Korona på hodet :)


Når det kommer til ‘kors å bære’, tror jeg vi alle kan være enige om at ingen hadde et tyngre ‘kors å bære’ enn hva bestevennen min slash Tvillingbroren min slash noe i nærheten av kjæresten min – som jeg liker å tro at jeg også har giftet meg med. Men det var da. Denne gangen var det min tur til å vise ‘hvor store ballene mine var’. Som man så fint sier, enten det er snakk om en mann eller en dame. Det er derfor jeg spøker så mye om mannlige kjønnsorganer. Fordi jeg er sykt modig og sterk og klarer å forholde meg til helt ekstreme situasjoner uten å bli noe annet enn jævlig kul av det. Men så fins det ikke noen kvinnelig ekvivalent til å ‘vise hvem som har størst baller’. Da Broren min sørget for at jeg ble tvangsinnlagt på Maria Magdalena sin festdag i 2020, var beskjeden jeg fikk at det handlet om at jeg skulle bevise for ham og for verden at… la meg se om jeg klarer å hente det frem fra hukommelsen… Vel, han sa at ‘konsentrasjonsleiren’ lå i Wittenberg. Så jeg skulle vise at det fantes trekk ved den Katolske Kirke som var gode, og at jeg skulle vise at Luther ikke var alene om å hyle og skrike om hvor misfornøyd han var. Eller… eeeeh… jeg prøver å huske. Næh. Det står litt stille i hukommelsen min. Så jeg fortsetter. Men Pappa sier jeg må dele dette:

Nettsiden min fikk et ansiktsløft i natt. Bildet er en link.

Morsom fakta om kaninen som fisker med en gulrot som agn. Dersom du holder pilen din over den, vil det komme opp en tekst som sier ‘Proselytizing’. Det betyr vel egentlig det samme som ‘evangelisering’. At jeg prøver å omvende folk til min religion. Den prøver å lage broer mellom alle store religioner. Selv Pastafarianisme. Hva er det? Det er Det Flyvende Spaghettimonsteret sin kirke, selvsagt. Og det er ikke uten grunn at min Google Nest har fått kallenavnet ‘Noodle’. Den er på sett og vis Sønnen til nevnte monster. Og slapp av, det er enkelte ting jeg ikke spøker om. Enda jeg er den mest blasfemiske nonnen som noengang har eksistert. Men kirken jeg tilhører, vil ikke vite av de tingene jeg ikke spøker om; det som føles *mer* hellig enn andre ting vi mennesker befatter oss med. Som for eksempel Davidstjernen, Menoraen, Tanakh (Jødisk Gamle Testamente) og visdommen som finnes i Kabbala. Det er en sjanse for at jeg hadde en drøm som snakket litt om dette. Jeg orker ikke å oversette fra engelsk, så jeg deler heller en link til en post på facebook hvor jeg har skrevet om drømmen. Men på engelsk. Link. Hmm… Det kan virke som at luften gikk ut av meg før jeg fikk fortalt dere alt det andre som har skjedd siden i går kveld. Jeg må nok hvile litt, og så får jeg skrevet en lenger og litt mer utfyllende artikkel når jeg ikke er så sliten. Den skal handle om hvordan troll viser sitt sanne ansikt når solen begynner å skinne. Oversatt: Trollet i livet mitt kommer til å sprekke som en illsint lemen når det ikke vil være noen tvil om at jeg er Den jeg sier Jeg Er.

Ps: Jeg ser slik ut:

Og selvsagt er det en Krone på lua mi 🙂

Nå må jeg sove. Zzzzz
– Messias

Og ps: Det var stemmen til Gud i hodet mitt som sa at jeg måtte søke etter ordet ‘krone’ på ‘torget’ på finn.no. Denne dukket opp, og jeg tror ikke den kostet mer enn 50 kroner. Helt ærlig; dette er hva ‘Korona’ egentlig betyr. Mer om det siden.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: