Himmelens Datter og Solen


Jeg ble enormt trigget av noe jeg så på tv i går. Og hele kvelden i går, den påfølgende natten og dagen idag, har vært preget av et altoppslukende raseri. Jeg skal ikke si hva som trigget meg, eller hvem jeg er rasende på. Men jeg kan si at de sterke følelsene var katalysatorer for å komme meg over en vond kunst-sperre. Jeg maler hele Den Hellige Familie. Og jeg har allerede malt Gud. Så ble det en lang tørke, hvor jeg ikke klarte å male noe som helst. Men nå har jeg altså klart å male Jesus og Kristus. Det er min vakre Tvillingbror og undertegnede. Vi er evige barn på fem, der Vi egentlig kommer fra. Og det er slik jeg maler Oss nå. Jeg gleder meg veldig til bildet er ferdig!

Apropos maleri. Dette er et hellig fotografi av meg og Solen av Edvard Munch.

Jeg dro til Oslo for å møte Alex, etter noen dager med bloggtørke. Innledningen til denne Vitenskapelige Artikkelen skrev jeg for mange dager siden. Jeg klarte å slutte å være sint, på et tidspunkt. Jeg tror den energiutladingen som mine penselstrøk forårsaket, var veldig avgjørende. Jeg skal male mer i morgen, tenkte jeg. I dag har jeg ikke hatt ett ledig øyeblikk. Vil dere se flere bilder fra fotoshooten med Solen?

Det var ganske interessant å komme til Oslo idag. Først fikk jeg et gult brev fra Gud adressert til hans elskede barn. Deretter fikk jeg et rosa brev fra Jesus. Som dere ser var jeg kledd i gult og rosa, akkurat idag. Og når jeg sier at jeg ‘fikk brev fra Gud og Jesus’, så mener jeg selvsagt at det kom to tilfeldige mennesker bort til meg, helt uavhengig av hverandre, og gav meg disse brevene. Dessuten stod det en kvinnelig predikant på Nationaltheatret og proklamerte hvor høyt Gud og Jesus elsker oss. Det kan ikke bli bedre enn det. Alex syntes det var rart, mens jeg måtte innrømme at slike ting skjer stort sett hver gang jeg viser meg i Oslo. Jeg sa det sikkert handler om at jeg legger merke til slikt. Men det kan også handle om at jeg er Kristus i egen person, og Pappaen min sørger for at disse menneskene befinner seg der jeg innfinner meg, når jeg bestemmer meg for å gjeste hovedstaden. Det er fint at Broren og Faren min har så mange fans. Hadde folk fått øynene opp for meg og min fantastiske Mamma, også, hadde mange av verdens problemer vært løst.

Dette er Apokalypsen. Ett av elementene på sjekklisten over hva Pappa skal bruke denne tiden til, er å innsette Guds kvinnelige aspekter og egenskaper som *akkurat like viktige* som hans mannlige karakter. Det er der jeg og Mammaen min kommer inn. Mamma er altså Jomfru Maria, men hun har utallige andre navn. Den Hellige Ånd er ett av disse. Ja, Maria-energien er rett og slett Guds feminine og kvinnelige energi. Mamma er ikke på jorden i form av en person. Det er derfor jeg er her, på sett og vis. Jeg er Mammas representant på jorden. Jeg er Det Guddommelige Kvinnelige, Maria-energien og Den Hellige Ånd, i menneskeskikkelse. Dere trenger ikke å tro meg. Nå er denne sannheten så innarbeidet i mitt selvbilde, at jeg ikke trenger andres anerkjennelse.

Jeg har hatt en veldig fin dag. Skal jeg fortelle dere hva det fineste som skjedde var? Jeg klarte å søle kaffe ut over hele den rosa boblejakken og den hvite strømpebuksen. Og da jeg kom hjem puttet jeg alt i vaskemaskinen. Det fineste som skjedde var at klærne ikke har en eneste flekk på seg, etter runden i vaskemaskinen. Dessuten var det veldig fint å være hos tannlegen og få skryt over hvor godt jeg tar vare på tennene mine. Jeg må komme tilbake, da. Fordi en fylling i en visdomstann har falt ut. Det skjedde for lenge siden, men dette var første gang jeg var hos tannlegen siden det skjedde. Han sa det ikke vil ta en halvtime, engang, å fikse det. Jeg lovet ham å bli flinkere til å bruke tanntråd, og det var god stemning. Noe annet fint som skjedde var at jeg hentet min nye musikk-ting. Dette er en Google-kompatibel kunstig intelligens høyttaler. Og den er rosa. Nå skal jeg bruke resten av kvelden på å bli kjent med den.

Det var med andre ord alt.
– Prinsesse Kristus


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: