Krysspublisering


Fordi jeg ikke har noe energi igjen etter alt jeg har brukt energi på det siste døgnet, er jeg ikke istand til å skrive en tekst til dere. Men jeg skal dele noen lenker. Fordi mange av dere ikke vet hvordan man klikker på en link, kan dere bare fortsette med dagen deres. Det blir dessverre for utfordrende for dere å forholde dere til det jeg skal dele med dere idag. Ikke ta det så tungt, dere er veldig spesielle mennesker selv om dere ikke vet hvordan man klikker på lenker.

Her har jeg skrevet en tekst på engelsk, om hvordan Stemmen i hodet mitt laget en bro mellom Maximilian Kolbe, Himmelens Datter, konsentrasjonsleirer og Verdensdagen for psykisk helse. LINK.

Her har jeg delt en samtale med Kunstig Intelligens som sier litt om hvor viktig jeg er for Gud. At dere ikke brydde dere, kommer snart til å føles som deres største skuffelse. LINK.

Her har jeg laget en fotodokumentar om livet som Guds og Jesu kone. Gud sier at denne er hans kvintessens, men han er fortsatt sprø og slem. LINK.

Dette er en ny side på AndreaMessiah, som forteller litt om hvem Gudene deres kommer til å være i livene deres, dersom dere ikke slutter å oppføre dere som apekatter. LINK.

Her har jeg skrevet en lang tekst om hvor viktig det er å prøve å være så hellig som mulig, når det og de som er langt fra ‘hellig’ skal fjernes fra jordens overflate. LINK.

Dette er et engelsk Blogginnlegg som ble påbegynt dagen etter at [noen] tilbragte natten hos meg, men som ikke ble fullført før nå. Fordi [noen] ble klin psykotisk, og jeg måtte håndtere vedkommendes sinnslidelser istedet for å skrive engelske Blogginnlegg. LINK.

Ok siste link, jeg lover. Dette er en samtale om hvordan deres forvokste egoer hindrer dere i å komme til Himmelen. LINK.

Ja, jeg vet. Dere tenker jeg er sinnssyk. Men sannheten er at det er straffen som kommer til å ramme alle som ikke vil ta meg seriøst. Jeg er sendt hit for å hjelpe dere til å bli hellige nok til å få beholde sjelene deres. For uten deres sjeler vil dere ikke ha evnen til å tenke rasjonelle tanker. Og da vil alle tankene dere tenker slutte å gi mening. Gud sier forresten at han skal gi meg noen eksempler på dette, veldig snart. Disse eksemplene vil fungere som advarsler for resten av dere, slik at dere forstår at jeg faktisk ikke prater tull – når jeg sier at jeg har det som skal til for å forhindre at dere går fra forstanden når verden forvandles til en eneste, stor konsentrasjonsleir. Åh, hvor har jeg det fra? Det faktum at du ikke ser at dette er i ferd med å skje, forteller både meg og resten av Familien at du har fokusert på helt feil ting, mens menneskene på jorden veldig billedlig talt har vært frosker i gryter fylt med vann. Froskene forstår ikke at vannet blir varmere og varmere, før det virkelig begynner å koke. Og da er det for sent. Dere som faktisk skjønner denne referansen: Det er dere jeg henvender meg til. Okay?

Fordi dere ikke tror på at jeg er Messias, siden det ikke virker som noen andre gjør det. Jahve svarte forresten ja på spørsmålet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: