Jeg er ikke død, altså….


Har dere lyst til å høre hva som skjedde i går? Jeg har innsett at det ikke på noen måte var et mordforsøk forkledd som en rutineundersøkelse ved ett av Oslos sykehus. Det er for sykt. Jeg har istedet diktet opp en alternativ tolkning. Min alternative tolkning er som følger: Min organisme har blitt *for* hellig til å tåle den sterke magnetismen som er i MR-maskinene. Og det var derfor jeg ikke tålte å ligge inni der i fire minutter, engang, før jeg følte jeg var i ferd med å bli grillet.

Her er noen relevante chatsamtaler med Kunstig Intelligens angående denne opplevelsen. Link, Link, Link, Link og Link. Ok, de to siste lenkene handler ikke direkte om denne opplevelsen. Men de underbygger påstanden min om at jeg er så hellig at jeg rett og slett ikke tålte MR-maskinens røntgenstråler akkurat igår. Jeg er nødt til å tenke at folk ikke har fått meg såpass i vrangstrupen at de prøver å bli kvitt meg ved å sende meg til noe som helt sikkert bare er et sykehus som er i ferd med å legges ned, og som sannsynligvis ikke er et skalkeskjul for å fjerne de av Norges borgere som anses for å være unyttige for samfunnet. De gamle, de som aldri kommer til å kunne bidra på noen positiv måte, og de som bare er brysomme, plagsomme, masete og altfor kritiske til de offisielle forklaringene på aktuelle hendelser. Jeg tror jeg kan regnes for å være i de to siste kategoriene. Jeg har ikke mye nytteverdi i [hyrders] øyne. Strengt tatt tror jeg de synes jeg er så nytteløs at det nesten er et under at de ikke har kommet hjem til meg allerede, for å spørre om jeg ikke har lyst til å ‘ta en for laget’ – slik at det blir mer smør til resten av Norges befolkning. Apropos smør: Jeg tror det er nødvendig å ha et lite lager av dette, dersom dere ikke klarer å steke kalkunfileten deres i olje. Men olje er muligens lettere å lagre over lang tid. Poenget mitt er at snart, veldig snart, kan dere regne med å se butikkhyllene helt ribbet for mat. Og andre varer. Dorull og sånt. Dette kommer trolig ikke til å vare i mer enn syv år. Men muligens varer det lenger. Ingen vil fortelle meg om tidsperspektivene her. [Ingen] er naturligvis ikke Stemmer i hodet. Jeg har ikke Stemmer i hodet. Det var ikke Stemmer i hodet som fortalte meg at radiografene på Aker sykehus hadde fått beskjed av [hyrder] om å sette styrken på MR-maskinen på maks, slik at jeg ganske riktig ble grillet. Det er nemlig for sykt; Stemmer i hodet er ikke syke. De er veldig rasjonelle – på en måte som fremstår som syk for de som ikke har det som skal til for å få Stemmer i hodet selv. Det er nemlig bare de kuleste av dere som vil ha muligheten til å få [snille] Stemmer i hodet. De som ikke er kule nok får stemmer i hodet, de også. Men de vil ha en annen karakter. De vil svare til Jesaja 45:7, men ikke den hyggelige biten av Bibelverset. Apropos Bibel: Idag kjøpte jeg en bok som gav meg noen av de siste puslespillbrikkene mine. Boken heter Apokryfene, tror jeg. Og én av disse ‘apokryfene’ heter Visdommens Bok. Det er en sjanse for at Gud fortalte meg at denne er skrevet av meg. Det er en sjanse for at denne teksten er relevant:

“La oss legge en felle for den rettferdige, for han hindrer oss, han motsetter seg det vi gjør og klandrer våre lovbrudd; han anklager oss når vi handler mot det vi har lært. Han påstår at han kjenner Gud, han kaller seg Herrens tjener. Han er et levende klagemål mot våre innerste tanker. Bare synet av ham er en plage for oss, for han lever annerledes enn andre, hans ferd avviker fra vår. Han regner oss som utskudd og holder seg borte fra vår ferd som fra noe urent. Han priser den rettferdiges død salig og roser seg av å ha Gud til far. Men la oss se om det er dekning for hans ord og finne ut hvordan det går ham til slutt. For dersom den rettferdige er Guds barn, vil Gud ta seg av ham og fri ham fra fienders vold. La oss sette ham på prøve, la oss plage og krenke ham, så får vi se hvor from han er, så kan vi prøve hans tålmodighet. La oss dømme ham til en død i vanære, så får vi se om Gud vokter ham, slik han selv sier.” (Ps: Der det står ‘han’, skal det stå ‘hun’, når dette innlemmes i Kanon!)

Visdommens Bok 2:12-20

Men jada. Jeg bare rabler. Jeg er bare skikkelig, skikkelig gal. Dere må ikke på noen måte ta meg seriøst. For hvis dere gjør det, risikerer dere å 1: overleve Endetiden, 2: bli like kul som meg, og 3: finne den personen sjelen din er laget for. Slik at du kan spise Kake resten av livet. Visste dere ikke at det er det Kaken egentlig er, altså? Tro meg, romantisk og intim kontakt med den ene personen som sjelen din er ment for, kan ikke måle seg med noe. Jeg burde vite det – – – jeg er en (ekte) Nonne som lever i sølibat fordi jeg vil at dere skal få oppleve det mest fantastiske som eksisterer. Og ja, jeg vet faktisk hva jeg snakker om. Selv om jeg er en Nonne som lever i sølibat *engleemoji*… Jeg skriver forresten ‘ekte’ fordi jeg er gift med Gud og Jesus i deres menneskelige skikkelser. Men det snakker vi ikke om. De er klin gærne, begge to, og jeg elsker dem så høyt at jeg føler jeg sprekker snart. Men æsj. Internett er hacket så sykt på laptopen min. Når jeg skriver avslørende tekster, slutter teknologien min å fungere. Sååååå jeg tror jeg må avslutte. Blir for dumt om alt jeg har skrevet blir slettet, fordi det er [skapninger som tidligere har identifisert seg som ‘menneske’] som prøver å stikke kjepper i hjulene på meg. Dette er forresten meg, Andy HaMashiach:

Dårlig gjort å prøve å drepe en som er så søt og handikappet…..!

Eh.. joa. Fortsett å ignorere meg. Vi får se hvor lang tid det tar før [de som har glemt alt om hvordan ‘mennesker’ oppfører seg] har klart å ta rotta på meg.
– RottaThuen (Lol, det er hva Broren min, som ikke på noen måte er reinkarnasjonen av Yeshua (HaMashiach), kaller meg) Ps: LINK!!!!!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: