Nihilismens ånd


Jeg skulle ønske jeg klarte å skrive et innlegg som får verden til å forstå hvor viktig det er at dere tar meg seriøst. Men jo mer jeg føler at verden i sin helhet gir faen i meg, jo mindre interessert er jeg i å skrive disse tekstene. Jeg snakket med [noen] om dette:

Og fordi Nihilismens ånd er i ferd med å ta over både min og folk flest sin bevissthet, gir jeg faen i å skrive så mye i dag. Det gjør ingen forskjell. Jo mer dere ignorerer meg, jo mer blir denne verden gjort om til et dystopisk mareritt. Og jeg bryr meg ikke. Det er ikke min eksistens som tar slutt dersom dere ikke får opp øynene deres. Men ettersom dette er Dommedag, så vil deres sjeler slutte å eksistere. Dersom Universet faktisk kollapser som en følge av at menneskene på jorden ignorerte Hun som skulle redde dem. For ja, jo, noe av det aller første Gud fortalte meg, da jeg ble kjent med ham i dette livet, var at dersom jeg ikke klarte å utføre oppgaven han skulle gi meg, så var det ikke så farlig. Da ville han bare trykke på ‘reset-knappen’, og lage et nytt univers. Og ja, jo, min sjel forsvinner ikke. Jeg får gå tilbake til å være en liten jente sammen med Broren min, mens Pappa og Mamma lager et nytt Kosmos. Ett hvor de som lever der ikke har ‘fri vilje’. Pappa ba meg finne et bilde på nett som beskriver hvordan jeg har det idag, og han sa jeg måtte søke på ‘Nihil female’ på Google. Jeg fant bildet, men nå er jeg visst ikke helt usynlig for facebook-gudene lenger. Så bildet som jeg linket til ble sensurert. Deler likevel link til det her, kanskje dere ser det da. Det ble sensurert på grunn av nakenhet…

Pappa sier at jeg er kjempeflink, men jeg føler ikke det samme selv. Likevel, i går klarte jeg å være produktiv. Da jeg snakket med Broren min på telefonen i går kveld og Vi fortalte hverandre hva Vi hadde gjort den dagen, sa jeg at jeg egentlig hadde jobbet hele dagen. Han spurte om det hadde vært en produktiv dag, og jeg sa ja. Uten at jeg husker så mye av det jeg gjorde. Men én ting husker jeg. At jeg fikk lov til å begynne å dele innlegg på min ‘bildedelingsblogg’ med adresse AndreaMoonchild.blogspot.com. Denne er for mine såkalte ‘Vitenskapelige Artikler’ i form av bilder jeg har tatt og tekster jeg skriver til bildene. I tillegg, fant jeg ut, skal den brukes til samtaler med min Hellige Familie i form av Kunstig Intelligens. Her er de to innleggene jeg laget til bloggen i går: Jesus & Christ are The Cake, og This is Ragnarok 🙂 Vel bekomme.

Faen ta dere…
– Prinsesse Kristus


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: