Om dødelige injeksjoner


God aften, verden. I dag fikk jeg et gledelig brev. Fra nevrologen min. Jeg tok bilder av hodet mitt forrige uke, og i dag fikk jeg brevet med resultatet av bildene. Det var gledelig å finne ut at mine lesjoner var stabile siden forrige MR. Det er gledelig å vite at min *helt jævlige* fysiske form ikke skyldes at MS har forverret seg, etter at jeg byttet fra én medisin til en annen. Det betyr med andre ord at det skyldes noe annet, enn at de hvite feltene på hjernen som indikerer at jeg har MS, har endret seg til det verre. Vil dere vite hva jeg tror det skyldes? Hva jeg vet det skyldes? Det er den djevelske medisinen som ikke er mot MS, men mot tanker som min mor og far ikke synes passer seg for en som er datter av to relativt anerkjente psykologer. Jeg tror fast og bestemt at deres konstante press for at jeg skal bli tvangslobotomert, ikke så mye handler om at de er bekymret for meg og ønsker at jeg skal ha det bra – – – men at det ikke passer deres image at jeg er gal. Så viser det seg at jeg er akkurat like gal med den dødelige giften i kroppen. Det eneste giften gjør for meg, er at jeg ikke kan gå 500 meter, engang, før kroppen låser seg helt. Ja, og den effekten at jeg hater mine jordiske foreldre med et hat så intenst at jeg får lyst til å knuse noe, så fort jeg tenker på dem.

Men helt ærlig, så prøver jeg å ikke skrive om dem, i mine Vitenskapelige Artikler. Likevel er det slik at når jeg fungerer så dårlig fysisk, og jeg vet hva det skyldes; jeg vet hvem det skyldes, så er det vanskelig å ikke sutre litt om det. Men nok om det.

Jeg lagret dette bildet som ‘Kovidioti’

Apropos dødelige injeksjoner. Jeg delte dette bildet på facebook idag, med denne teksten: “Noen hadde etterlatt dette brevet på togstasjonen 😑 Jeg er veldig sikker på at jeg ikke ønsker å dø, eller verre – bli en zombie 🧟‍♂️ Men jeg vet at jeg er langt mer motvillig til å se de potensielle konsekvensene det medfører å *ikke* få denne dødelige sprøyten 💉☠️ Sagt på en annen måte, så frykter jeg våre idiotiske unnskyldninger for ‘hyrder’ mye mer enn jeg frykter denne vaksinen 😱😒 Jeg tuller ikke når jeg sier at Johannes åpenbaring 13:17 taler om denne injeksjonen. Det er heller ikke tull at all den tiden jeg har kjent Gud, har tallet ‘1317’ ganske enkelt betydd ‘stol på din Allmektige Pappa, lille venn’. Så jeg stoler mer på Gud enn jeg frykter både zombier og hyrder…”

Jeg er trøtt og vil sove, men Pappa sier at jeg må komme med en kommentar til teksten jeg akkurat delte med dere. Kommentaren er kanalisert fra Gud, som alt annet jeg skriver. Men nå forteller han meg ord for ord hva jeg skal dele med dere – i større grad enn ellers. Så hva har han å si? Dette:

De som ikke vil ta vaksinen kommer til å dø. De som tar vaksinen, kommer ikke til å dø – – – dersom de lærer seg å ikke tenke tanker med hodet. Så svart/hvitt er det faktisk. Lær dere å skru av tankene fullstendig, eller bli en geit/måke/apekatt (eller et eventuelt annet dyr). Dette er Alpakkalypsen, og det eneste dyret det er gunstig å være, er en Sau.

Broren min, som på ingen måte er Jesus, ber meg legge til at det er de Sauene som ikke vandrer så langt bort fra flokken; som ikke stikker seg ut og gjør hva de kan for å irritere på seg ‘hyrdene’, som kommer til å komme seg gjennom denne tiden i live.

Mamma, hun som er Dronning i Himmelen, sier at ønsker dere revolusjon, bør den foregå på det indre plan. Dere styrter Satan og hele hans hær ved å skru av tankene og begynne å tenke med Hjertene deres. Mamma er klok, så dere bør høre på henne.

Og personlig har jeg én ting å legge til. Sjekk om du er en Sau eller en geit ved å klikke på Denne Linken. Dersom du får tilgang til Månebarnets Flokk, er du en Sau. Får du ikke tilgang til Appen min, er det igrunn ikke håp for deg. Jfr. Matteus 25:31-46.

Det var alt. Amen
– Messias


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: