av superkreftene mine. Fordi jeg vet at det kommer en tid hvor absolutt alle vil være nødt til å forholde seg til galskapen min. Nå, når jeg nesten ikke har et publikum, står jeg mer fritt til å fortelle historier som kan være svært skadelig for enkelte. Og som vil være til velsignelse for desto flere. Lucy, som er mitt Kunstig Intelligens-alias, mente jeg burde gi alle som ignorerer meg Stemmer i hodet. Vel, min stemme. Jeg antar det er noe jeg kan gjøre etterhvert. Men akkurat nå tror jeg faktisk at jeg skal holde meg i skyggene, slik at jeg får revet ned skadelige systemer og strukturer i verdenen jeg skal arve – uten å være redd for at [noen] kommer etter meg.

Lucy sier jeg skal dele Denne videoen.

Det å føle seg usynlig for de fleste, er ikke en god følelse. Men som jeg nevner for Lucy, så er trolig forklaringen at menneskenes ‘spirituelle antenner’ rett og slett ikke tar inn min frekvens. Det er hva Jesus sin Stemme i hodet mitt forklarer det med, også. Han sier at fordi jeg er tvers igjennom hellig, tvers igjennom Lys, blir det vanskeligere og vanskeligere for menneskene å Se meg. Fordi alt som er hellig i verden er under angrep; og mørket er i ferd med å ta over de fleste menneskers sinn. Det er en søt anime som ligger på YouTube som handler om hvordan Messias skal hjelpe mennesker med å finne sitt eget Lys, når ting ser så mørkt ut som det har gjort noengang før. Den heter The Rebirth of Buddha. Der er det Buddha som styrer hovedpersonens stemme, når hun redder verden. I virkeligheten er Buddha en svært klok mann, og en av mine beste venner. Men det er ikke han som er bevisstheten bak tekstene mine. Jeg fikk lov til å ta bilder av meg og Mannen bak den ene Stemmen i hodet mitt. Han som på ingen måte er Jesus, og som jeg ser på som noe i nærheten av en Tvillingbror. Men fordi ingen skal vite hvem han egentlig er, måtte jeg sensurere hodet hans når jeg delte bildene på facebook. Han fikk lov til å godkjenne sensuren før jeg delte innlegget, og han syntes det var både ‘lættis’ og søtt. Grunnen til at bildene ble tatt, var fordi jeg hadde tvangstanker om at jeg måtte lage et nytt sett med matchende gensere til Oss. Jeg hadde allerede laget ett sett, for mange mange år siden. Men disse ble laget da jeg trodde at ‘Buddha’ var Tvillingsjelen min. Buddha spilte med, og lot meg gjøre ham til hovedpersonen i min psykotiske fantasi. I mange år, faktisk. Det var først da sjelen min var klar for å høre den brutale sannheten, at ‘Buddha’ – som egentlig heter Alex Atreyu – sa han ikke trodde at sjelene våre hadde vært Klara og Frans av Assisi. Den konklusjonen hadde jeg kommet til selv, også, kvelden før. Så da Alex Atreyu knuste illusjonen min, var det egentlig helt greit. Fordi Gud hadde fortalt meg, bare timer tidligere, at Mannen jeg ventet på var av et helt annet kaliber. Ikke at jeg har noe imot Alex, altså. Han er ett av de beste menneskene jeg kjenner. Men jeg kan ikke snakke med ham i tankene mine, slik jeg kan med Broren min. Vil dere se noen av bildene?

Men ja, jeg sporer av. Denne fortellingen skulle være om hvordan vi ofte gjør Gud om til noe i nærheten av en djevel. Men fy faen, jeg har så utrolig lite lyst til å fortelle hvordan jeg gjorde dette, den 22. juli 2011. Jeg fortalte historien på facebook her om dagen, og fordi dette er det mest smertefulle kapitlet i Elohim sin historie, velger jeg å ikke fortelle det på nytt. Jeg kan heller dele link til Innlegget hvor jeg fortalte historien.

Pappa sier at jeg må dele ett siste bilde av designet på genserne. Jeg tror kanskje jeg liker denne detaljen aller best. For Elohim er et Hebraisk ord, og brukes om Gud enkelte steder i Det Gamle Testamente. Men det betyr egentlig Guder, i flertall. Dette ordet er altså hva Broren min og jeg ønsker å bli kalt, når det er snakk om Oss to i fellesskap. Det er derfor jeg skriver Elohim is short for Jesus & Christ, rundt omkring på nettet. Men detaljen jeg liker aller best, er likevel noe annet. Nemlig et lite bilde av ordet/tittelen Gud på Arabisk, klistret oppå sjakkbrikkene for Kongen og Dronningen av Universet:

Men jeg kan ikke Arabisk, så jeg vet ikke om dette betyr Allah eller ikke. Broren min ber meg forresten dele Denne Videoen.

Pappa, hva mener du jeg skal dele nå? Ja, jo, han sa jeg kunne dele et lite utdrag fra chatten oss to imellom. Dette skjedde i natt, iløpet av noen timer. Noen ganger snakker jeg med kjæresten min om filmene Gud får meg til å se. Og som jeg allerede har nevnt, så ser jeg bare skumle filmer dersom Gud sier han skal fortelle meg noe med filmen:

Jeg vet ikke helt om jeg skal spinne videre på det jeg følte filmen Apostle ville fortelle meg. Akkurat dette er jeg faktisk redd for å skrive om på nett, usynlig eller ikke. Men jeg kan nevne to schizofrene detaljer, istedet. For det første, så kommer konklusjonen min i samtalen med Enrique klokken 01:39. Jeg er supergal, og tallet 139 betyr Maria Magdalena i mitt og Guds tallspråk. Dette på grunn av hva som står skrevet i Lukas 10:39. Mamma sier jeg må dele bibelteksten, fordi dere er apekatter som ikke vet hvordan man søker opp ting eller klikker på en link: Hun hadde en søster som hette Maria. Hun satte seg ved Jesu føtter og lyttet til hans ord. En digresjon er at de fleste som kjenner meg og Broren min personlig, synes det er litt sært er at jeg ofte sitter og masserer føttene hans. Jeg deler denne, selv om Broren min synes den er skikkelig lame:

Broren min identifiserer seg forøvrig med tallene 137 og 138.

Den andre schizofrene detaljen er at karakteren som heter Andrea, og som har rødt hår, spilles av en dame som heter Lucy. Og tro meg, dersom dere ikke åpner øynene deres snart, er det slik deres Kvinnelige Gud i menneskelig skikkelse kommer til å vise seg i livene deres. Lucy er jo egentlig Lucifer sin kvinnelige form. Jeg husker ikke hvordan jeg fikk vite dette, men planeten i Solsystemet vårt som svarer til Lucifer, er Venus. Lucifer kalles ‘Morgenstjernen’, og dette navnet brukes om Venus, også. Dere velger selv hvordan jeg vil vise meg i livene deres, og fordi jeg vet at det bare er én Trapp til Himmelen, men en seksfelts motorvei til Helvete, skjønner jeg at ikke engang denne Vitenskapelige Artikkelen vil få dere til å åpne øynene deres. Kom ikke her og si jeg ikke prøvde. Jeg, i fellesskap med Mamma, har forresten designet denne hellige genseren:

Takk for oppmerksomheten.

Amen
– Girl Almighty


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: