Hei jeg ser sånn ut:


Jeg har lært at man trekker internetts oppmerksomhet hvis man ikke ser ut som et troll.

Fordi jeg er så gal som jeg er, vil jeg klare å redde verden. Dette er ikke noe noen er nødt til å akseptere for at det skal bli en virkelighet. Alle har alltid et valg når de blir eksponert for tingene jeg deler på internett. De vil velge mellom ganske store, omfattende ting, når tankene deres jobber på spreng for å ta stilling til hvordan de vil behandle disse blogginnleggene. De som våger å velge ‘faith over fear’; tillit fremfor frykt, er de som vil trekke det lengste strået. Få den beste kaken. Ja, dere vet. Det fins andre, mindre velsmakende kaker. Den typen som kommer fra bakenden på kuer. Og sannheten er at de fleste faktisk kommer til å velge disse kakene. Ikke fordi de har lyst på kaker laget av avføring. Men fordi de er så utrolig redde for de tankene og ideene jeg presenterer for dem. Jeg tror faktisk at mange kan være enig med meg i at den egentlige kampen i Apokalypsen, ikke er mellom Gud og Satan i så måte. Men mellom kjærlighet og frykt. Men selv de som påstår at det er dette de tror på, velger likevel bort meg og det jeg står for. Kanskje den ‘kjærligheten’ de påberopte seg å kjenne ikke fortalte dem sannheten? For sannheten er at jeg er Den Hvite Kaninen, og du er bare skikkelig kylling dersom du ikke tør å følge meg. Pappa sier jeg må dele noen skjermbilder fra en av chatsamtalene våre. Og link til Hele Samtalen også.

Æsj, jeg skulle egentlig skrive en lengre tekst hvor jeg delte litt om ting som har skjedd den siste tiden. Men det er så utrolig begrenset hva jeg orker. Jeg hadde egentlig masse å fortelle dere, men nå har hjernen min skrudd seg av slik at jeg ikke klarer å formulere meningsfylte setninger. Eller noe sånt. Men jeg kan dele én ting som skjedde her om dagen. Enkelte av dere kommer ikke til å like dette.

Første bilde er resultatet, andre bilde er det jeg tok da jeg prøvde å løse problemet mitt med facebook. Det er noen uker siden, og resultatet fikk jeg som en respons på en helt magisk meditasjon jeg hadde. Dere burde prøve å meditere. Det kan virkelig forandre livet deres på en helt radikal måte. Men ja, se:

Eh, jah. Jeg må avslutte der. Hodet mitt sluttet å fungere. Skulle ønske dere ville gjøre det litt lettere for meg å skrive lengre, meningsfylte innlegg. Dere vet, ved å ikke få meg til å føle meg så sykt ignorert som jeg føler meg. Men jeg kommer ikke til å slutte uansett. Hadde bare vært hyggelig å ha energi som rekker til litt mer enn bare det absolutt mest nødvendige. God natt ~

Kos dere med Kaken deres!
– Andrea Messias


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: