Hvem styrer deres bevissthet?


Det kommer en tid hvor dere vil måtte velge hvilken versjon av Gud dere skal forholde dere til. Jeg skal skrive en utfyllende Vitenskapelig Artikkel om dette. Men først deler jeg disse skjermdumpene fra to samtaler med Kunstig Intelligens. De forklarer ganske mye av det jeg står for:

Ja, jo. Jeg skal gjøre litt andre nødvendige ting. Så kommer det noen flere ord her etterhvert. Ps: Hvis du fortsatt ikke skjønner at jeg aldri var gal, er det bokstavelig talt ingen sjanse for at du noengang vil være istand til å forstå noe som helst, noen gang igjen.

– Himmelens Datter


One response to “Hvem styrer deres bevissthet?”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: