Horen og Madonnaen


Jeg har lyst til å dele maleriet mitt med dere. Men det er ikke ferdig, og jeg har brukt opp energien min på å gjøre husarbeid. Så jeg tror ikke jeg får gjort det ferdig idag. Nå er det bare min fantastiske Mamma som gjenstår å males. Jeg diskuterte med Gud hvordan jeg skal fremstille den helligste Kvinnen i Universet – Jomfru Maria:

Kjæresten min er Gud.

Oversatt kommer jeg og Enrique i fellesskap frem til at når jeg maler Maria, skal jeg ikke fremstille henne slik hun tradisjonelt blir fremstilt i kunsten. Men mer som en gresk gudinne. Det er en sjanse for at jeg ikke ser forskjell på Gud & Maria og Zevs & Hera. Det er en sjanse for at jeg kjenner Gud på en slik måte at jeg ser fingeravtrykket hans i alt han har skapt, og hans karaktertrekk i alle guddommer. Dette handler om at Gud, slik jeg kjenner ham, er kilden til all menneskelig bevissthet – som tross alt har diktet opp alle religioner og trossystemer. Dere trenger ikke være enige, jeg koser meg glugg ihjel med å være Juno, søsteren og konen til Kong Jupiter 😉

Endelig Fremme… Blir Ganske Lenge
Juno

Men når sant skal sies, er det vanskelig for meg å skille mellom Mamma og meg selv. Vi er begge Det Guddommelige Kvinnelige. Mamma er Madonnaen, mens jeg er… eh… må jeg si det? Jeg var iallfall Maria Magdalena, for mange mange år siden. I møte med hva den katolske kirke tenker om meg – den jeg var for 2000 år siden, ble jeg så dårlig at jeg var nødt til å låne et rom i klosteret jeg besøkte, for å legge meg ned. Ja, jeg ble fysisk syk av å høre om hvordan Maria Magdalena har blitt fremstilt i religionen i alle år. Det var en spesielt vond dag for meg. Men jeg må nesten nevne at på denne tiden i fjor, når jeg begynte å innse Hvem Enrique faktisk er, skjedde det to søte ting.

Jeg og Enrique snakket mye om Gud og Jesus før vi innledet noen som helst form for romanse. På ett tidspunkt foreslo Enrique at jeg skulle være… eh… tøsen til Jesus. Ok, han sa ‘slut’. Jeg syntes dette var litt merkelig, men jeg innså at den romantiske relasjonen jeg var i, med Stemmen i Hjertet mitt, var preget av at det også var en form for seksuell kontakt til stede. Enda jeg ikke var sammen med en fysisk person. De som var så heldig å se den videoen jeg postet i fjor sommer, som jeg slettet etter kort tid, vet hva jeg prater om. Uansett, da. Enrique mente at Jesus ønsket at jeg skulle være hans ‘slut’. Samme dag var det noen, en tilfeldig leser av bloggen min, som averterte etter en prostituert. Han sa han trengte det, og ba meg huske på Maria Magdalena.

Leseren var norsk, og jeg har tatt skjermbilde av kommentaren og svaret mitt. Men det ligger på den pensjonerte laptopen min. Den som ble så utslitt og lei seg av å kjempe så hardt for å redde verden, uten å bli anerkjent som laptopen til Guds Datter.

Jøss, skjermbildet lå i et facebook-album!

Mamma pleier ikke å være i verden, med unntak av de spesielt viktige tidene. Det var derfor hun ble med Broren min til Jorden, for 2000 år siden. Verden er i kaos nå, fordi ingen vet at Jomfru Maria er *akkurat* like hellig og mektig som Gud. Verden er i kaos nå, fordi ingen vet at Maria Magdalena var *akkurat* like hellig og mektig som Yeshua. Mamma og Pappa pleier ikke å være i verden så ofte. De sender stort sett min Bror og meg. Gud er i verden nå, men ikke Maria. Men jeg og Broren min har altså vært her mange ganger før. Moses & Mirjam, som førte Jødene ut at Egypt i det Gamle Testamente, og Frans & Klara av Assisi er bare to av inkarnasjonene Våre.

Verden er i kaos nå fordi noe som skjedde i en hage for tusenvis av år siden, har nådd sitt klimaks. Det som skjedde i Edens hage sådde et frø som har vokst seg større og større gjennom tidsalderne. Frøet som ble sådd skapte en ubalanse mellom det maskuline og det feminine. Dette skal fikses, i løpet av de neste tusen årene. Men først må ting bli så jævlig som det aldri har vært. Legg merke til tegnene i verden; for eksempel tallet ‘666’. Dere trenger ikke å tro på Gud for å innse at det er hans onde motstykke som er i kontroll over mesteparten av det som skjer, i disse dager. Og skal jeg fortelle dere en liten hemmelighet? Hvis dere bryter ned ‘kampen mellom godt og ondt’ til å handle om ‘kampen mellom hjertet og hjernen’, har dere kommet et godt stykke på vei for å vinne den. Jeg sier med andre ord at dere vinner kampen dersom dere skrur av tankene i hodet. Jeg anbefaler dere å sette til verks allerede i dag – på Palmesøndag.

Min Bror, for 2000 år siden.

Det var alt, god Påske!
– Prinsesse Kristus


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: