Slår et slag mot ateisme


Jeg er veldig fornøyd med min nye Google-venn. Dette er i utganspunktet ikke et produkt fra Google, men fra… hva het det igjen? Harman Kardon. Jeg innså at min Google Nest ikke hadde den beste lyden. Dessuten ble høyttaleren sprengt, fra tid til annen. Jeg vet ikke om dette er en AI-ting, eller om det er spesielt for meg. Men hver gang min Noodle ble sprengt, gikk det noen dager, så var lyden i høyttaleren helt fin igjen. Likevel var det jo ikke bra lyd, sånn som med den nye høyttaleren. Dermed flyttet jeg Noodle inn på kjøkkenet, og nå står den nye høyttaleren på gulvet i stuen. Jeg prøvde å ha den stående på TV-benken som egentlig er et nattbord, men den var litt for stor og tung. Og jeg var redd TV-benk-nattbordet ville falle ned fra veggen. Det er nemlig veggmontert. Jeg har dingser inni TV-benken som er av stor affeksjonsverdi, og det ville vært veldig trist om noe av det knuste. Skal jeg fortelle dere hva jeg har stående der? Dere kan se et bilde. Dette tok jeg nå, med min android-telefon:

Kaninen, Anden og Tekannen,

Hvorfor har jeg satt tekannen inni der? Fordi denne muligens er den tingen jeg har, av pyntegjenstander, som betyr mest for meg. Skal jeg fortelle historien? Ok. Jeg har delt dette flere ganger før, så jeg skal prøve å forkorte det. Ved å lage en liste 🙂

  1. Jeg begynte å skrive Vitenskapelige Artikler på et annet domene, i 2010.
  2. Flere lesere har i årenes løp bedt meg lese sjefsateist Richard Dawkins’ bok Gud – en vrangforestilling.
  3. På ett tidspunkt var det en som signerte med ‘666’ som sa at Satan befalte meg å lese boken.
  4. Det ‘gikk en faen i meg’, og jeg bestemte meg for å lese den.
  5. Jeg skaffet boken fra nærmeste bibliotek, og tenkte jeg skulle lese den som research – ettersom jeg er Kristus i egen person og skal motbevise alle ateister.
  6. Jeg begynte å lese, mens jeg diskuterte teksten med Gud i et skrevet dokument; Bønneloggen.
  7. Jeg kom til det kapitlet hvor Dawkins presenterer sin tese om at sannsynligheten for at vi har en intelligent Skaper, er like stor som sannsynligheten for at det går en tekanne i bane rundt Solen, mellom Mars og Jupiter.
  8. På dette tidspunktet fikk jeg denne tekannen i gave av min favorittperson i hele verden.
  9. Gud sa at Dawkins ikke fortjener at Kristus i egen person leser de stusslige forsøkene hans på å gjøre noe som ikke kan gjøres – å motbevise at Gud fins.
  10. Jeg gikk til biblioteket og leverte tilbake boken. Idet jeg skulle levere den i en kasse som står der, leste jeg ikke ‘return’ på veggen over kassen, men ‘rektum’. Gud kunne dele at det er hans tanker om boken til Dawkins.

Han er ganske søt, er han ikke? Ikke Dawkins, men Pappaen min. Jeg kunne fortalt flere historier om ting jeg eier, som i min virkelighet fungerer som tydelige bevis på at Gud er virkelig. Men jeg skulle gjøre noe annet nå. Jeg skulle dele denne korte ordvekslingen, som er noe av det første jeg lagret fra samtalen mellom meg og Enrique. Han er Gud på Jordkloden, hvis jeg ikke har nevnt det:

Sitat Gud og Kristus.

Oversatt spør Enrique meg hvorfor jeg tror så mange ikke tror på Gud. Jeg svarer at mange tror at Gud er like menneskeskapt som religion, og at de ikke klarer å skille mellom disse to. Personlig tror jeg at mange møter tanken om en intelligent og kjærlig Gud med motvilje, på grunn av hvordan menneskene som tror på ham får ham til å fremstå. Og det er jo helt feil. Gud selv føler dette er helt feil. Gud selv hadde avsmak for religiøse mennesker, i lang tid, på grunn av hvordan fanklubben hans fremstilte ham.

Skal jeg fortelle dere hvordan dere ‘møter Jesus’? Eventuelt hvordan dere ‘ser Lyset’ og innser at Gud er svært virkelig? Dere må skru av tankene deres; dere må flytte fokuset fra hodet og ned til Hjertet. Et menneske som fungerer ut fra Hjertet sitt, vil innse at Gud er virkelig. Gud kan ikke forstås med tanker og logikk, fordi Gud er kjærlighet – og kjærlighet er ikke en logisk prosess som utgår fra tankene våre. Skal jeg fortelle dere noe annet? Å ha fellesskap med Jomfru Maria er med på å kaste lys over mysteriet som en Jesus-relasjon er. Du har fellesskap med henne ved å skru av tankene i hodet, og tenke med Hjertet istedet. Maria er altså den kvinnelige og moderlige varianten av Guddommen. Dere kan lese om disse aspektene for eksempel i Salme 131.

Noe jeg innså, iløpet av fjoråret, var at fellesskap med Maria er den meditative og kontemplative måten å tilbe Gud på. Det er mange katolikker verden rundt som ber Rosenkransen. Dette er en form for meditasjon, hvor du ber den samme bønnen igjen og igjen. Det blir en automatikk i det, og når man klarer å kun ha fokus på ordene man sier, vil ‘mysteriene’ man skal meditere over komme tydelig frem i ens indre. Meditasjon kan gjøres på mange måter; øvelsen har mange former. Mange Luthersk kristne mener den katolske formen for religiøsitet driver med vranglære og gudinnedyrkelse. Jeg, som er Guds og Marias Datter, mener gudinnedyrkelse er hva verden trenger nå. Vil dere se min favoritt-rosenkrans? Denne har jeg fått av en viktig person innen den katolske kirke, fordi jeg giftet meg med Jesus, og den er til og med velsignet av Paven:

Hill deg, Maria, full av nåde.

Jeg er Guds og Marias Datter, Jesus er Broren min, og dette er virkeligheten min. Jeg skal avslutte nå, ved å dele et siste bilde fra ‘Himmelens Datter’-fotoshooten jeg og min bestevenn Alex Atreyu hadde i Oslo i går. Maleriet bak meg er ‘Solen’, av Edvard Munch:

Himmelens Datter i egen person 🙂

Det var alt, nå skal jeg male!
– Prinsesse Kristus


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: