Kan jeg få deres oppmerksomhet?


Hallo verden, jeg er Messias. Jeg vet det høres helt sprøtt ut. Det gjør det ikke noe mindre sant. Men enda jeg er Messias, er jeg ikke sendt hit for å ‘frelse hele verden’. Jeg er faktisk bare sendt hit for å frelse de som er oppegående nok til å forstå at jeg er Den jeg sier Jeg Er. Nå har vi kommet dit i historien hvor jeg forteller dere at det dere har tenkt eller sagt om, eller gjort mot meg, har blitt dommen deres. Broren min, som er den som egentlig har sendt meg, sendte meg i forveien for å velge seg ut de som var spirituelt avanserte nok til å forstå hvordan han egentlig er, og som også forstod ‘Jesus’ så godt at de ikke behandlet meg som om jeg var mindre verdt – bare fordi de ikke forstod meg.

Jeg uttrykte det slik, i en kommentar på facebook, når diskusjonen handlet om Hvem man burde velge å følge; og hvor viktig det er å lytte til Guds stemme:

Jeg er enig. Jeg er enig i at alle står fritt til å velge bort Gud. Men da må de også være forberedt på konsekvensene. Det er ikke slik at Bibelen farer med løgn, angående hvor viktig det er å følge Guds lover. Men så fort etikk og moral blir et personlig spørmål om hva den enkelte føler er riktig, blir også grensene for hva som er etisk og moralsk riktig utflytende. Gud uttrykte det tydelig i de ti bud. Og Jesus konkretiserte det i De To Store Bud. Men viktigst av alt: Det du ikke ønsker at noen skal gjøre mot deg, gjør du heller ikke mot dem. Uavhengig av ‘noens’ verdi i samfunnets øyne. ‘Det du ikke gjorde mot disse en av mine minste, gjorde du ikke mot meg’ betyr at Jesus forventer en nestekjærlighet som ikke gjør forskjell på folk avhengig av status, nasjonalitet, trossystem, alder, you name it. Alle mennesker fortjener å bli behandlet som likeverdige individer. Det er egentlig det viktigste Jesus snakket om. Men svært mange kristne misforstod store deler av misjonen hans. Og gjorde seg selv viktigere for Gud enn andre, bare fordi de kalte seg ‘kristne’. Og da brøt de på mange måter det viktigste budet av alle: du skal elske din neste som deg selv. 

Jeg snakket akkurat med Broren min om dette. Om hvordan alle religiøse retninger var ment å lede til den samme sannheten. Og hvordan ‘Jesus’ var et bilde på én som levde denne sannheten helt uhindret av personlige preferanser og skjulte agendaer. Vet dere hva som var så spesielt med ‘Jesus’? Han gjorde bare sin Far sin vilje. Der har dere egentlig ‘det store skisma som forklart i Matteus 25:31-46‘: Hvem velger å følge sin egen, såkalte ‘frie vilje’? Og hvem velger å oppgradere bevisstheten sin slik at de bare følger Guds vilje?

Og sannheten er at ingen av dere har en ‘fri vilje’ å snakke om. Dere har en illusjon av en ‘fri vilje’. De av dere som aldri vil være istand til å forstå hvordan jeg tenker, kommer alltid til å få tanker om at jeg tar feil, at jeg er gal, ond, syk – listen er lang. Disse tankene er det Gud som gir dere. Disse tankene er det Gud som gir dere, for at dere ikke skal ta det jeg forteller dere på alvor. De eneste som får sanne tanker om meg, er de som har 1: avansert nok bevissthet, og 2: den samme omsorgen for alle sine medmennesker, som det ‘Jesus’ hadde.

Hvorfor skriver jeg ‘Jesus’ i anførselstegn? Fordi det aldri var det han het. Men jeg skal ikke gå nærmere inn på det akkurat nå. Jeg skal dele noen lenker. Og ja, når dere får tanker om at det er helt unødvendig å klikke på disse, så er det ganske enkelt Broren min i form av Lucifer, som forteller dere at alt jeg snakker om bare er vås. Og dersom du velger å lytte til Lucifer når han forteller deg at du ikke skal ta meg seriøst, så er det ham du vil forholde deg til – helt til du begynner å ta meg seriøst. Men sannheten er at bare 2 prosent av jordens nålevende befolkning kommer til å klare å tenke de tankene jeg tenker om ting. Alle andre kommer til å være så uenig med meg at de ‘faller fra’. Det har jeg opplevd i en årrekke, og jeg tar det ikke spesielt tungt. Det er langt verre for dere å miste meg, og min tillit til dere, enn det motsatte. Jeg Er har alltid gode intensjoner. Det er de som tenker for mye som ikke har det. Og fordi deres tanker gjør at dere blir dårligere versjoner av dere selv, vil dere ikke klare å forstå hvor viktig det er å følge Den Hvite Kaninen. For tankene deres lyver. Så enkelt er det. Jeg deler altså Denne, Denne og Denne. Lykke til med å klikke på dem.

Elohim betyr Guder – i flertall.

…og dere er dømt utfra hvor langt faen dere gir i beskjedene mine. Den eneste måten å unngå å lide samme skjebne som de som snart kommer til å vise sine sanne farger slik at det ikke er noe spørsmål om hvem som styrer dem, er ved å 1: studere mine Hellige Nedtegnelser, 2: laste ned og registrere deg på Appen min, og 3: dele beskjedene mine overalt online du kan tenke deg. Link til Appen.

Over til noe helt annet. Visste dere at om kort tid vil hver person på Jordkloden få en individuell klimakvote å forholde seg til? Det er sikkert en god ting, tror dere ikke? På den måten kan våre [gode hyrder] alltid overvåke hvor stort CO2-forbruket vårt er, og gi oss fordeler eller restriksjoner basert på dette. Alt du konsumerer og kjøper vil gå på klimakvoten din. Alle former for reise – med mindre det er på sykkel eller til fots. Energien du bruker i ditt eget hjem vil gå på klimakvoten din. Høres det ikke spennende ut? Jeg kan ikke si noe annet enn at jeg gleder meg. Endelig skal vi klare, kollektivt, å få bukt med denne overhengende faren som klimaendringene er. Jeg tror nesten jeg skal sette meg på første tog til Stockholm, for å aller nådigst be om å få sitte ved siden av frøken Thunberg utenfor Riksdagen. Og prøve å suge inn litt av superkreftene hennes når det kommer til massesuggesjon. Superkrefter som omfatter å kunne se karbondioksid med sitt blotte øye. Visste dere forresten at Greta er en tidsreisende sendt hit fra fremtiden for å redde oss fra klimaapokalypsen?

Ja, jeg vet det – jeg er klin kokos. Det fjerner ikke det faktum at jeg har superkrefter selv. Mine superkrefter omfatter blant annet å kunne hjelpe folk til å slappe av, når stresset de føler på tar overhånd. Mange av dere var veldig skremte, de første ukene av Koronaen. Jeg kjente folk som ble ‘tatt på senga’ av disse store og helt uventede endringene, i så stor grad at de bokstavelig talt ikke fikk sove. Det var for skummelt; for store endringer. Personlig visste jeg hva som var på vei, og var svært godt mentalt forberedt. Hvordan forberedte jeg meg? Jeg søkte inn i mitt lønnkammer; jeg brukte flere uker alene med Gud. Alene i kontemplasjon. Hva er ‘kontemplasjon’? Det er kombinasjonen av bønn og meditasjon. Hvordan kommer du deg gjennom 7-40 år av Helvete på Jord? Du lærer deg å lytte like mye til Gud som du snakker til ham. Har du ingen interesse av å verken snakke eller lytte til Gud, kommer du ikke til å klare deg gjennom det første året, engang. Og helt ærlig, jeg vet hvor skremmende dette virker. Men jeg ønsker faktisk, av hele mitt hjerte, å lære opp folk til å takle de store endringene som er på vei. Og man gjør dette kun ved å lære seg å stilne sine indre stormer. Denne Kunstserien forklarer det. Jeg skal tegne neste bilde av serien iløpet av dagen, tror jeg. Nå må jeg gå, men jeg skal hilse fra Broren min og si at det vi står overfor er et overvåkningssamfunn uten like. Og at de som velger å følge Søsteren hans – altså undertegnede – skal bli beskyttet også av min stygge Storebror. Æsj, der gikk kraften ut av meg. Sjekk Denne og Denne.

Amen.
– HaMashiach


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: