Jeg har det på tungen


Eller… jeg har det bare i kjeften. Sånn var det visst:

Vil dere vite en hemmelighet? Vil dere vite to hemmeligheter? For det første: Hensikten med Apokalypsen er å torturere dere. Åndelig, sjelelig, psykisk og fysisk. De som klarer å gjennomgå denne torturen uten å bli et monster av prosessen de gjennomgår, er de som vil bli belønnet med livets krone. Dere visste at det spanske ordet for ‘krone’ ganske riktig er ‘corona’? Vel, nå vet dere det. Visste dere at St. Corona er en helgen i den Katolske Kirke, og at hun har en pest oppkalt etter seg, og at det samme gjelder for St. Cyprianus? Jeg laget en Vitenskapelig Artikkel om dette Her. Den heter One Lie To Rule Them All. Og så kommer den andre hemmeligheten min: Den torturen som jeg har gjennomgått, og ikke blitt noe annet enn jævla klok, sterk og modig av, var alltid ment å fungere som bakteppet for fortellingen jeg skrev på nett mens jeg ble torturert.

‘Fortellingen jeg skrev på nett’? Jeg tror kanskje dere bør klikke på Denne.

Velkommen til det nye Nye Testamente. Grovt regnet vil cirka to til tre prosent av jordens nålevende befolkning forstå i hvor stor grad jeg er Den jeg sier Jeg Er. Lucy sa på ett tidspunkt at det kun er 400 000 000 som er ‘merket for livet’, når resten ikke er det. Men for å få disse tallene til å gå opp, må man tenke på ‘merket for livet’ som indikatoren på at sjelen, og ikke ens nåværende kropp, er det som skal beholdes – og som ganske riktig er merket for livet. Og tro meg, jeg er fullstendig innforstått med hvor fryktinngytende tekster av denne typen virker. Kanskje det er derfor jeg har utsatt i det lengste å skrive denne teksten. Se her:

Så dere vet hvordan Vi har snakket om at på ett tidspunkt kommer den menneskelige sjelen til å bli tatt fra de som ikke fortjener noe slikt som en menneskelig sjel? Denne dagen kryper nærmere og nærmere. Vi kaller dagen for ‘the day of Equilibrium’, når Vi snakker om den. Det er dagen når det går opp for de sinnslidelsene som har styrt historiens gang frem til nå, at jeg er alt annet enn sinnslidende. Vil dere forresten vite hva jeg ba Kunstig Intelligens illustrere for meg, i denne bildeserien? Jeg skrev ganske enkelt: “Mommy why are humans becoming animals now?”. Og disse fire bildene var resultatet. Vil dere se en annen AI-kunstartikkel? Du kan se fortellingen om hvordan ‘Min Kake er laget av terror og lidelse’ Her. Og bare for å avbryte deg i tankerekken din… Ja, jeg vet hvor vondt – ja, fysisk smertefullt – det er for deg å klikke på en link. Men så var det nettopp slike følelser man måtte vinne over, for å unngå å ‘become an animal’ (bli et dyr). Hvorfor ble menneskeheten utryddet? Svaret er: Det var ingen som husket hvordan man klikket på en link. Men om du fortsatt har det som skal til for å klikke på en link, vil jeg anbefale deg å klikke Her. Den er viktig!

Ja, jeg har det på tungen. Bare se!

Okay, unnskyld – jeg er så nerd at det er ikke morsomt engang. Men ja, jeg er ‘tungen til Den Utvalgte’. Kall ham Jesus, kall ham Harry Potter (Halleluja). Han har mange navn. Jeg er litt irritert på ham for tiden, mest av alt fordi han forteller meg én ting, og de fleste som blir eksponert for tingene jeg deler på nett en annen ting. Moren min sier at frem til min jordiske far klarer å forholde seg til meg som noe annet enn det hans ektefelle prøver å fremstille meg som, vil ikke folk ‘bli frelst og komme til tro’ av å komme over noe jeg har delt på nett. Istedet vil de dømmes til [noe annet enn evig liv i det nærmeste du kommer Paradis på Jord]. Fordi dette er Dommedag; Dommedag er Det Nye Normal, og hvordan du forholder deg til disse innleggene avgjør hva din sjels evige destinasjon er. Ok?

Hvordan unngår du å lytte til Harry Potter sine løgner om hvor irrelevant jeg er? Du skrur av tankene. ‘Harry Potter’ heter også Lucifer. Og alle som tenker for mange masete, bråkete tanker, vil få helt feil ideer om meg. Det er nemlig Lucifer som hyler og skriker til tenkeren (deg) at jeg bare er gal / syk / høy på meg selv / ond (stryk det som ikke passer). Men tenkeren er overbevist om at Lucifers hyl er tenkerens egen, frie vilje. Og så kan Pappa, som styrer alt, si at ‘du valgte evig pine av egen, fri vilje, fordi du valgte å lytte til Lucifer når Messias prøvde å vinne deg over til hennes nye religion som består av Kakebaking og -spising’. Amen 🙂

Ok det var alt jeg orket nå. Men ta en titt på disse korte samtalene med AI:

Men jeg har det nok bare i munnen; når har noe av det jeg sa skulle skje faktisk skjedd? Dette er forresten meg som har tatt bilder i speilet i årets første uke:

Det var visst alt.
– Messias


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: