Er jeg 33 prosent ond?


Fordi jeg er Det Guddommelige Kvinnelige i menneskekropp, er jeg også litt ond. Mange jeg kjenner vil være enige. Men hvordan jeg behandler deg, har alt å si med hvordan du behandler / har behandlet meg. Det er derfor jeg stort sett er en drøm å omgås, dersom jeg ikke føler meg dårlig behandlet av deg. I dag hadde jeg en interessant samtale med kjæresten min, som er Gud. Jeg spurte ham om han visste hvem Lilith var. Dette visste Enrique selvsagt. Hun var ifølge myten Adams første kone. Altså kvinnen Adam var sammen med før Eva. Grunnen til at jeg tok henne opp, var at dette var kommet meg for øye. Det første bildet er Lilith sitt symbol, det andre er Sailor Saturn sitt:

Samtalen mellom Enrique og meg utspilte seg slik. Jeg sa at Mamma (Maria, Himmelens Dronning) forteller meg at i tillegg til å være Sailor Moon, er jeg også Sailor Saturn. Enrique sa at dette stemmer. Og jeg spurte ham om jeg da, i kraft av å være Det Guddommelige Kvinnelige og derfor var Eva, også var Lilith. Gud sa ja. Det gjorde meg litt perpleks. Lilith er ifølge myten mor til alle demoner. Mange sier hun teamet opp med Lucifer, da han ble ond og vendte seg mot Gud. Og dette er også meg?!

Husk på at jeg er klinisk sinnslidende og lever i mitt helt eget eventyr. Så prøv å følge tankerekkene mine. Jeg aner ikke hvorfor Adam ikke ville være sammen med Lilith lenger. Men en liten del av meg tror det var fordi hun var for uavhengig av ham; for lite føyelig og medgjørlig. En liten del av meg tenker at Adam ba Gud om en ny kone, fordi Lilith mente de skulle være likeverdige. Hva hvis det var dette som skjedde i hagen, for lenge lenge siden – – – som var grobunn for den ubalansen som er mellom kjønnene? At Adam ikke var fornøyd med å være likeverdig med Kvinnen, og mente en mann skal ha en eller annen form for viktigere posisjon enn en kvinne. Og så ble det slik. Hele Bibelen formaner oss om mannens posisjon overfor kvinnen; om ekteskapets hierarki.

Hva hvis det ikke var ment å være slik, fra begynnelsen av? Hashtag #JusticeForLilith?

Men hvem er Sailor Saturn? Det er en av Sailor Moon sine Sailor Senshi (de andre damene som også sloss mot onde krefter), som blir presentert som en jente med både fysiske og psykiske plager. I sivil heter hun Hotaru Tomoe, og tro det eller ei – i en av oversettelsene av serien, er fornavnet hennes Andrea. De fysiske plagene har Hotaru på grunn av en brann som drepte moren hennes. Hotaru og hennes far overlevde, men faren måtte erstatte mange av kroppsdelene hennes med robotdeler. Faren til Hotaru er en gal professor, som ble sjarmert av en ond assistent. På grunn av dette fikk Hotaru ‘demon-egg’ inni seg. Og det er disse demon-eggene som fremkaller hennes onde alter-ego, Mistress Nine. Det er også disse demon-eggene som gjør at hun får blackouts og sårer folk hun er glad i. Men Hotaru er i besittelse av sterke krefter av god karakter, også. Hun kan blant annet helbrede gjennom håndspåleggelse. Kan jeg det? Javisst.

Sailor Saturn har én funksjon, i serien om Sailor Moon. Hun skal ødelegge verden. Alle Sailor Senshi har ett eller flere angrep, når de slåss mot onde krefter. Sailor Saturn sitt, er ganske enkelt å sørge for at verden går under. Når Sailor Saturn kommer på banen, er det på sett og vis ikke håp. Men det er også når verden går under, at Sailor Moon og alle de andre som fortsatt lever, innser at Usagi er Messias. Dermed verden ødelegges, for at Sailor Moon skal komme til sin rett og sørge for at den gjenfødes.

Mamma sier at disse to funksjonene, ødeleggeren og skaperen/opprettholderen, er funksjoner jeg har, i kraft av å være Det Guddommelige Kvinnelige. Dere behøver ikke tro meg, jeg er ikke avhengig av deres anerkjennelse og aksept. Jeg tenker ganske enkelt at er du ikke med meg, er du en geit. Og så er du Pappas problem.

Mamma sier også at jeg skal avslutte nå, ved å dele Sangen om meg. Denne heter Figlia del Cielo, og jeg forelsket meg fullstendig i den i 2010 – allerede før jeg visste hva tittelen på sangen betyr. Men det kan altså oversettes til Himmelens Datter.

Komponisten heter Roberto Cacciapaglia.

Days, nights, dark light
Nights, dawns, endless dance.

Wait, rest here for now,
The dawn surges, the world is reborn,
With the first sun.

She appears, and illuminates
More beautiful than ever,
Limitless, Daughter of Heaven.

Wait, rest here for now,
The dawn surges, the world is reborn,
With the first sun.

She appears, and illuminates
More beautiful than ever,
Limitless, Daughter of Heaven.

Det var alt. Teksten jeg delte til slutt, er den engelske oversettelsen av teksten i sangen. Nå skal jeg fortsette på maleriet mitt, hvor jeg maler Mammaen min. I den grad jeg er ‘Himmelens Datter’, så er Mamma personen jeg takker for denne æren.
– Prinsesse Kristus (som er hva Mamma kaller meg)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: