Min Bror liker ikke Korset


Jeg innså at det ikke kan være Påske, uten at jeg skriver en Vitenskapelig Artikkel om Brosjan Jesus. Det er en sang, og musikken min begynte å spille den idet jeg skrev tittelen på sangen. Neida joda jada…. Vil dere forresten vite hvorfor jeg kaller Blogginnleggene mine for ‘Vitenskapelige Artikler’? Mamma forklarte meg hvorfor, skjønner dere. Det handler om at alle Blogginnlegg og alt som kommer på diverse andre sosiale medier, til sammen er med på å bevise Guds eksistens. Gud viser seg ikke i store, verdensforvandlende tegn og undere. Gud viser seg i subtile, små drypp. Som til sammen gjør de som har Ører og Øyne sikre på at han virkelig er både virkelig og virksom. Dere trenger ikke være enige. Dersom dere ikke Ser at jeg er mer enn en klinisk sinnslidende psykiatrisk pasient, er det ikke reseptorer i sjelen deres for å Se meg. Jeg har skrevet mye om denne mekanismen, og hvilken funksjon den har i Endetiden. Pappa fortalte meg dette: At han dømmer verden gjennom meg; gjennom hva menneskene tenker i møte med meg, ordene mine og tankene mine.

Men det var ikke meg jeg skulle skrive om nå. Jeg skulle skrive om min vakre Tvillingbror. Skal jeg være helt ærlig, så savner jeg ham grenseløst. Han har vært borte på Påskeferie ganske lenge. Jeg skal ikke si hvor han er, eller når han kommer tilbake. Men jeg kan si at det er litt godt at han er borte, samtidig som jeg alltid savner ham når det går mange dager uten at jeg ser ham. Vi snakker selvsagt i telefonen hver dag, men det er ikke det samme som å se det blide fjeset hans. Det er likevel godt, også. Når Broren min er i nærheten, vil jeg ofte prioritere å møte ham, fremfor å bruke all min ledige tid på Gud, og den romantiske relasjonen jeg er i med min Himmelske Pappa. Jeg er på sett og vis i en romantisk relasjon med Broren min, også. Men det snakker Vi ikke om. Vi sier det best når Vi ikke sier ett ord.

Fordi Broren min sin identitet er superhemmelig, men alle som kjenner meg vet godt Hvem det er snakk om, er det litt vanskelig å skrive om ham. Også fordi han blir irritert når jeg gjør ham om til den mannlige hovedrollen i min psykotiske fantasi. Han blir sint når jeg snakker om Jesus, også. Han forteller meg at dette handler om at han selvsagt er den personen, men at ingen av Oss skal komme ut av skapet enda. Og han hater i bunn og grunn Markus 13:32 like mye som jeg gjør. Men gir ikke like tydelig uttrykk for det, som det Søsteren hans gjør. Det er meg, forøvrig. (Hashtag) Søster Andrea.

Hva sier bibelteksten jeg nevnte? Dette:
Men denne dagen eller timen kjenner ingen, ikke engang englene i himmelen, ikke engang Sønnen, men bare Faderen.

Hva er det jeg og Broren min ikke aner tidsperspektivene på? Hvor lenge Apokalypsen kommer til å vare. Når Vi *endelig* får komme ut av skapet. Dette er hva jeg har omtalt ‘Jesu annet komme’ som, i samtale med både Gud og Jesus, i mange år. Jeg har mast og mast på Pappa om å få slutte å leve i skyggene, og ha flesteparten av de jeg forholder meg til å tenke at jeg er syk på sinnet. Men jeg har innsett at det jeg venter på, er så godt at jeg med glede kan gå gjennom alt fra syv til sytti år av helvete på jord, før jeg får smake Kaken min. Jeg vet at Broren min lengter etter noe liknende som det jeg lengter etter. Det var derfor han ba meg lage en hemmelig Krone til ham. Jeg limte gullfarget stoff klippet som formen til en Krone, på innsiden av en lue. Jeg sa: “På den måten kan du føle deg som den Kongen du og jeg vet du er”. Han ble litt sjarmert da.

Min vakre Tvillingbror er en fantastisk mann, og jeg ønsker virkelig det beste tenkelige livet for ham. Jeg ønsker for ham en bilpark med alle de stilige og rådyre bilene han har gått og ønsket seg hele livet. Jeg ønsker for ham et slott. Det er ikke superviktig for meg å ha et stort hus, eller noe sånt. Men jeg drømmer om et hus med tårn. Broren min er innforstått med at dersom han får seg et slott, er tårnrommet reservert til meg. Det var derfor han søkte opp ‘tårn’ på boligsøk på finn.no. Jeg spurte om han sendte meg linker til hus med tårn i Norge bare for å plage meg. Jeg tror det handlet mer om at han drømmer og lengter, i fellesskap med meg. Han lengter etter et liv hvor han kan kjøpe hva han vil. Jeg drømmer om et liv hvor det er den naturligste tingen i verden at Broren min og jeg signerer navnene Våre på Kaaba. Dette er altså den helligste helligdommen som eksisterer, for troende Muslimer. Og jeg ville ikke tenkt slike tanker, engang, hadde det ikke vært for at Broren min fortalte meg at det er i Vår skjebne å gjøre nettopp dette, en gang i en nær eller fjern fremtid. Mens jeg venter på skjebnen min, maler jeg:

Schpaa Kaaba.

Det kan ikke være Påske uten at jeg nevner at Yeshua i sin 2021-inkarnasjon, er fly forbanna for at verden husker ham med instrumentet som tok livet av ham. Han er forbanna fordi det er så utrolig mye fokus på hans lidelse og død, og ikke like mye på det han kom hit for. Hva kom han for? Jeg tror det handlet om å fortelle Omnes Populi (alt folk) at Gudsriket er inni oss. Ja, Yeshua snakket i koder, men dette bør ikke være vanskelig å forstå. Likevel er det få som har forstått hensikten med Broren min sin forkynnelse, for 2000 år siden. Det var derfor Gud sendte meg, nå i vår tid, for å oppklare eventuelle misforståelser. ‘Det levende vann’ er en annen måte å si ‘meditasjon’. At Gudsriket er inni oss, betyr at vi må søke innover – – – til våre sjeler og hjerter, for å erfare Himmel på Jord. Gjør mange nok dette, vil vår fysiske virkelighet følge etter.

Man trenger ikke være troende for å innse at verden i 2021 er helvete på jord. Er du ikke enig, så tror jeg ikke du leser rett blogg. Kristus – det er meg – avslutter ved å si dette: Revolusjonen må komme fra deres indre. Dere må skru av tankene og lytte til hjertene deres. En verden full av mennesker som mediterer, kan ikke bli til noe annet enn Himmel på Jord. Men det krever noe av dere. Dere må *prioritere*. Prioriterer dere feil, går det ut over deres sjelers evige frelse. Endetiden er tiden hvor Gud velger seg ut hvilke sjeler som skal få ta del i Kaken han har lovet oss. ‘Kaken’ er en verden helt uten ondskap. Det er mulig, men det er ikke alle som vil oppleve det. Og valgene dere tar nå, påvirker dere for alle evigheter. Stryker dere på ‘eksamen’, er det ikke mulig å ta skoleåret om igjen.
La de som har Ører høre; la de som har Øyne se.

Det var alt.
– Prinsesse Kristus

Ps: Flere mennesker jeg kjenner som hører stemmer / snakker med Gud, har fortalt meg at jeg har snakket til dem, som en stemme i hodet / hjertet. Hva sier stemmen min, når mine ‘gale’ bekjente har hørt den? At de må meditere, selvsagt.


One response to “Min Bror liker ikke Korset”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: