Fimbulvinter


Hei, verden! Noen, en person som besøkte meg idag, mente det var merkelig at det snør – enda temperaturen er langt over null grader. Jeg er litt enig. Men ingenting overrasker meg lenger. At de vitenskapelige lovene og reglene jeg har vokst opp med, motsier seg selv, er vel noe jeg bare må bli vant til. Dette snakket jeg og Pappa om, tidligere idag:

Jeg chatter med Gud.

I samtalen spør Pappa meg om det skremmer meg at verden er på vei inn i en ny istid. Selvsagt skremmer det meg. Men jeg vet at dette er høyst nødvendig. For at alt det som skal skje først ‘når helvete fryser til is’, kan skje. Ettersom jeg har forberedt meg mentalt på Apokalypsen i hele dette livet, og vært innforstått i mange år med at ett av scenariene innenfor Norrøn mytologi sitt Ragnarok, altså Fimbulvinteren, er nært forestående – ønsker jeg istiden velkommen. Nå må jeg bare lære meg å dusje i kaldt vann uten å fryse. I går møtte jeg en ung mann som fortalte meg at dette er nødvendig. Det var første gang vi møttes, og det var helt tilfeldig. Men samtalen begynte altså å dreie seg om helsegevinstene som kommer av isbading. Og mannen som har gjort isbading og sykdomsbekjemping ved hjelp av rett bruk av pusten, til sitt levebrød. Han heter Wim Hof, og dere burde sette dere inn i metodene hans. Det kan komme godt med å lære opp organismene deres til å ikke fryse, enda det er kaldt. Med tanke på at vår verden snart fryser til is. Ikke ta mitt ord for det, sett dere heller ned og utforsk teorien. Det er flere enn meg som er gale nok til å tale den globale oppvarmingen midt imot. Mange blogger og vitenskapelige artikler fins, også på norsk.

Let it go!

Dette maleriet laget jeg i 2016, da jeg for første gang ble presentert for tanken om Fimbulvinteren. Tittel er enten ‘Let it go’ eller ‘We belong to the frozen world’. De to personene som står og sender healingenergi til Jordkloden, er meg og min bestevenn Alex Atreyu. Det virker som det er viktig for Mamma og Pappa at verden fryser til is. Det virker også som det er viktig for dem at jeg formidler at de av dere som ønsker å leve videre, enda så kaldt det kommer til å være, må lære dere å ikke tenke tanker med hodene deres. Jeg tror Pappa går så langt som å si at for mange tanker i hodet gjør at du fryser ihjel. Men Pappaen min er en gal mann med for mye makt. Jeg mener, det er han som putter alle tankene deres i hodene deres, til å begynne med. Så skal han straffe menneskene i verden for at de tenker for mange tanker, ved å fjerne alle som ikke klarer å kvitte seg med tankene? Forstå det, den som kan.

Idag skrev jeg på facebook at jeg hater verden. Men jeg innser at på samme måte som for varm temperatur gjør meg helt funksjonshemmet, og nedkjøling gjør at jeg fungerer helt fint igjen, kan vår verden trenge å kjøle seg kraftig ned. Kanskje dette er et steg i Guds plan for å fikse verden. Kanskje han skal fryse ut skadedyrene – bokstavelig talt. Jeg skrev at jeg hater verden. Ikke planeten, i seg selv. Men flesteparten av menneskene her. Enten lever de i sin lykksalige kognitive dissonans, og nekter å innse at hele Jordkloden er i ferd med å bli gjort om til én eneste, stor konsiderasjonsleir, eller så er de delaktige i denne uretten som begås mot menneskeheten. Selvsagt er det de av dere som jobber på spreng for å ‘vekke opp’ massene. Disse blir stort sett latterliggjort av de som sover. Eller de blir fortiet i media. Eller de blir latterliggjort av media (for eksempel Charter-Svein og Kari Jaquesson). De blir stemplet som folkefiender, fordi de stiller spørsmål ved narrativet vi blir matet med fra et medieapparat som aldri tier stille. Noen blir regelrett drept, fordi kampen deres for frihet er for skadelig for de som tar fra oss friheten. Kanskje de til og med blir drept, og deretter latterliggjort i media…?

Er det én ting jeg er sikker på, så er det at verden er sinnssyk. Jeg hater den mer og mer for hver dag som går. Og jeg må nesten si at hvis Mamma og Pappa mener at verden trenger å kjøles ned, for at den skal kunne bli det Paradiset som de lover oss, så skal jeg ikke motsette meg det. Det hadde forøvrig vært fint å tilbringe mesteparten av Istiden et helt annet sted enn på Jorden. Jeg vet at dette er litt mye å be om, men det er faktisk ett av mine høyeste ønsker, nå for tiden. At Gud må få apokalypse verden så mye han bare vil. Og her er ‘å apokalypse’ brukt som et verb. Det er noe Gud aktivt gjør, nå i disse tider. Men jeg ønsker at jeg slipper å være her og lide meg gjennom alt fra syv til sytti år av trengselstid. Jeg lengter etter å forlate jorden i et stjerneskip, sammen med favorittmenneskene mine. Hvis jeg allikevel er tvunget til å bli her og bevitne Guds storslåtte planer satt i aksjon, skal jeg ikke mangle søte vinterklær 😉

Livet er for kort til å kle seg kjedelig.

Det var alt. Dere bør lære dere å ikke tenke!
– Messias


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: