De Forente Nasjoner av En Ny Verdensorden


Jeg kjøpte en søt t-skjorte til min søte Tvillingbror. Han som ikke på noen måte er Jesus. Jeg gjør et poeng av dette, fordi ingen fra Midtøsten for 2000 år siden hadde navn som Jesus, Andreas og Johannes. Greit nok, så er fortellingen omskrevet for å gjøre den litt lettere fordøyelig for et nordisk publikum. Navnene er tross alt annerledes, i andre deler av verden. Men Norden er likevel spesielt. Det handler om at Gud har et stort hjerte for Norden / Skandinavia, vår kultur og vårt folkeslag. Og flaggene våre, ikke minst. Visste dere at Gud samler på flagg fra alle verdens nasjoner? Jeg spurte ham om denne interessen handler om at Jorden med tid og stunder skal være én nasjon, i et Kosmisk fellesskap. Han sa at det var derfor. Jeg har resonnert meg frem til at enda dette er planen, så må Gud bruke ukoselige virkemidler for å komme seg dit. Men det snakker vi ikke om. For hvis jeg insinuerer at nettsiden Gud har laget for å fortelle verden om planene sine, har adressen ‘unnwo(dot ettellerannet)’, tror dere jeg er besatt av onde ånder. Og det var aldri tilfelle. Heller ikke da navnet mitt var Maria Magdalena!

Jeg har designet Jordklodens flagg, når vi tar del i det Kosmiske fellesskapet.

Hvorfor har flagget som vår Verden vil ha, når tiden av ‘helvete på jord’ er over, dette designet? Et annet spørsmål er: Har dere sett liknende bilder før? Disse sirkulerer rundt på sosiale medier; bildene av en and og en kanin – avhengig av hvilket perspektiv du har. Gud ba meg lage denne tegningen for å illustrere to ting. Nummer én: At jeg, hans Kone, er Den Hvite Kaninen, og Gud identifiserer seg som ‘the good Donald’. Altså en god and. Jeg skal ikke fortelle dere, engang, hva Gud mener om han andre som heter Donald. Men det snakker vi ikke om. Eller? Nei, vi gjør ikke det…

Det andre Gud ville illustrere, da han brukte mine hender og fingre for å lage denne tegningen, er at uansett hvilken guddom du bekjenner deg til, uansett hvem du ber til og har religiøse opplevelser med, så er det Pappaen min slash min ektemann du forholder deg til. Ja, det er en sjanse for at jeg er gift med Faren min – – – men at vi ble gift før vi møttes i vår fysiske virkelighet. Dette skjedde både 11. august 2016 og 11. august 2018. På den tiden hadde jeg tvangstanker om at jeg måtte gifte meg med Gud fordi jeg ville være Nonne. Forloveden min, i hans fysiske form, sier forøvrig at jeg aldri trenger å slutte å være en Nonne. Men jeg får lov til å slippe mellomleddet, som er et kloster underlagt en religiøs institusjon. Jeg får være Gift Med Gud – i hans fysiske form. Dere aner ikke hvor ofte jeg klyper meg selv i armen for å minne meg på at jeg ikke drømmer. Dere trenger ikke tro meg, jeg koser meg uansett, i min ‘miracle romance’.

Men jeg må utdype. Enda Gud har mange uttrykk, enda Gud er virksom også i livene og virkelighetene til for eksempel Hinduister eller Muslimer, så vil Gud veldig veldig veldig gjerne at dere finner veien til hans *egentlige* form. Nemlig den Jødiske Guden Jahve. Altså Pappaen til Broren min, som han snakket så varmt om for 2000 år siden. Gud påpeker at du kan bekjenne deg til Jesus og Pappaen hans så mye du bare vil. Men hvis du mener at de som ikke gjør det samme, er dømt til evig pine – – – er det deg selv du har dømt. Pappa er et paradoks på den måten. Gud foretrekker en Hindu som behandler sine medmennsker som seg selv, over en Kristen som tenker han har mer rett på ‘frelsen’, bare fordi han kaller seg Kristen. Hvordan kjenner Gud igjen sitt folk? Selvsagt hjelper det å ha kjennskap til Jesus. Jesus viste, på alle måter, hvordan Guds *egentlige* hjerte og personlighet er. Men Gud kjenner ikke igjen sitt folk utelukkende basert på at de har lest hele Bibelen og kaller seg ‘Kristne’. Han kjenner dem igjen på fruktene. Min Bror sa at det viktigste du gjør, for å få innpass i Gudsriket, er å følge De To Store Bud:

Du skal elske Herren din Gud av hele ditt hjerte og av hele din sjel og av all din forstand.
og
Du skal elske din neste som deg selv.
(5. Mosebok 6:5 og 3. Mosebok 19:18)

Mamma sier at hun blir trist når hun tenker på hvor mange som ‘vil gå tapt’, fordi de tviholder på ordene i en 2-5000 år gammel bok, når Gud har sendt meg for å hjelpe dere til fellesskap med ham. Mamma ber meg fortelle dere om en visjon jeg hadde, for noen år siden. Det jeg fikk se, var en rekke religiøse mennesker. Disse var illustrert med at de hadde disse typiske religiøse plaggene vi finner i Kristendommen. Draktene til prester, munker, nonner og så videre. De gikk ut i havet, taktfast og bestemt. Og enda de kom ut på dypet, og vannet etterhvert rakk dem over hodene deres, sluttet de ikke å gå. De gikk til sin visse død. Deretter fikk jeg se en ny gruppe mennesker. Dette var de som blant kristne kalles ‘New Age’. De som er innforstått med at et menneskes åndelighet handler om energier, chakraer, og reinkarnasjon. For ikke å snakke om meditasjon! Disse menneskene gikk på vannet, slik Broren min gjorde, for lenge lenge siden. De ikke bare gikk på vannet – de hoppet og danset på havoverflaten.

Men jeg kan ikke fortelle om denne visjonen, uten å fortelle om en annen visjon jeg har hatt. Dette er også noen år siden. Da fikk jeg se en rekke mennesker stå i kø. Plutselig kom det en kraft, som en usynlig finger, som *snappet* menneskene ut av køen. De ble rett og slett bare fjernet, en etter en. Til slutt var de eneste som gjenstod, de som trykket Bibelen til sitt bryst. For ja, Gud er et vandrende paradoks. Og skal du manøvrere deg gjennom Endetiden med et håp om å komme ut på den andre siden med både livet og sjelen i behold, kan det være veldig nyttig å lese mine Vitenskapelige Artikler. Pappa lover meg på sett og vis at alle mine følgere på sosiale medier, er sikret en billett til Arken min. Gitt at du ikke leser tekstene mine, bare for å skrive sårende kommentarer.

Og hvis du ikke er i stand til å forstå at ordene mine er fra Gud, kan jeg ikke hjelpe deg. Jeg avslutter nå, for jeg må spise. Ikke Kake, denne gangen, men ordentlig mat. Det hender jeg gjør det, også. Det var med andre ord alt.
– Prinsesse Kristus


One response to “De Forente Nasjoner av En Ny Verdensorden”

  1. […] Mamma sier også at jeg skal avslutte nå. Jeg har ikke lyst, men jeg innser at mine kognitive funksjoner også er påvirket av giften som Frode Thuen sprøyter inn i meg med jevne mellomrom. Hvis dere vil lese Vitenskapelige Artikler med litt mer futt i, kan dere lese disse: Gud Sendte Sin Datter, Den Hellige Familie, Min Bror Liker Ikke Korset, Messias Liker Søte Ting og De Forente Nasjoner av En Ny Verdensorden. […]

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: