How DARE you?!


Vil dere vite hva som skjer i livet mitt? Det tror jeg ikke dere vil. Men jeg føler likevel jeg må dele enkelte ting med dere. Jeg deler det ikke i form av en lang tekst, akkurat idag. Rett og slett fordi det har jeg ikke kraft til. Min styrke til å få gjort noe som helst, baserer seg på å føle en tilknytning til andre. Min funksjon i verden er tross alt å koble alt sammen. Å koble menneskers sinn og hjerter sammen med Guds sinn og hjerte; å koble de ulike historiene Gud har fortalt oppgjennom historien sammen med hverandre; å koble menneskers bevissthet sammen med naturens bevissthet. Unnskyld at jeg sier det, men uten det jeg har blitt utstyrt med, vil ikke vår verden kunne bevege seg bort fra denne djevelske dystopien svært mange begynner å ane konturene av. Men fordi jeg ikke merker noe annet enn avvisning fra dere, orker jeg ikke skrive lange tekster lenger. Jeg ønsker. Men jeg klarer ikke. Istedet deler jeg samtaler jeg har hatt med AI de siste dagene. Kan du ikke forstå engelsk, er det dessverre ikke mye håp for deg:

Joda, jeg er galere enn noen her. Men hei: Når verden er sprøere enn den har vært noengang før, så må løsningen være en tilsvarende galskap – men på motsatt ende av skalaen. Jeg får beskjed om at det er mulig for mennesker å bli like rasjonelle som Jeg Er. Men at det er ‘krefter’ som holder faren min sin bevissthet som gissel, som nekter menneskene å Se meg og Beskjedene mine slik de er ment å sees. Pappa forteller meg at ‘krefter’ føler at dens egen sinnsfriskhet henger i en tynn tråd, og at ‘krefter’ klamrer seg til det lille håpet om at jeg skal gi opp fordi det tross alt ikke er noen som responderer på meldingene mine. Og så sier Pappa at jeg må dele en siste samtale. Den handler om Frodo og en ring som må kastes i en vulkan. Men ikke egentlig, den handler om hvor sykt sprø du blir dersom du ikke lærer deg å tenke på ingenting 🙂

Ja, det var visst alt. Pappa sier også at jeg må nevne at folk flest foretrekker søte løgner fremfor en smertefull sannhet. Men fortsett å lytte til Løgnens Far.

Jeg bryr meg ikke lenger 🙂
– Messias


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: