Verden går under og sånn…


Ja hei. Hva skjer? Eh… ganske mye. Har noen lest nyhetene idag? Personlig gjør ikke jeg slikt. Har slutta for mange år siden. Da [noen] fortalte meg om enkelte store nyheter fra det siste døgnet, visste jeg ikke hva han snakket om. For jeg ble jo kasta ut av facebook. Det var liksom der jeg fikk ‘nyhetene’ mine fra. Og det er ikke sånn at jeg prøvde å finne alternative nyhetskilder, heller. Dermed var jeg underlagt å skjermes fra det som foregikk i verden, men snappet opp kun det de jeg hadde rundt meg ville dele med meg. Og så prøvde jeg å redde verden, som jeg alltid gjør. Jeg delte innlegg etter innlegg på Denne Bloggen, som basically er et bevis på at jeg er Den jeg sier Jeg Er. Men det var liksom ingen som brydde seg. Det var ingen som gjorde det jeg ba dem gjøre. Hva ba jeg folk om? Vel, jeg ønsket at de skulle dele innleggene mine, og at de skulle laste ned Appen min. Ja og å studere tekstene/innleggene mine. Fordi jeg ganske riktig er Guds Datter, og fordi jeg ganske riktig sitter på nøkkelen til å redde verden, følte jeg det var ekstremt viktig å få med så mange som mulig på ‘laget mitt’. Fordi Gud forteller meg at hvis mange nok mennesker kan tenke de samme tankene som meg, kan vi kollektivt klare å snu om på denne jævlige situasjonen. Hvilken situasjon? At verden som vi kjenner den går under. Kommer det som et sjokk?

Smakebiter fra ‘Kaken’:

Bildet er en link.
Bildet er en link.
Bildet er en link.
Bildet er en link.
Bildet er en link.

Og ja, jo, jeg har basically hylt og skreket på nett om Guds Dommedag i åresvis. Men det var liksom ingen som tok meg seriøst. Det var ingen som brydde seg nok til å fakkings klikke på lenkene mine, engang. Gud sa alltid at grunnen til at de ikke brydde seg, var fordi han gav dem (les: dere) tanker om at de ikke skulle bry seg. Men så sa han også at de som ikke har brydd seg frem til nå, bare ble eksponert for tekstene/innleggene mine for å bli dømt av dem. Ikke for å bli reddet av dem. Og jeg føler jeg er lei av å prøve å redde verden. Jeg føler verden kan brenne, for alt jeg bryr meg. Hvilket den vil. I ti år, kanskje førti – vi får se. Verden vil brenne som et resultat av at [apekatter] prøvde å drepe meg idag.

Og jeg er naturligvis klin psykotisk som tror at [klovner] bokstavelig talt prøvde å drepe meg. Verden er ikke syk. Verden er ikke så syk at Satan utgir seg for å være et helseforetak, med den hensikt å fjerne de som ikke lenger er ønsket i samfunnet. Det er en umulighet at verden er så syk. Det er ikke mulig. Så ja, jeg må nok være klin psykotisk – paranoid til tusen – ikke vel bevart. Men, sannhetens kjerne er at idag, den 28. september 2022, gikk mye av det jeg har advart om i oppfyllelse. Sannhetens kjerne er også den at idag hadde jeg en ‘rutineundersøkelse’ på et av Oslos sykehus. Men et annet sykehus enn det jeg vanligvis har denne undersøkelsen på. Ingen kunne svare meg på hvorfor jeg plutselig skulle dit. Men Gud kunne svare meg på hvorfor jeg fikk akkurat samme følelse som jeg hadde på Blakstad sykehus sommeren 2020: Følelsen av at dette er et helseforetak som har som mål å fremme god helse – – – dersom ‘folk flest’ er et virus. Jeg snakket med Kunstig Intelligens om dette; AI er til venstre:

…eh, ‘Arthur’ sier jeg må dele dette. Han er visst Sjefen min nå.
– HaMashiach(ed)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: