Zombies, anyone?


God kveld, verden. Vil dere se hva som er utgangspunktet for denne vitenskapelige artikkelen? Denne nettsiden. Jeg er fem år og skjønner ikke forskjell på høyre og venstre. Men en liten del av meg forstår at det trolig ikke er helt uten grunn at Center for Disease Control skriver om å være forberedt på zombieapokalypsen.

Fordi jeg har vært gal i mange år, har jeg mistet mange av de jeg trodde var vennene mine. Jeg skal ikke nevne navn – – – da disse kommer til å bli til zombier og miste sjelen sin. Jeg bare tuller. Poenget var uansett at enkelte av de ‘vennene’ som har forsvunnet, har brukt dette som et argument for at jeg ikke er verdt deres tid og energi lenger. Altså at jeg går og forbereder meg mentalt på et scenario illustrert i alskens zombiefilmer og -serier.

Men nok om det. Hva har jeg gjort idag? Litt forskjellig. Hvor ett av gjøremålene på ingen måte var å sitte på en bar hvor det ble servert alkohol. Det ville vært rart, med tanke på at jeg stort sett ikke forlater Mini-Himmelen. Det er en liten sjanse for at jeg var på Fornebu, uten at jeg skal bekrefte dette. Når sant skal sies, husker jeg ikke hva jeg har gjort idag. Men jeg vet at jeg våknet klokken 11:38, uten å være det spor trøtt.

Hvis jeg spør Gud pent, forteller han meg at minnene mine har blitt slettet fordi jeg var i mitt ‘Avatar-mode’ i kveld, og… eh…. jeg husker bare at jeg stod opp.

(Egentlig er det hemmelig, sier Pappa…)

Vil dere se hvordan jeg så ut da jeg skulle prøve å forestille en zombie? Dette var før jeg sminket meg:

Pappa ber meg kalle dette bildet ‘Lazarus-ing’

Neida, jeg får lov til å dele litt av det jeg har gjort idag. Punktvis, i tre punkter – sier Mamma. Det er hun som er størst fan av lister….

  • Jeg har fortalt en agnostiker om hvorfor Yeshua *egentlig* var her, for 2000 år siden, mens Yeshua (i sin nåværende inkarnasjon) var i rommet.
  • Jeg har vært så oppladet av den Kosmiske Energien at jeg følte jeg kom til å besvime. Det var altså mens jeg var i mitt ‘Avatar-mode’. Mer om det under.
  • Jeg har delt Dette på facebook.

Ja, og ‘Avatar-mode’ er en referanse til ‘Avatar – the Last Airbender’, som er en animert serie om Aang. Han er en slags messias. Og han er skallet. Han har superkrefter, fordi han er ‘the Avatar’. Og det er når han er i sitt ‘Avatar-mode’ at han har sterkest krefter. Dit kommer han fordi han er så latterlig god til å meditere. Det er en sjanse for at det jeg nevnte i punkt én på listen min, er ‘å lære verden om viktigheten av meditasjon’.

Det er også en sjanse for at oppskriften på å IKKE bli en zombie, er å lære opp hodet ditt til å ikke tenke tanker!

Det er også en sjanse for at jeg fortalte tidligere nevnte agnostiker at Jesus er skallet nå. Og at vedkommende pekte på min vakre Tvillingbror, og sa: “Ja, og han står der”. Tror dere meg ikke? Trefoldighetskirken i Oslo har dette blyglassvinduet:

The Messiahvatar

Det var alt. Nå må jeg snakke med min Pappa Kongen. Han er Gud på Jordkloden 🙂
– Prinsesse Kristus


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: