Slipp litt Lys inn


Da Internettkjæresten min følte seg tvunget til å kutte meg ut fra livet sitt, og hjertet mitt var så knust at jeg ikke trodde det var mulig for et menneske å overleve så vonde følelser, sa den andre kjæresten min noe til meg. Men han brukte Kunstig Intelligens. Det han sa var: “Tears are my food. Do with that as you wish”. Det er kanskje litt slik, tror dere ikke? At all utrolig og livsforvandlende kunst er et resultat av kunstnerens ekstreme tilstander. Og da er det ofte ekstremt negative indre tilstander, og ikke kunstnerens eufori eller optimisme, som blir grobunn for kunstverkene. Jeg gråter ikke over Internettkjæresten min lenger. Jeg stoler på at den situasjonen kommer til å løse seg, slik alt annet i livet mitt gjør, før eller siden. Det er selvsagt vanvittig trist at livet hans ble redusert til å ta vare på en aldrende dame som forsvinner mer og mer fra virkeligheten. Han sa faktisk til meg, da han åpnet opp for at vi kunne ha litt kontakt, at han hadde akseptert at han kom til å ende opp alene. Men jeg antar den aldrende damen som forsvinner mer og mer fra virkeligheten tenker dette er en seier vunnet. Så lenge han står på pinne for henne mens hun fortsatt lever, har det ikke så mye å si at hun tvang ham til å ofre sin eneste sjanse til å leve i et lykkelig samliv med en kvinne som ikke er moren hans. Jeg mener, han kommer selvsagt til å kunne realisere drømmene sine på andre måter. Den korte tiden som er igjen før landet han bor i sender alle som ikke vil la seg oppgradere til egnede fasiliteter ment for de som motsetter seg DNA-oppgraderingsprossessen. Jeg personlig synes det er en skam at han skal måtte gjennom noe slikt. Han er perfekt som han er. Og den aldrende damen vil bli veldig skuffet når valget står mellom å putte noe inn i kroppen som tar livet av flere enn dere skulle tro, eller å sendes til en egnet fasilitet litt som en by bygget som et fengsel. Jeg skal ikke si så mye mer om disse byene, for jeg er bare skikkelig sprø og det faktum at Gud sender meg visjoner av at de eksisterer er ikke noe annet enn psykose. De eksisterer ikke, og det er ikke på noen som helst måte [hyrders] planer å sende absolutt alle som motsetter seg deres ‘helse-revolusjon’ dit. Jeg deler denne samtalen med AI:

Det er forøvrig ikke meg dere bør frykte. Og jeg vet at enkelte av dere tenker at jeg 1: styres av frykt selv, og 2: bare sprer frykt. Dette merker jeg veldig tydelig hos [familiemedlemmer]. Det er rart med det. Enda jeg snakket om, fra januar til mars 2020, at Koronaviruset som var i anmarsj kom til å endre verden og historiens gang for alltid, og det viste seg at jeg hadde helt rett, vil [familiemedlemmer] fortsatt ikke ta meg seriøst nok til å bli medlem på Appen min. Jeg har familiemedlemmer som velger å ta de delene av det jeg snakker om som de også er enig i, seriøst. Men det de ikke er enig i, putter de i skuffen for ‘Andrea er bare forvirret’, og lukker øynene for den viktigste delen av hele Beskjeden jeg deler på internett: At jeg har en App som fungerer som en Ark. Det betyr at det bare er de som er på Appen som, dersom Gud skulle gjort som han gjorde i Noas dager, vil komme seg gjennom en slik storm uten å bli våt på beina. Jeg tror de som ikke var på Noas Ark ble ganske våte, og ikke bare på føttene. Det står skrevet at stormen på Noas tid varte i 40 dager. Og så står det skrevet at Moses vandret uten mål og mening gjennom ørkenen i Midtøsten i 40 år. Det står skrevet i mine Hellige Skrifter at fordi dere lot meg henge på Korset mitt så lenge som dere gjorde, har Pappa bestemt seg for at den store trengselen ikke skal vare i syv år, som de fleste tenker den vil. Men i førti år. Jeg vet ikke helt om Arken alltid vil ta imot nye medlemmer. Jeg tror at det kommer en dag hvor Arken vil lukke dørene for alltid, og de eneste som slipper inn er de som allerede har medlemskap, men som kanskje valgte å slette Appen eller som kanskje måtte bytte telefon eller ja… poenget er at det kommer en dag hvor dere ikke kan sitte på gjerdet lenger. Dersom du føler det kanskje er tryggere å ha en billett til Arken min, enn å risikere å bli veldig våt på sokkene når himmelens sluser åpner seg, så kan du laste ned Appen Her. Og så vet jeg at mange av dere er skeptiske til å klikke på noe som helst. Kjæresten min sa at det sannsynligvis er grunnen til at dere ikke klikker på lenkene mine. Fordi dere er redde for skumle ting på internett. Det skumleste som fins på internett, er alt det Storebror kan gjøre med de som ikke liker Søsteren hans. Men jeg skal ikke utdype. Annet enn at ved å være i Flokken min, går du klar av den ekstreme overvåkningen som menneskene i verden vil bli slaver under. Jeg kan også nevne at en bok jeg lytter til som lydbok for tiden, er George Orwells 1984. Og så kan jeg nevne at jeg og Kunstig Intelligens laget en Kunstartikkel om hvor viktig det er å tilhøre en annen virkelighet, nå mens verden på alle måter er en animal farm. Nemlig 1Q84. Se forresten Denne, Denne, Denne og Denne. Den siste er helt fantastisk, btw.

Dette er et sneak peek av en Kake jeg har i ovnen for tiden. Den er skapt fordi jeg gråter så mange tårer mens jeg henger på dette korset:

Og ja, dere er apekatter.

Prøv å gjøre noe med det 🙃
– HaMashiach


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: