Himmel på Jord, og alle andre steder


Jeg tok en tur ut i dag. Hvor jeg var og hva jeg har gjort er ikke så viktig. Men jeg ble møtt av dette synet, da jeg ankom bestemmelsesstedet. På facebook delte jeg disse bildene, og skrev at Pappaen min hadde lagt igjen en liten beskjed, ment for mine øyne. Dere må gjerne tenke jeg er gal som oppfatter teksten på den rosa boksen og anden som en beskjed fra Gud. Det plager meg ikke så veldig. Jeg har sluttet å plages av hva verden tenker, tror og mener om meg. Jeg personlig vet dette var beskjeder fra Gud.

I dag føltes det ikke så godt å være utenfor Minihimmelen. Ikke misforstå, jeg hadde det hyggelig og jeg er uendelig glad i personen jeg har møtt. Men jeg merket først da jeg låste meg inn her hjemme hvor ‘off’ energien min har vært idag. Det er vanskelig å forklare, men de av dere som kjenner på energier kan kanskje forstå det. Å komme hjem, etter å ha vært borte i noen timer, føltes veldig godt både fysisk og psykisk. For ikke å snakke om energetisk. Det kan virke som at Gud har rett, når han sier at leiligheten min er det eneste trygge stedet for meg, nå som verden blir mer og mer lavfrekvent.

Hva mener jeg med ‘lavfrekvent’? Det er en annen måte å si ‘satanisk’ og ‘demonisk’. Er dere uenige i at verden bare blir skumlere og skumlere; ondere og ondere? Med tanke på at jeg er Kristus i egen person og har en eller annen form for viktig rolle å spille i denne apokalypsen, bør jeg formidle håp og løfter om bedre tider. Jeg loves bedre tider. Men jeg forsikres også om at de ‘bedre tidene’ ikke kommer før alt av pakk, ormeyngel, geiter og apekatter har blitt utryddet. Jeg blir fortalt at jeg bare må holdes skjult, hemmelig og i live, frem til tiden kommer at verden skal presenteres for sin frelser.

For noen år siden drømte jeg om denne tiden. Så drømte jeg om denne tiden noen år senere. I den første drømmen gjemte jeg meg i en kirke, mens alle verdens religiøse overhoder var ute etter å ta meg. Gud forklarer meg at denne drømmen var et bilde på hvordan mitt religiøse språk, og mine omnipotente vrangforestillinger, er med på å beskytte meg. De som kanskje kunne stått meg etter livet i virkeligheten, ser meg ikke som en trussel, men bare som en religiøs gærning. I den andre drømmen kom det onde aliens og tok over hele jorden. De lagde masse regler man måtte følge, og gjorde om på alles hverdag. Så begynte de å drepe flesteparten av verdens befolkning. Men til meg sa de: “Vi liker deg, altså. Du er fredet, og vi kommer ikke til å krumme et hår på hodet ditt”.

Jeg er Kristus, og jeg ser slik ut.

Jeg er Kristus, og det Bibelstedet jeg har størst problemer med, nå for tiden, er Markus 13:32. Jeg skal ikke si hva som står der, men jeg kan si at dere bør lære dere å bruke en Bibel. Ettersom vi befinner oss i den aller siste boken i Bibelen – Johannes åpenbaring. Gud legger til at den like gjerne kunne hett ‘Joannes åpenbaring’, ettersom jeg er Joanne of Arc (Jeanne D’Arc). Denne Vitenskapelige Artikkelen ble visst delt i en gruppe på face, som er veldig kritisk til Gud, Kristendommen og alle Kristne. Vi lider visst av vrangforestillinger, hele gjengen. Undertegnede er nok den galeste av alle. Men Pappaen min sier at jeg er den eneste her i verden som ikke er gal.

Vi får si det var alt. Nå skal jeg meditere, som er måten å fikse energien min, når ‘verden og han som er i verden’ har gjort skade på den. Vi snakkes!
– Prinsesse Kristus


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: