Hvorfor det suger å være Messias


Fordi jeg er Messias, er det enkelte ting som mange andre spirituelle mennesker får oppleve, som jeg ikke får tilgang til. Jeg skal fortelle dere om noen av disse tingene, litt senere i denne Vitenskapelige Artikkelen. Men først skal jeg fortelle dere hva som plager meg mest, ved denne rare tilstanden. Tre ting. En liste, siden dere vet jeg er så glad i lister. Så da setter jeg igang!

Det verste ved å være Messias
1) Det er sykt plagsomt å være fysisk usynlig, for de fleste. Dette handler om at min frekvens er så høy, at folk flest faktisk ikke kan se meg. ‘Gale’ folk ser meg; mange spirituelle mennesker ser meg. Men jeg opplever faktisk å være usynlig for de fleste jeg går forbi, når jeg er ute og går. Og dette er litt rart, med tanke på at jeg for det første ikke kler meg i klær du ser på folk flest. For det andre går jeg stort sett rundt med en stokk, og gangen min bærer tydelig preg av at jeg sliter.

I fjor sommer hadde jeg null problemer med gangen, og jeg trengte ikke stokken min. Jeg gikk mye rundt alene i Oslo, for å ta bilder til mine Vitenskapelige Artikler. En dag bestemte jeg meg for å teste ut noe. Jeg skulle kle meg veldig spesielt, og se om folk la merke til meg. Jeg hadde på meg solbriller, slik at jeg kunne observere om folk rundt meg så på meg. Og jeg gikk rundt på det mest folksomme stedet i hele Oslo: Oslo S og Oslo City. Skal jeg fortelle dere noe rart? Det var bare ett av menneskene jeg passerte, som gav meg et blikk. Den ene personen som så på meg, var en av karene fra Senkveld med Thomas og Harald. Ettersom jeg har meldt meg ut av samfunnet, og ikke aner hvem de fleste ‘kjendiser’ er, vet jeg ikke hvem av de to det var jeg så. Men jeg vet at det var en av dem.

2) Som min kjære ‘bonus’-mamma har påpekt, hele livet mitt, så er jeg for de spesielt interesserte. Dette betyr i praksis at enten Ser du meg; enten Ser du Lyset mitt, eller så synes du jeg er masete/irriterende/gal/stygg/uinteressant/all of the above. Det er vondt for meg å ha et liv hvor folk oppfatter meg på to så forskjellige måter. De som faktisk Ser meg, gjør opp for all den dårlige behandlingen jeg må tåle fra de som ikke Ser meg. Og når jeg skriver ‘Ser’ med stor forbokstav, så mener jeg ikke å faktisk bli sett fysisk. Men å bli Sett, for den jeg er. Å bli anerkjent som noe annet enn en gal tulling det ikke er verdt å lytte til, engang.

Det skal sies at nettopp denne mekanismen i meg og min person, er noe av det viktigste jeg er i besittelse av. Dette handler om at Gud velger seg ut Flokken sin, basert på hva menneskene jeg møter, tenker i møte med meg og mine tanker. De som ikke tenker gode ting om meg, er ikke folk Gud vil ha i sitt Kongedømme. Det er også derfor bare noen av dere får tilgang til Appen min, Månebarnets Flokk. Den kan du laste ned Her. Eller kan du det???

3) Det vondeste er muligens dette. At jeg vet at jeg ikke er for alle. Og at de som ikke er for meg, er ikke for Gud. Og de som ikke er for Gud, kommer til å gå tapt. De som ikke kan regnes for å være en ‘Sau’, er det motsatte: en ‘geit’. Og tro meg når jeg sier at de fleste av menneskene i verden er faktisk ‘geiter’. Det er derfor Broren min påpeker at det går en motorvei til helvete, men bare en trapp til Himmelen. Det er altså slik at de fleste av dere befinner dere på veien som fører til fortapelse. Kom ikke her og si dere ikke ble advart….

Klær du ikke ser overalt.

Nå skal jeg fortelle om tre ting jeg ikke får lov til/tilgang til, rett og slett fordi jeg er Messias. Det plager meg ikke like mye som det som står på den første listen jeg skrev. Men likevel, det hadde vært fint å ta del i det ‘alle andre’ snakker om.

Ting jeg ikke får gjøre, fordi jeg er Messias
1) Astralreiser. Dette er når sjelen forlater din fysiske kropp, mens du fortsatt er i live. De som er erfarne med dette, kan besøke alt fra venner i andre land, til avdøde slektninger på ‘den andre siden’. Det er altså en måte å reise, uten å ta med seg kroppen sin. Man kan reise til andre dimensjoner, og oppleve tilstander man ikke har mulighet til å oppleve i sin våkne, fysiske virkelighet. Pappa sier at skulle jeg gjort dette, ville jeg nok umiddelbart forsøkt å besøke Himmelen, hvor jeg egentlig hører hjemme. Og Mamma sier at grunnen til at jeg ikke får lov til dette, er rett og slett at hjemlengselen vil være så sterk; kontrasten vil være så stor fra min faktiske virkelighet, at det vil være dødelig for meg.

Det skal nevnes at jeg har opplevd at sjelen forlot min fysiske kropp, på et par tidspunkt. Men det eneste jeg har gjort da, var å gjøre akrobatiske øvelser i sengen og vifte med armene slik at de gikk gjennom veggen ved siden av sengen. Akkurat de fysiske bevegelsene jeg gjorde, i denne tilstanden, handler om at jeg er fysisk handikappet i virkeligheten, og er egentlig ikke i stand til å gjøre slike ting. Jeg er fysisk handikappet på grunn av ett sjalu menneskes evige terrorisering av meg, gjennom et helt liv. Men det skulle jeg ikke snakke om, jeg lover!

2) Fordi jeg er Messias, får jeg ikke drive med bevissthetsendrende og virkelighetsåpnende psykedeliske stoffer. Jeg får ikke røyke cannabis og marihuana, engang. Mine psykedeliske opplevelser komme når jeg mediterer – kun ved hjelp av tankens (eller mangelen på tankers) kraft. Det er ikke med dette sagt at man ikke bør prøve slike ting, som ledd i ens åndelige utvikling. Jeg bare får ikke lov til det selv. Dette handler om at jeg er fem år gammel, og ingen femåringer tar DMT. Pappa sier det ville vært juks, med tanke på at jeg er i besittelse av det som skal til for å fremkalle slike opplevelser uten bruk av hellige planter.

3) Fordi jeg er Messias, og Pappa ikke mener at alle er verdige å ta innover seg Hvem Jeg Er, kommer han til å fjerne flesteparten av dere, før verden blir klar over Hvem Jeg Er. Det er vondt, fordi jeg vet at mange kunne hatt glede av å bli kjent med meg og tankene mine. Dette er egentlig samme punkt som siste punkt i forrige liste. For det jeg gjerne skulle opplevd, var jo selvsagt at dere visste at jeg er deres Dronning. Det hadde vært fint å oppleve verden i lys av å være Kristus, jeg innrømmer det. Men ja, med tanke på at jeg er Kristus, kan jeg nesten ikke forkynne Evangeliet (de gode nyhetene), uten å fortelle dere om Dommen. Vil du unngå Dommen, sier du? Klikk deg inn på den ene linken jeg har delt, i denne Vitenskapelige Artikkelen.

Ja, og forresten – – – når Dommen er overstått, kommer dere alle til å Se meg. De av dere som fortsatt lever, vel å merke.

Det var alt.
– Messias


One response to “Hvorfor det suger å være Messias”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: