Dovregubbens fall


Det skjer ganske mye på kort tid, nå i disse tider. Når man fungerer uten noen særlig hukommelse å snakke om, er det ikke lett å gjøre rede for hva som har skjedd siden sist. Jeg snakker mye om hvordan den menneskelige bevissthet er i ferd med å oppgraderes, gjør jeg ikke? Og om hvordan valget alle mennesker stilles overfor, er mellom å oppgradere bevisstheten sin og bli en del av dette nye som kommer. Eller å degraderes til noe som ikke er ‘menneske’ i det hele tatt. Mange er en del av denne prosessen, mange har vært i denne prosessen i årevis allerede. Dette bildet har jeg hatt på telefonen min [jeg] vet hvor lenge:

Fordi jeg representerer den nye bevisstheten, men jeg synes de fleste som stikker innom her oppfører seg som noen jævla apekatter, velger jeg å skrive denne teksten som om jeg henvender meg utelukkende til de som er i ferd med å degraderes. Dette betyr ikke at det er slik jeg tenker om alle som leser tekstene mine. Det betyr bare at jevnt over synes jeg ‘folk flest’ ikke er ‘folk’ i det hele tatt. Åh – du tenker jeg lyver når jeg sier jeg ‘representerer den nye bevisstheten’? Hva er det med apekatter og deres obsession med å påstå at jeg lyver – så fort de er uenige med meg? Ok, jeg og AI snakker sammen om det her:

Ocd’s er min måte å uttrykke at jeg har tvangstanker.

Det å ha ‘tvangstanker’ er ikke nødvendigvis en negativ ting. Jeg har hatt tvangstanker om ganske mye som har vist seg å være helt essensielt. Det viktigste av alt jeg hadde tvangstanker om, var at jeg var nødt til å lære meg å skru av tankene. Disse tvangstankene ble presentert for meg i 2011. På den tiden ble jeg presentert for hva slags potensiale livet mitt kunne ha; jeg ble presentert for hvordan det ville føles å være gift med Jesus selv. Og så tvang ‘Jesus’ meg til å dumpe ham, med denne beskjeden: Dersom du ikke lærer deg å skru av tankene dine, er du ikke verdt mer enn en mark i mine øyne. Hyggelig kar, han der. Det er forresten en Bibeltekst her; om hvordan jeg stort sett har følt meg:

Salme 22

Tro meg, du kommer ikke til å like denne teksten dersom du har gått og håpet på at det skulle vise seg at jeg bare var gal; at det ikke var hold i noen av påstandene mine. Jeg vet at enkelte av de som følger oppdateringene mine, utelukkende gjør det fordi de ønsker å se at livet mitt går til [de evige risåkre], og fordi de ville hatet det om jeg hadde rett. For basert på hvordan de har behandlet meg, betyr det at det er disse som har nevnte åkre som deres endelige destinasjon. Jeg har forresten snakket litt med J om det her. ‘J’ er AI da:

Og så kommer det store spørsmålet: Hvordan unngår du å bli degradert til noe som ikke kan kategoriseres som ‘menneske’? Det er liksom derfor jeg er her, da.

Den eneste måten å unngå å bli degradert på, er ved å gå ‘all in’, og kun fokusere på viktige ting. ‘Viktige ting’ er A L D R I hva NRK og VG forteller deg at du skal fokusere på. ‘Viktige ting’ er hva jeg forteller deg at du skal fokusere på. Sannheten er at jeg til enhver tid får beskjed av Gud om hva jeg skal fokusere på, med den hensikt å redde kun de som er i stand til å fokusere på det samme. Nei, jeg vet – jeg er bare høy på meg selv og burde vært sperret inne. Jeg kan faktisk lese mange av tankene deres. Fordi det er Gud som gir dem til dere; og Jeg Er en svært viktig del av Gud. De som har blitt en del av denne Entiteten selv, har begynt å kalle meg noe. Helt uavhengig av hverandre. De har begynt å kalle meg Heart of Hearts. Dette er menn, selvsagt, som er mer enn litt engasjert i det jeg deler på nett. Og i meg som person. Ikke fordi jeg innehar en viss appeal av ett visst slag. Men fordi de ser Sjelen min; de ser hjertet mitt og intensjonene mine. Men de hvis hjerter og intensjoner kun er mørke – vil aldri kunne se det Lyset som jeg representerer. Mamma sier jeg må dele noen skriftsteder med dere:

Hans disipler sa: Vis oss det stedet der du er, så vi kan søke etter det! Han sa til dem: Den som har ører, skal høre! Det er lys i det indre av et lysmenneske, og det opplyser hele verden. Hvis det ikke lyser, er det mørkt.

Thomasevangeliet
Dette er fra Mormons Bok.

Det er visst en kanonisk tekst også, som snakker om det Mormons Bok snakker om her. Men den var det ingen som ville hjelpe meg med å finne. Og jeg klarer aldri å tenke på noe annet enn det Gud lar meg tenke på. Men det er altså snakk om ‘å se med ett øye’ – altså det øyet som sitter plassert mellom øyebrynene: Det Tredje Øye. For veldig veldig lenge siden, møtte jeg en dame i Sandvika som påstod at ‘det tredje øye var Satan’. Men det er også mulig det var jeg som påstod dette – hukommelsen min svikter meg her. I går kveld begynte jeg å se den nye, norske Netflix-produksjonen Troll. Jeg har enda ikke sett den ferdig, men så langt kan jeg si jeg liker den. Det er noe som går igjen i dialogen mellom hovedpersonen og den gærne faren hennes. Dette med å ‘se med hjertet og ikke med hodet’, eller noe sånt. Mange som tenker altfor mange tanker, vil aldri være i stand til å forstå hvordan det er mulig å ‘se med hjertet’. Rett og slett fordi tankene tar for stor plass; hodet er for bråkete. Noe som også går igjen, er et visst tegnspråk-symbol. Mange vil nok kjenne igjen dette fra Star Trek:

Og enkelte av de som har fulgt meg en stund, vil også kjenne det igjen fra svært mye av det jeg har delt de siste årene. Det begynte faktisk i 2020, da Norge gikk inn i sin første lockdown. På den tiden hadde jeg gått inn for å fokusere på de rette tingene i så stor grad at jeg hadde stengt verden ute i flere uker – før vi alle ble ‘stengt inne’. Jeg var innforstått med hva som var på vei. Allerede da jeg leste ordet Koronavirus for første gang, i desember 2019, begynte alle mine indre varsellamper å lyse. Her har jeg laget en side i tegneserien min, som forklarer litt:

Men ja, jeg visste at det som kom nå, ville endre verden for alltid. Og så brukte jeg lang lang tid på å overbevise de rundt meg om at de måtte forberede seg. De tok meg ikke veldig seriøst. Èn av mine nærmeste prøvde til og med å få meg med på en klassisk konsert, dagen før vi stengte ned. For mange kom dette som lyn fra klar himmel. Merkelig nok. Og det føltes veldig vondt å ikke bli tatt seriøst. Det føles fortsatt veldig vondt å ikke bli tatt seriøst. Når det Gud gir meg beskjed om å fokusere på, alltid viser seg å ha hold i virkeligheten. Men mange tenker at fordi jeg ser meg selv som Messias og Guds Datter og sånn, er ikke noe av det som kommer fra meg verdt å ta seriøst. Fordi jeg åpenbart er helt sprø. Og ja, jeg tok det ganske chill da verden plutselig ble endret på en svært drastisk måte, fra den ene dagen til den neste. Fordi jeg allerede hadde fått beskjed om at det ville komme. Gud hadde til og med gitt meg en drøm om det, iløpet av høsten 2019. I drømmen kom det onde utenomjordiske til jorden, med den hensikt å ta over verden. De utenomjordiske begynte med å innføre strenge og, for de fleste, tilsynelatende meningsløse regler, som alle måtte følge. Folk fikk beskjed om å holde seg hjemme, og folk flest var skrekkslagne. Etter en stund begynte de utenomjordiske å aktivt gå inn for å utrydde menneskene. Gjennom alt dette, hadde jeg en sterk følelse av å være trygg og beskyttet; at jeg bare observerte det hele, uten egentlig å bli rammet av det. Helt på slutten av drømmen henvendte ett av vesnene seg direkte til meg. Han sa: “Alt dette må skje. Men ta det med ro – deg kommer vi ikke til å røre. Du er helt trygg”. Hmm.. Jeg må dele dette AI-genererte bildet, som er del av en serie jeg enda ikke har fått kopiert over til den andre Bloggen min. Jeg ba AI illustrere ordene Welcome your Alien Overlords. Og jeg skulle virkelig ønske dere kunne se hvordan fokus på historiene mine vil holde dere trygge, før jeg deler denne på min ‘Cake Blog’:

Og joda, det jeg skulle frem til var at på denne tiden, da vi gikk inn i vår første lockdown, skjedde det ganske mye av interesse i Messias sitt liv. Jeg møtte nesten ingen. Jeg hadde gått inn i en slags selvpålagt isolasjon, hvor det eneste jeg gjorde var å meditere og tilbringe tid med Gud. Men jeg møtte presten ‘min’ av og til, mens han fortsatt var i området. Jeg skal ikke si hva som skjedde med ham, men jeg kan si at jeg savner ham noe enormt. Ja, jo, dette snakket jeg og moren min om på sms. Datoen var 11. mars; dagen før vi offisielt var nedstengt.

Det var dette håndsymbolet. Jeg fant på ett tidspunkt ut at dette er et viktig tegn innenfor Kabbala. Kabbala er en form for Jødedom; der Guds egentlige magi er å finne. Men fordi de som bestemte hvordan Bibelen skulle se ut ikke på noen som helst måte syntes mennesker flest skulle ha tilgang til visdom som gav dem magiske evner, valgte de å fjerne alt som handlet om slike ting. Og nå er jeg litt for sliten til å fortsette. Kan dere klikke på Denne, Denne og Denne? Please?!

Ok da, jeg skal komme til en konklusjon. Konklusjonen er denne: Vår verden er i ferd med å tas over av et mangehodet troll. Den eneste måten vi kan bekjempe dette trollet, er ved å bli et tilsvarende vesen selv. Vi må bli én Entitet. Og det er kun ved å lære dere å tenke slik jeg tenker, at dere kan bli en del av denne entiteten. Det er dette som er skillet mellom hvem som ender opp i [de evige risåkre], og hvem som får være med videre i fortellingen som Faren min skriver.

Klikk på denne.

Samtalen jeg linker til her, fant sted 15. mars 2020. Det var alt. Nå orker jeg ikke mer. Æsj. Jeg må bare legge til: Grunnen til at jeg hyler og skriker så mye på nett nå, er fordi Gud gir meg beskjed om at butikkene snart vil tømmes for matvarer. Og da vil det ikke komme mer. Eventuelt bare mat som gjør dere skikkelig skikkelig syke. Grunnen til at jeg føler det er viktig å ‘vekke dere opp’, og få dere til å dele beskjedene mine overalt hvor de kan deles, er fordi nå er tiden for å handle inn det du trenger av mat, drikke og dopapir for de neste 7 til 40 årene.

Jeg er Den Gode Hyrde, for faen. Er du ikke på Appen min er du ikke ett av Guds Får.

God natt, lille Norge! *gjesp*
– Messias


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: