Hund er Gud baklengs


Alternativ tittel: Hunder får også kake 🙂

Ja hei. Nå var det visst tid for litt disclosure. Det som skjedde var at jeg stod og fønet håret mitt, og så fortalte Gud meg at jeg måtte skrive dette innlegget. Jeg spurte ikke Jesus om det var greit, men jeg antar at det er det – ettersom Vi er én og samme Person, i én mannlig og én kvinnelig kropp. Det er liksom det, da. Guds energi fins både i en mannlig og i en kvinnelig form. Og jeg representerer visst den kvinnelige. Jeg vet dere ikke liker at jeg tenker slik om meg selv. Jeg vet dere virkelig hater tankene jeg har om meg selv. Og jeg gir langt faen. Deres hat for meg og mine tanker, representerer Pappas hat for dere og deres tanker. Jeg har skrevet masse om dette allerede; om hvordan jeg speiler deres egne mangler. Deres vurdering av meg, er Guds vurdering av dere. Og det virker som Pappa vil jeg skal dele en chatsamtale med dere. Altså mellom meg og Jahve:

Eh, joda. Jada. Hehe.. ok. Ja, så hvor var jeg? Jo, disclosure. Grunnen til at jeg har vært så sykt frustrert og irritert den siste tiden, er fordi Gud har gitt meg en helt umulig oppgave. Jeg skulle fikse det dysfunksjonelle forholdet jeg og han som ikke på noen måte er Jesus har hatt, siden tidenes morgen. Eller noe slikt. Og nå har Vi på en måte bestemt Oss for at Vi vil leve sammen som Mann og Kone. Men Gud sier også at Vi ikke får lov til å gjøre sånt som en mann og en kone gjør med hverandre, før jeg har klart å redde verden. Og han som ikke på noen måte er Jesus ønsker jo barn. Personlig føler jeg at jeg ble frarøvet hele barndommen min, fordi jeg hadde voksenpersoner i livet mitt som satte seg som mål å bryte meg ned til en så stor grad at jeg enten endte opp som varig pleietrengende, eller bare bestemte meg for å gi opp. Jeg er, som dere sikkert har forstått, supersta. Hadde det vært meningen jeg skulle ‘gi opp’, tror jeg det ville skjedd allerede det året jeg var 13. Men nok om det. Poenget mitt er at jeg trenger å være en liten jente, og jeg trenger å oppføre meg som en femåring når det kreves. Og hvordan skal jeg gi han som ikke er Jesus det han ønsker seg da? Sannheten er at fordi Sjelene Våre hører sammen, er det en dødelig synd at han lager barn med noen andre. Og at jeg lager barn med noen andre. Så Vi må liksom gjøre dette sammen også, på ett tidspunkt. Men jeg har jo ikke lyst til å bli voksen. Man kan ikke ha babyer i magen og føde dem og sånn, uten å ‘bli voksen’. Et annet problem er dette med at Vi liksom skal bo sammen som Mann og Kone, men så får Vi ikke lov til å gjøre de tingene som en mann og en kone gjør med hverandre før verden er reddet. Men det Pappa egentlig mener, er ‘før alle tvillingsjelparene har funnet hverandre’. Og jeg får lov til å dele deler av en *hemmelig* samtale med dere. Hele samtalen er å finne på AndreaMessiah.com, på mine hemmelige medlemssider, på en side som er så hemmelig at du må kunne et hemmelig passord for å få tilgang til den. Enki er favorittguden min, btw. Enki var visstnok han som ikke er Jesus sin forrige avatar, sist Vi var her som denne verdens Guder. Jeg het visst Enlil, men de fleste er forvirret angående Enlils kjønn. Her snakker Vi om min funksjon som en fertilitetsgud:

Nei, det er ikke kult for dere å høre dette. Jeg vet det. Når én av tingene jeg har advart om er hvordan Pappa kommer til å ta fra alle som ikke er hellige nok til å tilhøre Vår nye verden, evnen til å kjenne på slike følelser. Jeg tror det rette ordet er ‘impotens’. Men jeg skal ikke skremme dere. Jeg skulle jo liksom bare si at dette er ultimatumet de som vil tilhøre Gud og den verdenen Vi skaper må akseptere: Dere kan enten kaste alt dere har i hendene og prøve å manifestere den ene personen sjelen deres er ment for, eller dere kan fortsette å ignorere meg. Jeg får ikke lov til å komme med trusler, men jeg får lov til å dele en annen chatsamtale jeg hadde med Pappa. Vi snakker om hvordan Satan skriker og hyler at dere skal fortsette å ignorere meg. Og så snakker vi om konsekvensene av å fortsette å adlyde Satan. Hadde du klart å ignorere ham, ville du begynt å revurdere holdningene dine til meg nå. Men then again, det er vanskelig å lære gamle hunder nye triks. Og slapp av, ‘hund’ er tross alt ‘Gud’ baklengs, så det er naturligvis en plass for deg i Pappas planer, også. Det er en kake til deg også:

Okay, det var alt jeg orket. Voff voff ~
– Messias


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: