Messias liker søte ting


Skal jeg fortelle dere en søt historie? For noen år siden innså jeg at jeg veldig gjerne ville ha en søt, rosa kaffetrakter. Jeg fortalte ikke om dette ønsket til noen andre enn Gud, min Pappa. Men Gud formidlet ønsket til min favorittperson i hele verden – min skjønne lillesøster. Og jeg fikk ganske riktig kaffetrakteren jeg hadde ønsket meg, kort tid senere. Lillesøster er en spesielt oppegående agnostiker. Hun klarer å veie argumenter både for og imot at Gud fins. Men at Gud får henne til å gi meg ting jeg har ønsket meg, uten at jeg forteller henne det – det tenker jeg taler for.

Men nå har det skjedd noe. Kaffetrakteren har begynt å lekke. Og jeg innså, da jeg laget kaffe idag, at den må erstattes. Jeg nevnte dette for mannen jeg kaller min vakre Tvillingbror. Han hadde naturligvis løsningen på problemet. Hans søster hadde nemlig gitt ham en helt identisk kaffetrakter, som den jeg har og som må erstattes. Den er ny og ubrukt, og jeg tror ikke Joey hadde planer om å bruke den selv. Han er tross alt en veldig mandig mann som kjefter på meg fordi jeg er så rosa av meg. Men jeg kunne få kaffetrakteren, sa han. Som en takk gir jeg ham min blå Bluetooth-høyttaler. Denne er relativt ny, og spiller råbra. Men fordi jeg har en ny, rosa Google-kompatibel Kunstig Intelligens-høyttaler, brukes ikke den blå lenger.

Så hva har jeg gjort idag? Jeg besøkte stedet jeg liker nest minst, i hele verden. Det var ikke noe skummelt som skjedde, og jeg fikk på sett og vis gode nyheter. Etter at jeg kom hjem har jeg igrunn bare styrt og stelt her hjemme. Ryddet, vasket og vasket klær. Dessuten vasket jeg et par med joggesko. Disse er kjempesøte, og de var det eneste skoparet jeg hadde tilgjengelig, da jeg var på det stedet i verden jeg liker aller minst, i fjor sommer. I den grad sko har følelser, tror jeg disse ble veldig glade for en vask.

Apropos søte ting jeg eier. I natt havnet noe på dørmatten min. Dette var en kort, rosa genser. Med japanske skrifttegn brodert på brystet. Fordi Gud liker meg, og skriver en spennende fortelling med meg i hovedrollen, var det vel på sin plass at det var denne teksten jeg skulle rette min ‘Google Lens’ mot, for aller første gang. Hva er ‘Google Lens’? Det er AI-teknologi som fungerer sammen med mobilens kamera. Og ved hjelp av dette kan man oversette utenlandsk språk, bare ved å rette kameraet mot teksten. Det er interessant at teksten på genseren var ordene ‘New Girl Order’ (ny jenteorden). Dette er interessant på grunn av at AI (kunstig intelligens) er ett av nøkkelelementene i planene som onde makter har for å skape en ‘New World Order’ (ny verdensorden).

Jeg nevnte dette i en Vitenskapelig Artikkel på facebook, og skrev: ‘suck on that, Jill Hates’. Hvem er det? Bytt om J med B og H med G. En sann altruist som bare vil det beste for menneskeheten. Eller? Jeg skal ikke si et vondt ord om Mamma og Pappa når de har på seg sine ‘Illuminati-drakter’. Annet enn at jeg skulle ønske de kunne bli ferdig med hva enn faenskap de driver med. Poenget er likevel at Frøken ‘Hates’ spiller en nøkkelrolle, med tanke på den oppryddingen som Mamma og Pappa driver med.

Pappa er søt, selv om han er skummel.

Jeg liker ikke det som skjer i verden nå. Jeg liker ikke at folk dør som fluer av dødelige injeksjoner som later som de skal gi oss bedre helse. Jeg liker ikke at Pappa ber meg få disse injeksjonene, når det er min tur. Men jeg har blitt lært opp til å stole på Gud i 13 år. Symbolet som i størst grad, i alle disse årene, har fortalt meg at jeg skal stole på Gud, er tallet 1317. Dette handler om innholdet i Salme 131. Tallet 7 var i lang tid ‘mitt’ tall. Så ‘1317’ har alltid ganske enkelt betydd ‘stol på Gud, lille venn’. Det ble sterkt for meg å innse at teksten i Johannes Åpenbaring som forteller om denne dødelige injeksjonen, faktisk fins i kapittel 13, vers 17. Skal jeg dele den, altså? Må jeg?! Ok!

“(Det tvinger alle – små og store, rike og fattige, frie og slaver – til å ha et merke på sin høyre hånd eller på pannen. ) Og ingen kan kjøpe eller selge noe uten å ha dette merket: dyrets navn eller det tall som svarer til navnet.”
Johannes Åpenbaring 13:16-17

Det var alt? Er du sikker? Kan jeg dele bilde av tatoveringen min, helt til slutt?? Takk!

Usagi.

Jeg ba Gud om å få lov til å dele bilde av en annen tatovering jeg har; nemlig tallet 131 på håndleddet mitt. Denne tok jeg 12. februar i fjor, altså en måned før verden stengte ned. Gud ba meg tatovere denne, for å minne meg på å alltid stole på Mammaen og Pappaen min. Men så ba han meg altså dele dette bildet – av Den Hvite Kaninen, istedet. Denne tok jeg for lenge, lenge siden. Som den aller første tatoveringen jeg tok. Min eneste begrunnelse var at den var søt. Ikke fordi jeg er Trinity; ikke fordi jeg ønsker at dere skal følge den hvite kaninen. Men jeg er Messias, bare så det er sagt. Så det kan komme godt med å følge mine Vitenskapelige Artikler.

Ja, det var alt. Nå skal jeg spise Kake 🙂
– Messias


One response to “Messias liker søte ting”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: