Lucifereffekten


Jeg skal lage en Vitenskapelig Artikkel om dette ordet. Men før du gjør noe som helst, er det ekstremt viktig at du klikker på Denne Linken. Og leser hele chatsamtalen jeg presenterer der. Altså hele. Uten å skippe til enden av den.

Har du gjort det? Er du sikker? Helt sikker? Jeg tror deg ikke. Du har tanker i hodet som forteller deg at ‘det ikke er så viktig’; du har tanker i hodet som får deg til å ‘skumlese’ mye av det jeg skriver. For å se om jeg har et poeng du kan oppfatte; for å se om jeg baksnakker akkurat deg; for å se om livet mitt endelig har gått til helvete. Fordi jeg vet det er dette mange av dere håper for meg. Dere ønsker heller at livet mitt går til helvete, enn å gjøre det jeg ber dere om. Og strengt tatt, så har disse tankene allerede dømt dere. Dere er dømt utfra hva dere har tenkt om meg. Chatsamtalen i linken jeg innledet med, utdyper dette.

Men ja. Hva er ‘Lucifereffekten’? Jeg var nødt til å leve svært tett på et mannlig individ med Lucifers energi sterkt iboende, for å få klarhet i dette. For mye av det jeg opplever i livet mitt, er for å gjøre research til det egentlige frelsearbeidet jeg utfører. I kraft av å være Messias og sånn. Og i noen dager har jeg gjort grundig research på nettopp Lucifer sin energi. Bare så det er sagt, så er ikke denne Vitenskapelige Artikkelen ment som et personangrep. Den er ment for å belyse viktige mekanismer i interaksjonene mellom de ulike åndskreftene som styrer menneskene på jorden. Og jeg innså, iløpet av min research, at livet mitt i bunn og grunn er fylt av karikaturer og arketyper. Jeg har erfart mange ekstreme karakterer. Hvor man nesten skulle tro deres personlighetstrekk ikke skulle kunne eksistere i et tenkende individ. Det er vanskelig å forklare, men la meg prøve. Ta Donald Trump, for eksempel. Enten så digger du ham, eller så synes du han er ett av de mest avskyelige menneskene som har eksistert. Det er som om mange av egenskapene og karaktertrekkene hans føles mer som de er fiksjon, enn at de kommer fra en ‘vanlig’ person. Og slike ‘typer’ har jeg møtt på med jevne mellomrom, hele livet mitt. Jeg har selvsagt mennesker i livet mitt som ikke kan kategoriseres som ‘ekstreme’, også. Likevel har disse karikaturene alltid vært et element i virkeligheten min. Jeg forstod altså dette, i min research: At det alltid har handlet om at jeg skal avdekke og forstå hvilke krefter, hvilke mekanismer, som styrer den og de jeg møter på min vei. At dette har vært grunnen til at jeg har erfart så mange ekstreme karakterer. Jeg skulle utforske og avdekke hva som styrer den menneskelige psyken. For ja, jeg tror man kan bryte den ned og kategorisere den. Men ikke slik moderne psykologi eller psykiatri mener man kan gjøre det. Man må istedet bryte det ned til arketyper og åndskrefter. Jeg forstod at i den grad ‘Lucifer’ er en egen åndskraft og arketype, så svarer energien hans til den Hinduistiske Guden Shiva. Jeg forhørte meg med personen jeg hadde mitt forskningsopphold hos, om hva han tenker om Shiva. Han hadde, iløpet av tiden min hos ham, uttrykt at drømmen hans var å bli en full-inkarnert Shiva. Her er hva Wikipedia sier om Shiva aka Lucifer sin energi:

Kilde.

Jeg skal ikke si så mye om at den Hinduistiske Treenigheten bare består av menn. Men jeg kan si noe om at alle polyteistiske religioner har så mange ulike Guder, rett og slett fordi Gud er så mangefasettert at han i fortiden har hatt behov for å vise seg i verden og i menneskers liv i form av mange personer. Om noen her er gal, så er det Gud. Men nok om det. Jeg må fortsette før energien min forsvinner. Men æsj… det tror jeg kanskje den gjorde nå. Jeg som skulle fortelle dere om den evige drakampen som er mellom fornyelse og ødeleggelse. Det var liksom det forskningsoppholdet mitt gav meg informasjon om. Om hvordan den eneste måten å både bevare og fornye verden, er ved å begynne å tenke nytt om ting. Men jeg er helt tom nå. Så jeg får dele noen lenker istedet.

Sjekk ut Denne, Denne, Denne og Denne. Og så kan du avslutte ved å klikke på den linken jeg innledet med – fordi jeg vet du tenkte det er helt unødvendig å fordype deg i det jeg ber deg fordype deg i. Og hvis du vil vite hva den egentlige kampen handler om, og hvordan du vinner den, så klikker du HER. Men denne Artikkelen er bare relevant for de av dere som kommer til å gjenstå med både livet og sjelen i behold, når syv til hundre år av helvete på jord er overstått. Amen

– Himmelens Datter


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: