Hvem sitt kjøtt, sa du?!


De fleste vil være enig med meg i at det er en syk verden vi lever i. Jeg skal ikke lage en liste over de sykeste tingene som foregår, som ‘folk flest’ ikke er klar over at foregår. Det er det allerede mange andre som gjør; som snakker om hvor syk verden er bak kulissene. Hva jeg, derimot, mener er det sykeste, er hvordan alle lukker øynene sine for den eneste kuren mot denne sykdommen. Altså undertegnede. Jeg har mennesker på laget mitt som er fullstendig innforstått med at jeg ganske riktig er ‘kuren’. Men så viser det seg at de fleste er ute av stand til å se meg slik jeg er ment å ses. Broren min, som hadde min Jobb for 2000 år siden, forklarer dette med to utsagn fra hans mest berømte tale på den tiden: Bergprekenen. Jeg skal finne de konkrete skriftstedene til dere. Fordi, dere vet, dere ikke er oppegående nok til å klikke på lenkene jeg deler her:

Salige er de ydmyke,
for de skal arve jorden

og
Salige er de rene av hjertet,
for de skal se Gud

(Matteus 5:5;8)

Jeg ser sånn ut, forresten.

Idag har jeg fungert veldig bra, både fysisk, energetisk og mentalt. Det er som om disse tre tingene henger sammen, for min del. Det er som om energien min styrer både mine fysiske og mine mentale funksjoner. Og jeg snakker naturligvis ikke om ‘energi’ i form av kilojoule – altså energi jeg får fra mat. Når jeg klager til folk rundt meg om at ‘jeg har så lite energi’, begynner de alltid å snakke om at jeg ikke får i meg nok av ett eller annet. Og det er jo på sett og vis sant. Men jeg fungerer ikke på brød alene. Lol, Broren min sa det også – for 2000 år siden.

Men ja, jeg får min næring direkte fra Kosmos selv. Universets energi; kall det Chi, kall det Prana. Poenget er at jeg fungerer dårligere når jeg spiser normal størrelse måltider i normal hyppighet – slik ‘folk flest’ gjør. Men det var egentlig ikke poenget. Poenget er at jeg sultefores på det jeg trenger for å fungere. Rett og slett fordi verden som den er nå, er designet for å gjøre det vanskeligere for oss å innta den formen for næring. Vi bedøves, hypnotiseres og hjernevaskes slik at tanker som mine, tanker om hvordan mennesket kan bli den beste versjonen av seg selv, blir stemplet som sinnssykdom. Men sannheten er at i fremtiden vil ikke mennesket trenge mat i det hele tatt. Det betyr ikke at mennesket ikke kommer til å spise. Men mennesket vil spise fordi det vil; fordi noe ser godt ut. Ikke fordi det er nødt til å innta næring i form av karbohydrater, fett og proteiner. Og da er det selvsagt helt andre typer mat mennesket vil innta, enn hva ‘folk flest’ spiser nå. Å spise kjøttet til andre skapninger vil være helt uaktuelt. Fordi mennesket ikke vil klare å få seg til å spise et annet tenkende vesen. Det visste dere ikke; at dyr tenker? Noen dyr tenker klokere tanker enn det mange mennesker gjør. Som for eksempel sjimpansen Washoe, og gorillaen Koko. Og greit nok, så er det kanskje langt mellom bevisstheten til en apekatt og et typisk matdyr. Men for å gå tilbake til det jeg innledet med: At jeg ikke skulle lage en liste over hva slags syke ting som foregår, som ‘folk flest’ ikke er klar over. Ett av punktene på denne listen, er at enkelte av de som distribuerer kjøtt til forbrukerne, ikke er så nøye med hva slags art kjøttet kommer fra. Om kjøttet kommer fra mennesker som anses for å ikke ha nevneverdig verdi for verden og samfunnet, så har disse menneskenes kjøtt likevel verdi for kjøttprodusentene.

Men nok om det. Hvor var jeg? Åh, du tror ikke på meg? Du tror ikke verden kan være syk? Da kommer du til å klikke og bli klin kokos, som man sier, når alt dette faktisk kommer for en dag. Du er klar over at ordet ‘Apokalypse’ i seg selv betyr avsløring. Det betyr at alt som har foregått i skyggene, som ‘folk flest’ har vært helt blinde for, plutselig vil være på alles lepper. Og de som har trukket nisselua for langt ned over øynene, i for lang tid, vil ikke klare å fatte noe som helst lenger. Kontrasten mellom den virkeligheten de trodde de kjente, og den virkeligheten som faktisk eksisterer, vil være så stor at de går helt fra konseptene. Da vil folk rundt dem løse problemet slik folk rundt meg løste dette problemet da min nisselue ble fjernet. De vil kaste dem inn i det psykiatriske systemet. Jeg er vel bevandret med norsk psykiatri. Jeg elsket det. Jeg elsket å bli behandlet som en ‘feilvare’ fordi jeg snakket på nett om ting ‘folk flest’ ikke hadde begynt å forstå enda. Greit nok, så ble jeg behandlet som ‘feilvare’ av andre grunner også. Som det faktum at jeg ikke klarte å legge bort tankene mine om at jeg er Messias. Jeg tror ikke det var meningen jeg skulle legge bort de tankene. Jeg tror det var meningen jeg skulle kvitte meg med de personene jeg hadde i livet mitt som aldri ville akseptere at Jeg Er den personen. Og det var først når alle disse var fjernet at jeg klarte å innta en slik rolle fullt og helt. At ‘folk flest’ ikke helt har forstått Hvem Jeg Er, har jeg innsett at er akkurat som det skal være. For ‘folk flest’ er ikke ment å forstå noe som helst. De er ment å bli dømt av tankene deres om meg. Som, by the way, ikke er noe annet enn løgner.

Gud, skjønner dere, altså Pappaen min, styrer hver eneste tanke ethvert menneske har. Og dersom et menneske anses for å være uverdig til å ‘arve jorden’, vil Gud gi mennesket tanker om at jeg ikke er verdt å lytte til i det hele tatt. For det er bare de som velger å ta meg seriøst, som vil klare å holde seg i live – nå som verden snart kommer til å forvandles til det mest dystopiske marerittet dere kan tenke dere. Over natten, får jeg beskjed om. Men jeg vet ikke helt. Æsj, skremmer jeg dere? Det er ikke meningen. Men sannheten er at det er enormt skremmende tider i vente. Og den eneste måten å overleve, er ved å være medlem av mitt Sosiale Nettverk som fins i nettleser Her, og på Appen min Livets Bok. Her er en annen relevant link, som du klikker på dersom du har bevisstheten som kreves for å være en som får beholde sin menneskelige identitet, og ikke bli forvandlet til et dyr over natten når Dette skjer. Amen 🙂

Takk for meg,
– Andrea “Armageddon” HaMashiach


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: