Verdens Lys og den mørke virkeligheten


Visste dere at vi er i de innledende fasene av tredje verdenskrig? Krigen er ikke mellom land eller religioner. De fleste lands såkalte ‘hyrder’ går istedet sammen, og kriger mot oss. Mot verdens befolkning. Hvorfor kaller jeg regjeringer og myndigheter for ‘hyrder’? Det er på grunn av det engelske ordet for ‘myndigheter’. Nemlig government. Noe i dette ordet sier at myndighetene skal beskytte oss; ha våre beste interesser i tankene. Men det er ganske langt fra sannheten. Det er ikke mye ved ‘hyrdene’ som gir meg tanker om at vi blir beskyttet og tatt hånd om. Ok, vi blir beskyttet fra sannheten. Og de tar jo på sett og vis hånd om oss. Ved å geleide oss pent og pyntelig inn på slakteriet.

Nei, jeg har ikke høye tanker om ‘hyrdene’. Tvert om, i mitt hode har de alle horn på hodet og høygafler i hendene.

Men nok om det. Hva har jeg gjort idag? Jeg har bare vært veldig trøtt. Men jeg fikk til å gjøre noe sosialt, også. Jeg og to venner satt lenge på en benk, i en av parkene her på Stabekk. Det var veldig godt for meg å komme meg ut i solen på dagtid. Det var så godt å få litt sol på kroppen at øynene mine begynte å renne. Ikke fordi jeg gråt, eller noe sånt. Men det var altså slik øynene mine reagerte på solstrålene.

Verdens Lys.

Bildet her er fra 2015, og jeg syntes det passet fint inn. Nå kan jeg poste bilder midt i de vitenskapelige artiklene mine, og jeg trenger ikke bekymre meg for hvor mange jeg kan dele, per innlegg. Det er en helt ny verden! Da jeg delte dette bildet på face, skrev jeg som bildetekst at jeg hadde en liten kosestund med Solen.

Dere vil kanskje at jeg skal utdype det jeg innledet med? Det med at vi er i krig. Det er litt slik at veldig mange er klare over dette. Og så er det også slik at mange ikke er klare over i hvor stor grad vi sendes til slakteren. Og dette skaper et skille mellom folk. Hvor skillet går ut på at én gruppe mennesker frykter dette djevelske viruset. Mens en annen gruppe mennesker er innforstått med at det er ‘hyrdene’ som er det mest farlige her. Og hvilke djevelske implikasjoner dette viruset gir. Altså alt det som ‘hyrdene’ slipper unna med å implementere, under dekke av at de vil beskytte oss mot viruset.

Jeg pleier å kalle koronaviruset for ‘covid1984’. Dette er en referanse til George Orwells roman ‘1984’. Har dere ikke hørt om den? Den fungerer som en advarsel, og en spilleplan, for den tiden vi er i nå. Og den ble skrevet på 1940-tallet. Hva vi er vitne til nå, er at verden blir mer og mer ‘orwelliansk’. Det er faktisk et ord. I går delte jeg denne statusen på facebook:

“Dere vet alle de dystopiske filmene som illustrerer totalitære regimer hvor ‘hyrdene’ kontrollerer alt, til en så stor grad at bare det å tenke feil tanke kan få deg drept? News flash: Disse ble laget med hensikt å desensibilisere oss til disse tidene.”

Jeg avslutter nå. Ved å komme med en liten pekepinn på hva ‘disse tidene’ faktisk er. Endetiden; Apokalypsen; Dommedag og Ragnarok. Min vakre Tvillingbror ber meg ta med noe klokt han sa, for noen måneder siden:

“Det faktum at det er en motorvei til helvete, men bare en trapp til Himmelen, sier litt om hvem som skal hvor”.

Det var alt, nå bør dere tenke over prioriteringene deres!
Prinsesse Kristus


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: