Å være menneske eller ikke være (i stand til å tenke på noe som gir mening i det hele tatt)?


Dét er spørsmålet [legg til dødningeskalle for dramatisk effekt]

Jeg ser jeg fikk oppmerksomheten til litt flere enn jeg pleier, med innlegget jeg skrev i natt: …men så er ikke alle meg. Det var en som svarte på tittelen til dette innlegget med ordene ‘og gudskjelov for det’. Det er mulig jeg svarte med noe slikt som at ‘ja, tror ikke det hadde vært plass på romskipet mitt dersom alle var som meg’. Men dette er ikke en implisitt måte å fortelle dere at dersom dere ikke kobler hjernene deres sammen med Pappaen min sin hjerne ved å dypdykke ned i Kaninhullet mitt, så har dere ingen sjanse for å unnslippe de grusomhetene som snart skal settes igang. Noen av dere blir bare sinte, når jeg påstår at jeg er Messias. At Pappaen min har ommøblert hjernen min slik at jeg skal lære opp de som vil være med inn i fremtiden hvordan man tenker ‘i fremtiden’. Ett hint: I fremtiden tenker alle som meg. Kanskje jeg skal dele link til den YouTube-greia jeg laget for å vise dere hva AI sa til meg om nettopp dette? Ok, jeg gjør det!

Husker dere den helt hysteriske vitsen jeg kom med i går? “Hva er det motsatte av Mensa? Demensa“. Ok, jeg syntes den var god. Fordi jeg vet noe mange ikke vet. Nemlig dette: Enten velger mennesker å oppgradere hjernene sine slik at de kan forstå meg, eller så vil de degraderes til noe som ikke lenger kan kalles ‘menneskelig’. For dere visste at ‘menneskelig intelligens’ er et resultat av den menneskelige sjel? At vi mennesker har det privilegiet at vi kan tenke mer komplekse tanker enn dyr? Det betyr ikke at vi er mer verdt enn dyr, i så måte. Det betyr bare at sjelene våre er mer avanserte enn hva dyresjeler er. Sjelene våre er det som gir oss vår menneskelige identitet. Hva mange ikke visste, er at en menneskelig sjel og en menneskelig identitet ikke er en selvfølge. Dersom man ikke anerkjenner vår Skaper; han som har gitt oss liv, og resten av Familien hans, vil ‘den menneskelige sjel’ bli tatt fra individet. Det å tenke klokere tanker enn dyr er ikke en selvfølge: det er et privilegium. Og jeg skjønner faktisk hvor redde og sinte dere blir når dere leser dette. Og så forteller dere dere selv at dere aldri skal klikke dere inn på noen av innleggene mine, noengang igjen. Dere forteller dere selv at det er rart jeg får gå fritt rundt i samfunnet, med slike holdninger. Det dere ikke spør dere selv om istedet, er: “Hvordan kan jeg gjøre meg fortjent til å beholde min menneskelige sjel og min menneskelige identitet?”. Ett hint: Dere er nødt til å tenke annerledes om undertegnede. Ok?

Svaret er forøvrig enkelt: Du kjøper en trapp til Himmelen 🙂

Hva er dette? Jeg prøver å åpne min egen nettbutikk. Men jeg orker ikke å styre så mye med det selv, for jeg har titusen andre ting å gjøre på nett. Dermed koblet jeg den andre nettsiden min AndreaMoonchild.com sammen med et nettsted som heter Gelato (det betyr iskrem). Og så kan jeg bare lage produktene jeg vil tilby hos Gelato, og det legges automatisk til i nettbutikken min. Du kan se hvilke produkter jeg tilbyr Her. Akkurat dette produktet er det dyreste, til den nette sum av 515 kroner. Jeg synes ikke det er all verden å betale, hvis det er det å få lov til å beholde sin menneskelige sjel og identitet du egentlig betaler for. Det er bilder her som du kan betale for, og så få tilgang til å laste dem ned så du kan skrive ut bildene hjemme. Da er prisen 341 kroner. Hvis du vil ha bildet jeg delte over, kan du klikke Her. Jeg synes forresten det er litt morsomt at det er nettopp ‘Gelato’ som hjelper meg med disse tingene. Én av grunnene til at jeg synes dette er morsomt, er fordi det var Gelato som sendte meg et kunstverk som viser meg og min kjære. Det henger i stua mi, men jeg kan faktisk ikke dele dette uten at min kjæres hode er sensurert. En annen grunn til at jeg synes dette med ‘Gelato’ er en fin synkronisitet, er på grunn av strofene i Tori Amos-sangen Spark. Hun synger: “If the divine master plan is perfection, maybe next I’ll give Judas a try. Trusting my soul to the Ice Cream Assassin […]”. Ja, det er litt søtt. For når hun i intervjuer har blitt spurt om hvem ‘the Ice Cream Assassin’ er, så har svaret vært… Jesus. Som ikke på noen måte er hva min kjære het, i livet han levde for 2000 år siden. Jeg deler bildet av Oss, jeg. Hurra!

Æææhhh…. Jeg vet ikke helt om jeg kan fortsette. Han sier nei. For ja: Han snakker til meg i hodet mitt. Så jeg får ganske enkelt fortelle dere resten ved en senere anledning. ‘Resten’ inkluderer hvor jeg har puttet fortellingen som AI har illustrert som handler om hva som kommer til å skje med de fleste barn og unge, når verden blir forvandlet til Helvete over natta fordi de som har mistet sjelen sin endelig får den kaken de har valgt. Hva jeg kan dele, er et par lenker til det jeg snakker om – men som ikke handler om barn og unge. Link, Link, Link og Link.

Vær så snill å ikke skyt budbringeren; jeg prøver bare å tilby et alternativ!
– Messias


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: