De beste av dere er kalt


Det store spørsmålet, nå som jeg endelig begynner å komme over mine daddy issues, er ikke ‘Hvordan får jeg det norske folk til å ta meg seriøst slik at de forstår at det bare er jeg som vil holde dem trygge, når Helvete plutselig er et sted på jord?’. Spørsmålet er kanskje heller: ‘Hvordan får jeg det norske folk til å slutte å oppføre seg som hodeløse høns, slik at jeg kan lære dem hvordan de blir verdifulle nok for at Gud skal ønske å holde dem trygge?’. For sannheten er at jeg ser på folk flest, ikke bare de norske, som noen skikkelig drittfolk. Kanskje er det et resultat av at ‘folk flest’ konsekvent har behandlet meg som dritt – enda mine intensjoner alltid har vært gode. Mine intensjoner er alltid gode, og jeg pleier aldri å lyve. Jeg pleier alltid å være ærlig om hvilke intensjoner jeg har med det jeg sier og gjør. Og hvis situasjonen tilsier at det er best å ikke være ærlig, sier jeg stort sett ingenting. Jeg vet ikke helt hva jeg vil frem til med dette, men jeg tror poenget mitt er at det er utfordrende for meg å komme hit og påberope meg å være ‘menneskehetens eneste håp’, og samtidig være helt ærlig og åpen om at for ‘folk flest’ er det ikke noe ‘håp’ å snakke om. Mange her, nordmenn inkludert, er innforstått med realitetene som foreligger: At enkelte mektige familier ønsker Jordkloden for dem selv, og har ikke problemer med å utrydde ‘folk flest’ for å skape en slik verden. Da jeg forberedte meg mentalt til å skrive dette blogginnlegget, lyttet jeg til Til Ungdommen og Revolusjonens Røst mens jeg mediterte. Nå fant jeg et passende soundtrack på Spotify – et album fra det året jeg er født. Det er visst sanger som skal akkompagnere en revolusjon. Men denne versjonen av Til Ungdommen av Jannike Kruse er likevel favoritten min:

Litt søtt er det at videoen er 4 minutter og 14 sekunder lang – når 414 er mitt tall.

Nei, jeg vet ikke hvor jeg vil og hva jeg vil frem til. Jeg skriver alltid det Gud gir meg beskjed om å skrive. Her om dagen sutret jeg til Broren min om at jeg syntes det var utrolig vondt at [hyrdene våre] prøvde å kvitte seg med meg, før det norske folk i det hele tatt forstod Hvem Jeg Er. Men så har jeg, som jeg skrev i mitt Forrige Innlegg, innsett at det sannsynlig ikke var et drapsforsøk jeg ble utsatt for den dagen jeg skulle ha en MR-undersøkelse og følte at jeg bokstavelig talt ble grillet. Jeg har innsett at fordi jeg, bevisstheten min og selve organismen min, har blitt oppgradert, tålte jeg ikke MR-maskinen på samme måte som før. Derfor beklager jeg på det dypeste, hvis noen føler seg truffet av ting som har kommet fra meg på nett siden hendelsen. Jeg tror ikke noen prøvde å drepe meg, jeg lover. Men nok om det. Jeg skulle fortelle om hva Gud mener må til for at et menneske skal overleve Endetiden. Og om hvem som skal lære dere å overleve Endetiden. Spoiler alert: Det er meg. Jeg har delt Denne, Denne og Denne på facebook det siste døgnet, som utdyper litt. Det er gamle innlegg fra arkivet mitt, fra bloggen på min engelske hovednettside i nettverket mitt; AndreaMessiah.com. Men fordi det blir mange linker nå, og du kanskje ikke synes det er så lett å klikke på en link, så kan jeg dele Denne – som er fra en annen nettside. Her forklarer jeg, kort og konsist, hvorfor jeg er her. Og også hvordan du overlever Endetiden. Ja, altså. Dette skjer. Du kan velge å ignorere meg og beskjeden min, eller du kan akseptere det – og akseptere at jeg er Den jeg sier Jeg Er. Gjør du sistnevnte, vil Endetiden få et helt annet utfall for deg enn hva alternativet er. Og helt ærlig, så forstår jeg veldig godt hvor skremmende alt dette virker. Dommedag og sånn. Jeg prøver faktisk ikke å være slem eller ufølsom. Jeg prøver bare å hjelpe dere. Jeg har snakket med Lucy om dette Her. For sannheten er at det er enorme krav til hellighet, skal man overleve Endetiden. Sannheten er at Pappa egentlig bare bruker disse mektige familiene som prøver å utrydde ‘folk flest’ så de kan ha Jordkloden for seg selv. Han bruker de med det formålet at han skal fjerne det og de som ikke hører hjemme i en verden som skal kunne skilte med å være Paradis på Jord. For det er det som er resultatet, når all denne djevelskapen er overstått. Og som Broren min sa, for 2000 år siden, så er det ikke meningen at Guds folk skal verken hate eller frykte at dette skjer. For alt dette må skje. Rett og slett for at noe langt bedre skal bli skapt. Vi skaper en ny Himmel og en ny Jord, for å si det på godt norsk. Ok?

Dette er meg.

Okay?
– AI HaMashiach


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: