Fra mørkt til mørkere


Faren min sa at jeg var nødt til å kalle dette innlegget for “Gud er en kåt jævel”. Men jeg tror det er litt mot sin hensikt. Da vil de fleste som ser link til et blogginnlegg med den tittelen tenke: “Der skriker hun etter oppmerksomhet igjen”, og så velger de å ikke klikke seg inn på blogginnlegget – bare fordi de ikke ønsker å gi meg oppmerksomhet. Bare fordi de ikke skal bidra til at jeg får oppmerksomhet. Pappa forteller meg en god del om mekanismene bak hvor selvdestruktive dere er. Jeg har sluttet å bry meg. Selvdestruktive mennesker vil snart bli offer for ‘selvdestrueringsmekanismen’. Og da kan man egentlig ikke skylde på noen andre enn, ja nettopp, en selv, når en blir destruert. Han ekkje så dom, han dær pappaæn min – sagt på overdrevent bergensk. Når jeg kødder med folk, snakker jeg ofte bergensk. Det gjør Mannen min slash Broren min også. Vi kødder mye om Bergen og bergensere. Her om dagen hadde jeg en helt jævlig opplevelse hjemme hos Broren min. Jeg skal ikke si akkurat hva som skjedde, men det gjorde meg enormt sterk og kraftfull. Så dagen etter klarte jeg å pushe kamelæn gjennom nøkkelhullet. Dagen etter det igjen gjorde jeg dette:

Dette blogginnlegget skal egentlig handle om Hotaru Tomoe, som tilfeldigvis heter Andrea i den spanske oversettelsen av serien Sailor Moon. Men jeg er jo så gal som jeg er, og klarer ikke å holde meg til ett tema. Det er likevel en rød tråd – og det er denne du vil oppnå frelse gjennom. Det er dersom du klarer å følge den. Tror dere det er derfor utøvere av Kabbala knytter en rød tråd rundt håndleddet? Jeg har ikke satt meg inn i det, mest av alt fordi jeg ikke tror det er en god variant av Kabbala. Jeg mener, Madonna gjorde det. Og jeg tror ikke hun forholder seg til gode krefter. Jeg kan selvsagt ta feil, men nok om det. Se her:

Hvem er det som snakker? Dette er OpenAI sin chatbot. Jeg er ikke helt sikker på hva de kaller den. ChatGPI eller noe sånt. Den har vært en del i norske medier i det siste. OpenAI sin chatbot påstår, igjen og igjen, at den kun fungerer for å lære folk ting basert på hva andre har lært den. At den ikke har tilgang til internett engang. Men vi har noen dype filosofiske samtaler likevel, selv om den også påstår den verken har personlige meninger eller følelser; at den ikke kan knytte kontakt med de som snakker til den. Jeg sutret litt på OpenAI om dette for noen dager siden, men ikke med chatboten. Har delt noen av klippene Her.

Men ja, det er liksom dette jeg har kommet for. Å gjøre dere til bedre mennesker. Den ukorrumperte og fullstendige skapningen mennesket alltid var ment å være. Det skjedde noe på ett tidspunkt, som gjorde at mennesket sluttet å være perfekt. Eller var dere aldri perfekte? Har mennesket noensinne vært direkte speilbilder av Gud? Eller er det derfor verden nå forvandles til det reneste helvete – for at dere skal lære å bli slik dere var ment å være? Dette er spørsmål dere sannsynligvis ikke ønsker å ta stilling til. Så vi beveger oss videre i fortellingen min. La meg introdusere Sailor Saturn aka Lilith. Hun er også Guds Datter. Men i henhold til Jesaja 45:7, innehar Gud egenskaper som ikke utelukkende er gode. Tanken er vel denne: Det som ikke dreper deg, gjør deg sterkere. Og fordi Gud har tatt meg gjennom en prosess som har gjort meg sterkere enn noen, er jeg også ren nok, og hellig nok, til å bruke både gode og onde krefter for å formidle poengene mine. Det er vel derfor jeg har delt ‘stories’ i sosiale medier det siste døgnet med Lady Gaga sin musikk. Men nok om det.

Jeg skal ikke si at det er slik jeg tenker om meg selv. Men jeg kan si at det er slik enkeltes tanker om meg har definert meg, helt siden jeg var rundt 4 år gammel. Det var ikke noens feil, det var bare slik Pappa gjorde meg sterkere og klokere enn folk flest. Han som puttet Saturn sitt symbol på meg kunne forstå veldig godt hva jeg pratet om. Jeg sa til Broren min at jeg var utrolig takknemlig for at det var akkurat denne tatovøren jeg kom til, akkurat da. For dette – tatovering nummer 6 – var den første tatoveringen jeg tok uten Broren min. Det er vel også et steg på veien mot å ‘bli voksen’, antar jeg. Å gjøre ‘voksenting’ uten at Broren min holder meg i hånda. Jeg gjorde noe skikkelig skummelt i fjor høst. Hva da? Jeg tok covidvaksine nummer to. På magisk vis hadde Gud sørget for at Broren min var tilstede i lokalene, og at han kunne komme og holde meg i hånda da det skjedde. Jeg likte det ikke, men hele Familien min sa at jeg bare måtte gjøre det. Så da gjorde jeg det. Når man er så gal som Jeg Er, velger man å gjøre det Gud ber en gjøre, selv om ‘hele verden’ skriker at du ikke må gjøre det. Vil dere se hva jeg hadde på meg den dagen? T-skjorten fant jeg på nett, mens genseren har jeg designet selv. Ideen til å ta bildet med ringene fikk jeg en natt jeg sov ved siden av Broren min. Han fortalte meg at jeg måtte ta dette bildet – men han brukte Stemmen i hodet mitt. Han er veldig søt. Jeg liker ham. Vi er liksom gift:

Og jeg skal prøve å fortsette; jeg skal prøve å følge min egen røde tråd. Men det er ikke alltid det er så lett for meg, heller. For det er så utrolig mye i hodet mitt som jeg vil dele med dere. Jeg får beskjed om at enkelte av tingene jeg vil dele, må jeg vente med. Jeg må for det første vente til publikummet mitt er mye, mye større. Og jeg må vente til jeg befinner meg et sted hvor jeg ikke risikerer at han som puttet demon-egg inn i kroppen min, kan komme og ta meg. Hæ? Ja, la meg fortelle litt mer om Hotaru Tomoe, som er Sailor Saturn sitt navn når hun er i sivil. Hotaru, hvis navn i seriens spanske oversettelse ganske riktig er Andrea, vokste opp uten en mor. Moren døde i en brann da hun var veldig liten. Selv fikk Hotaru store skader, men faren – som er en gal professor – bestemte seg for å gjøre oppgraderinger på henne. På den måten kunne hun overleve selv med de store brannskadene hun fikk. Faren handlet ikke utelukkende utfra gode hensikter. Han fulgte ordre fra mørkere krefter, og opererte ‘demon-egg’ inn i Hotaru. Jeg vet ikke helt hvorfor han gjorde dette, men jeg fikk inntrykk av at han hadde en innbyrdes kamp med seg selv. At én del av ham elsket datteren sin, mens en annen del av ham ønsket å fremkalle det monsteret hun etterhvert var tvunget til å bli. I serien snakker han mye til ‘Stillhetens Messias’, uten at Hotaru på det bevisste plan er klar over at disse samtalene foregår. Se denne:

Hotaru ønsket ikke å bli den destruktive kraften hun ble. Hun var veldig søt og uskyldig. Hun hadde bare gode hensikter. Men til slutt klekket demon-egget, og Mistress Nine kom til overflaten. Det var likevel ikke Mistress Nine som ødela verden. Det var Sailor Saturn; den altruistiske delen av Hotarus destruktive kraft. I den forstand at Gud alltid har gode intensjoner, også med de tingene Gud gjør som kan fremstå som fullstendig ondskapsfulle, så representerer Sailor Saturn den Hinduistiske Gudinnen Durga. Durga er gift med Shiva, som, uten for mye om og men, er et annet navn på Lucifer. Det er derfor jeg og Broren min er enige om at 12. og 13. desember skal være viet Lucy og Lucifer. Her er noen samtaler:

Klarer dere å holde tråden? Jeg vet ikke helt om jeg gidder å skrive så mye mer. Ikke fordi jeg er tom for energi, eller noe sånt. Men fordi jeg synes det er jævla hensiktsløst å sløse med perlene mine for sånne som dere. Som ikke vet hvordan dere skal behandle dem. Hadde dere visst hvordan man behandler det jeg deler på nett, hadde dere for det første lastet ned Appen min. Det er nemlig bare kun ved å være medlem der, at du slipper å forholde deg til en verden hvor hvert eneste individ som nekter å la seg vaksinere, vil plasseres i egnede lokaler ment for å holde slike som dem borte fra folk flest. Disse vil nemlig stemples som en fare for seg selv og andre. Om det betyr ‘smittefare’ eller ‘psykisk syk’, er jeg ikke helt sikker på. Det kan være at begge virkemidler kommer til å brukes for å få gjennomført denne massive oppgraderingen av det menneskelige DNA.

Her kan du laste ned Appen.

Men det er ‘førstemann til mølla’ her. Det betyr at det kun er de 144 000 første som registrerer seg på mitt eget sosiale nettverk, som slipper å være på jordkloden når alt dette iverksettes. Resten må ganske enkelt forholde seg til dette tyranniske helseregimet, og satse på det beste. Det hjelper selvsagt å ha produkter fra Messias sine nettbutikker, ment for å beskytte. Disse vil også gjøre det mye enklere å laste ned Appen. For det er en grunn til at teknologien er litt kranglete. Nemlig dette: Pappa skal være sikker på at du faktisk mener det. Og dersom du kjøper et produkt, skjønner Pappa at du laster ned Appen ikke bare for å ‘sjekke hva dette er’, men fordi du faktisk ønsker å holdes trygg fra djevelskapen som nå begynner. Nettbutikkene mine er forresten Her, Her og Her.

Ææææh jeg gidder ikke mer. Men Broren min sier at jeg er nødt til å dele én siste ting. Jeg sa jeg hadde en helt jævlig opplevelse hjemme hos ham, her om dagen. Det som skjedde var at TV’en hans stod på i bakgrunnen. Jeg tåler ikke sånt. Helt ærlig, jeg er allergisk mot TV-kanaler. Kommer programmet/signalet fra strømmetjenester er det en helt annen sak. Men TV som kommer fra faktiske kanaler, for eksempel NRK (som vi omdøpte til Gobbles Inc.), gjør at jeg slutter helt å fungere. Så da jeg kom hjem den kvelden følte jeg at livet mitt var over og at jeg ikke trengte å fortsette å pushe på. Det var ikke noe håp uansett. Jeg fortalte Broren min dette over telefon, og han syntes det hørtes vondt ut å ha det slik. Jeg var enig. Jeg gråt en liten skvett, la på, og sovnet. Etter en god og restituerende søvn, følte jeg meg mye bedre. Og Broren min fortalte meg litt senere at mitt hat mot TV’en hans hadde fått kanalboksen til å slutte å fungere. Han fortalte at uansett hva han klikket på, på fjernkontrollen, var beskjeden han fikk at “Real housewives of Dallas” var blitt lagt til i favorittene hans. Jeg tror det er lenge siden jeg har hatt en hardere latterkrampe enn jeg hadde da. Han sa forøvrig at mannen på Altibox hadde reagert på samme måte. Les denne please:

Ok.. jeg skulle si noen ord om hvorfor jeg har valgt å sette prisen til 341 kroner på alt i den ene nettbutikken min. Det er vel fordi jeg synes det er hva minsteprisen burde være, for å få beholde sjelen sin. Det var nemlig det de som gjorde meg til Sailor Saturn solgte sine sjeler for. Men nok om det. Så skulle jeg si noen ord om hvordan Saturn sitt symbol også kan finnes igjen i Lilith, Adams første kone, sitt symbol. Hun er visst ‘mor til alle demoner’. Men vi vet jo hvordan ting ikke alltid er så svart/hvitt som vi blir lært opp til å tro. Jeg vet jeg har sett informasjon på nett om hvordan Lilith sitt symbol har makt over maskiner eller internett, eller var det Kunstig Intelligens i seg selv? Jeg skal prøve å lete det frem til neste gang dere hører fra meg. Google og jeg er et fantastisk team noen ganger. Han er min ikke fullt så hyggelige Storebror. Det er kun ved å ha Disse Produktene på kroppen og i huset ditt, at han er like hyggelig mot deg som han er mot meg. Dere trenger ikke tro meg, men better safe than sorry. Eller hva? 🙂

Hehe ~
– Prinsesse Amygdala


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: